Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Zemunac
Nisam neko ko ce da kaze 'volim te' partneru samo da bi mu pokazao da mu je do njega stalo.To cinim delima.A 'volim te' kazem kad osetim potrebu za time i kad znam da ce me spopasti neki cudan osecaj u stomaku dok te reci izgovaram. Meni te reci znace uzasno,iako one ne moraju da budu znak ljubavi.
Primer od pre par dana-decko me je usred noci nazvao i probudio jer mora da mi kaze da me voli. Cudan osecaj do jaja. Nisam mogao celu noc da spavam.
Originally posted by Mikili73Ne verujem ocima sta sam pisao pre godinu dana.
Originally posted by Zemunac
Nisam neko ko ce da kaze 'volim te' partneru samo da bi mu pokazao da mu je do njega stalo.To cinim delima.A 'volim te' kazem kad osetim potrebu za time i kad znam da ce me spopasti neki cudan osecaj u stomaku dok te reci izgovaram. Meni te reci znace uzasno,iako one ne moraju da budu znak ljubavi.
Primer od pre par dana-decko me je usred noci nazvao i probudio jer mora da mi kaze da me voli. Cudan osecaj do jaja. Nisam mogao celu noc da spavam.
![]()
Originally posted by Orlando the LadyKad cemo da se vidimo na duze od sat vremena, nabijem te na kurac
Ja volim Hys.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!