Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by cybermikansunceva energija kao oblik NLP prakse?
sangejzing je naučna energetska praksa za deprogramiranje uma, jer sve potiče iz glave.
Originally posted by blentaE, aj sad pokaži da nisi tako zao i loš i daj nama ovde da i mi vidimo taj klipić.
@baš bleu
si
meni je samo stalo da oni koji procitaju o tome
mogu videti i koje su eventualne posledice
videh neki klipic nekog celjadeta izBosne od 14 godina
koji gleda u sunce ohrabren ovim nasim specijalnim
tugica
![]()
Originally posted by blentaja sam vise mislila na forumski zivalj. mods need all the help they can get.
tugica
![]()
Originally posted by cybermikan
Originally posted by blentaE, aj sad pokaži da nisi tako zao i loš i daj nama ovde da i mi vidimo taj klipić.
@baš bleu
si
meni je samo stalo da oni koji procitaju o tome
mogu videti i koje su eventualne posledice
tugica
![]()
Hvala
![]()
Originally posted by Kittriemene uvijek brinu te 'stvari oko kojih se svi mozemo sloziti'.
tu se valjda bar svi mozemo sloziti.
Originally posted by Popeyeoh.
Originally posted by Kittriemene uvijek brinu te 'stvari oko kojih se svi mozemo sloziti'.
tu se valjda bar svi mozemo sloziti.
![]()
Originally posted by Dzelajza RouzI onda treba isterati demone iz mene a? Ili me možda na lomaču i osuditi da sam đavolsko dete? A možda je evolucija uznapredovala pa smo mi neki postali superljudi?
"Врколак (вукодлак) је демон у који се претварају мушкарци одређених антрополошких и психолошких особина (риђи, гојазни, подбули, чудноватог понашања). Они једу Сунце и Месец као омиљену посластицу и главни су кривци за делимична или потпуна помрачења ових небеских тела. Неки Траило Догар из Рудне Главе, који није крио ову моћ, хвалисао се у сеоској кафани да је сунчево „месо“ нешто најслађе што човек може да окуси у животу. Он је и умро, прича се, приликом једног од таквих обеда. Био је у планини са стоком, па како се стока сама вратила кући, жена је кренула да га тражи. Нашла га је склупчаног испод неког дрвета. Није давао знаке живота и жена се вратила по кола и превезла га кући. Уверена да је мртав, разгласила је вест по селу и уредно га сахранила. Али, кроз неко време дође јој Траило у сан, љут што га је оданде померила. По повратку с небеса, где је био да "фруштукује" сунчево месо, није могао, вели, „да се нађе“ па је морао невољно да остане „на оном свету“!"
Okej, Mikane, dosta je bilo foliranja. Priznanje na Sunce.![]()
Originally posted by blentaPočelo je, dakle.
tugica
![]()
Originally posted by *deni*
Predlažem da zvanična himna neformalnog kluba ljubitelja sunčarenja bude sledeća kompozicija :
[youtube][/youtube]
![]()
Originally posted by blenta
Uploaded by WuujaZaRaju on Jun 18, 2011
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!