Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by nsc
Originally posted by Drakche
ah trebalo bi da mogu da dodjem :/
nadam se da ce ljudi biti friendly i pozitivni na partiju :)
naravno, evo ja cu te sve vreme maziti i paziti i zvacu te Djole, ovaj Drakce :mirnatetko: :mazi:
jao divan si Djuro :sweet: :blush:

Nego, sta da obucem? :D
fetish, camp... naocare za sunce?
drakche ili anibiotic?
:pinknaocari:
bice malo dosadno ako ne budemo bili frustrirani i lazno predstavljeni :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
kupaci kostim iz 3 dela - naocare za sunce, sesir i papuce (ili su to vec 4kom?) :peva:
Korisnikov avatar
By antibiotic
yeah! beach bitch party! + nerds
80's hits & space cakes karma :awesome:
We were all gorgeous and famous in our last lives :radosnice:

steta sto mi starky ni u snu ne dozvoljava da na koji minut preuzmem taj pocasni presto DJa i pustim par awesome party hitova :sigh:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Da se zapljunem i ja da dolazim :D pa se vidimo, narode :D :D :D
Korisnikov avatar
By starky

steta sto mi starky ni u snu ne dozvoljava da na koji minut preuzmem taj pocasni presto DJa i pustim par awesome party hitova :sigh:
starky je pozvana od strane organizatora,sigurna sam da mozes naci nacin ili razlog da i tebe pozovu...by the way,ono sto si predlozio preko u2u-Jeca,Ceca,Brena...u Apartmanu nikako.Pitaj ove iz Molokinija da te puste tamo da pustas,to kod njih prolazi kao namazano :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by starky

starky je pozvana od strane organizatora,sigurna sam da mozes naci nacin ili razlog da i tebe pozovu...by the way,ono sto si predlozio preko u2u-Jeca,Ceca,Brena...u Apartmanu nikako.Pitaj ove iz Molokinija da te puste tamo da pustas,to kod njih prolazi kao namazano :D
jao koji bezobrazluk i izvlacenje iz konteksta :drama:
jel se to sada frustracije prenose na ovu temu? :lol:

rekao sam da ne bih! pustao narodnjake, sem eventualno spomenute umetnice koje imaju aktivne teme na forumu i to u mega cool remixu, te da verujem da vecina prisutnih forumasha ne bi imala bas nista protiv toga. :yes:

no to je bio samo predlog za fun saradnju na nekih pola sata - ali ne brini! bices i ovaj put celoveceranja zvezda zurke sama samcata,
pravi DJevi su ipak spontani i nesebicni, a sto se vlasnika apartmana tice to me stvarno ne interesuje. :dj:
Korisnikov avatar
By starky

rekao sam da ne bih! pustao narodnjake, sem eventualno spomenute umetnice koje imaju aktivne teme na forumu i to u mega cool remixu, te da verujem da vecina prisutnih forumasha ne bi imala bas nista protiv toga. :yes:

no to je bio samo predlog za fun saradnju na nekih pola sata - ali ne brini! bices i ovaj put celoveceranja zvezda zurke sama samcata,
pravi DJevi su ipak spontani i nesebicni, a sto se vlasnika apartmana tice to me stvarno ne interesuje. :dj:
da bilo sta znas o meni,znao bi da stalno imam goste na svirkama i da retko pustam sama.
i dalje stojim iza toga da apartman ima svoj nivo i ja se trudim da taj nivo u najmanju ruku zadrzim,ili popravim,a ne da ga spustim na nivo Cece i Brene.
a kao sto ti vec napisah,ako zelis da se bavis dj-isanjem u apartmanu,upoznacu te sa vlasnikom,a i organizatorima pa mozes da im ponudis saradnju.

:sesir:
Korisnikov avatar
By Kittrie
@starky

hun, evo gore sam vec brisala post {jer, kao, ae da ne "cackam mecku"}
u kome sam napisala da sam u APARTMANU pre 3 nedelje (mislim)
slusala brenu "mace moje" itd.. :)
a u prethodnih pola god sam 100% cula i karleusu i bla :/

nemoj MOLIM te pogresno da shvatis,
ali ti TOLIKO insistiras na nekom apartman nivou..
a apartman nije narodnjacki bulletproof.

disclaimer: ovo nije atak ni na apartman, ni starky.
Korisnikov avatar
By starky
evo zanimljivog remixa S&M...''
Korisnikov avatar
By Kittrie
mmmmmmmmmm, TOOOOOOOOOOOOOOO
ovakve remixe volEm :D

go starky gooooooooo !! :cheer:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ne mogu sad to cuti, oh,
slusam cecu za pred spavanje. :lol:

:kiss:
Korisnikov avatar
By antibiotic

da bilo sta znas o meni,znao bi da stalno imam goste na svirkama i da retko pustam sama.
i dalje stojim iza toga da apartman ima svoj nivo i ja se trudim da taj nivo u najmanju ruku zadrzim,ili popravim,a ne da ga spustim na nivo Cece i Brene.
a kao sto ti vec napisah,ako zelis da se bavis dj-isanjem u apartmanu,upoznacu te sa vlasnikom,a i organizatorima pa mozes da im ponudis saradnju.

:sesir:
divna si,
o tebi znam kako pustas muziku,
inace mi ne bi palo na pamet da ja pustim nesto svoje.
ovako ce samo gosti biti uskraceni dobre zabave,
meni je dovoljno ako uopste budem bio prisutan.
Korisnikov avatar
By maka
mislicu na vas dok se budem przila na jednom hrvatskom ostrvu 5. avgusta. :)
lep provod svima :kiss:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ko je tebe sta pitao uopste kalashturo?? :bundeva:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!