Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Mogu to da kazem. Volim i voljen sam. Ali ne volim Njega, on mi je samo neko u koga sam zaljubljen i koga cu mozda da zavolim. Ja volim Nju. Milion je razloga zasto. I milionprvi "zato"! :)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nisam neko ko ce da kaze 'volim te' partneru samo da bi mu pokazao da mu je do njega stalo.To cinim delima.A 'volim te' kazem kad osetim potrebu za time i kad znam da ce me spopasti neki cudan osecaj u stomaku dok te reci izgovaram. Meni te reci znace uzasno,iako one ne moraju da budu znak ljubavi.
Primer od pre par dana-decko me je usred noci nazvao i probudio jer mora da mi kaze da me voli. Cudan osecaj do jaja. Nisam mogao celu noc da spavam.
Korisnikov avatar
By broX
ucestalost izgovaranja te reci valjda i zavisi od toga sa kim si...ranije sam to bas retko govorio, pa cak i kad nisam bio svestan da li je to sto izgovaram zaista iskreno

u poslednjih 13-14 meseci to govorim mnogo cešće i u svakom trenutku kada izgovorim sam siguran da je to potpuno iskreno

VOLIM TE :love:
By Çâðê_DUP
al bas te volim : )
:P
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ja volim svoja 2 prijatelja najvise na svetu.S a njima mi je uvek divno,zasticeno,savrseno ma sve............................
i jednog dana cu nekoga istog tako da volim u ljubavnom smislu :love: :love:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sandra, VOOOOOOOoOOLIM TEEEEeEEEEEEeEEeEE ! :love: :jumphug:

Ovim putem ti izjavljujem ljubav javno, jasno i glasno ! :yes:
Korisnikov avatar
By Mage
Mačkoslave volim te naaaaaaaajviše na svetu! :) Moj Mačkoslav Mačkić :giggle:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Volim žene!

Baš su divne, pa mi nešto došlo da dreknem. :D
By Guion Nerville
Evo dolazi neki sakupljač drveta
Silazeći niz krivudavu planinsku stazu:
"Reci mi, o moj prijatelju,
Ono na vrhu, da li su to cvetovi trešnje, ili oblaci?"

Minamoto no Jorimasa (1104-1180)

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
Zelim da ti izmamim osmeh i da ti bude lep pocetak proleca, te evo jasno i glasno:

Volim te Majo :sunce:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by Zemunac

Nisam neko ko ce da kaze 'volim te' partneru samo da bi mu pokazao da mu je do njega stalo.To cinim delima.A 'volim te' kazem kad osetim potrebu za time i kad znam da ce me spopasti neki cudan osecaj u stomaku dok te reci izgovaram. Meni te reci znace uzasno,iako one ne moraju da budu znak ljubavi.
Primer od pre par dana-decko me je usred noci nazvao i probudio jer mora da mi kaze da me voli. Cudan osecaj do jaja. Nisam mogao celu noc da spavam.

:klap:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Mikili73
Originally posted by Zemunac

:klap:
Ne verujem ocima sta sam pisao pre godinu dana. :lol:
Korisnikov avatar
By Police
I posle svega, ja volim njega i posle svega zivim za njega,....
Korisnikov avatar
By HPLC
Ne postoji ljubav, to je apstraktno, postoje samo njeni materijalni dokazi.

:)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Aleksandra, volim te

i hvala ti za sve.. vratila si mi veru u ljubav i znam da imamo nesto sto je jako posebno..

i boli me kurac sta ljudi o nama misle, i o razlici u godinama, i o tome sto se svadjamo, i o tome sto kazu da necemo uspeti..

nijedna devojka mi nije pruzila ovo i oko nijedne se ovako nisam cimala..

i znam da sve te suze i bol imaju tezinu, ali znam i taj osecaj kada smo zajedno i kada me gledas u oci, i kada me onako, kako samo ti to umes, zagrlis..

i hvala ti za to sto kazes da sam prva devojka koju iskreno volis i trenutno mi je najveca zelja da uspemo da imamo stabilu i ozbiljnu vezu.. zasluzujes mnogo vise, ali ja se trudim da ti dam svoj maximum i da ti pokazem da prava ljubav godine ne broji i da si mi usla pod kozu kao nijedna pre..
Korisnikov avatar
By neny
omg! a ja se celo vreme pitam da li je prosecan gay(cast izuzecima) ovde uopste u stanju da nekog voli?!
dal je u pitanju lose iskustvo ili realnost?!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^

1. sve vreme :doh: to cak ni ja ne bih rekla

2. ma jok, ovo pisemo samo da bi pojebali nesto veceras :uljenavatru:
By ~ Le Saint X ~
Posto sam zarucen i na leto se udajem/zenim...

Dakle

Je T'aime
:love:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Zaljubljena, volim te ! Iako si konjina neozbiljna i nenormalna, ja te ipak volim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!