Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
nema tu ni n od nauke
to je praksa ljudi
koji misle da imaju od toga benefit

i to je okej
dok se navede koje su potencijalne
opasnosti obavljanja iste

a posle toga ko oce da se duhovno pronalazi
od volje mu
Korisnikov avatar
By blenta
ne vidis nauku

vidis lupetanja
hint: uzeti neku med knjigu
i kopirati dve slike u clanak
ne cini dato pisanije naukom

Scientific Studies on Sungazing

Currently there exists no solid scientific proof that sungazing actually works in the manner that sungazers believe. Many sungazers have posited that the practice ought to undergo a thorough analysis adherent to the scientific method, to either aid in proving or disproving it.Hira Ratan Manek has in fact made claims on his website[http://www.solarhealing.com] to have been tested on several occasions under extended fasting conditions: first in Calicut, India under the direction of a Dr. C.K. Ramachandran; later in Ahmedabad, India under an international team of 21 medical doctors and scientists led by Dr. Sudhir Shah and Dr. K. K. Shah[http://home.iae.nl/users/lightnet/healt ... search.htm], the acting President of Indian Medical Association at that time; and then at the Thomas Jefferson University and the University of Pennsylvania. Other sources [http://www.space-travel.com/reports/NAS ... light.html ] ][http://www.spacedaily.com/news/food-03d.html] have indicated that NASA has also observed Manek, though these claims have been contested. [http://blogs.salon.com/0001561/2003/07/05.html]While these sources suggest that scientific work has been carried out on sungazing, the results have not been widely publicized, and neither the medical nor scientific communities at large acknowledge their validity. The sungazing community still awaits a rigorous and definitive scientific study on sungazing to resolve the matter.

zna se sta je nauka i naucni metod
i uporedna slepa proba
(slepa proba :giggle: one must cherish the subtle irony)

a to sto dosad nema nijedna potvrda o tome da to valja icemu
mimo za dobiti rak koze, retine ili neke druge bolesti oka i koze
jasno govori o validnosti prakse

mislim koliko moze biti tesko uzeti n sungejzera i n onih koji nisu
i odraditi sistematski pregled pre i posle odrenjenog perioda
Korisnikov avatar
By bas bleu
kapiram da ljude koji zele da se igraju toga ne treba obeshrabrivati, natural selection and all that :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
pff.
chill ppl, chill. :peace:

edit:
@bb
or a simple "rational" choice, as a basic human right.
Korisnikov avatar
By blenta
@baš bleu

si

meni je samo stalo da oni koji procitaju o tome
mogu videti i koje su eventualne posledice

videh neki klipic nekog celjadeta izBosne od 14 godina
koji gleda u sunce ohrabren ovim nasim specijalnim

tugica
:sigh:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by blenta

@baš bleu

si

tugica
E, aj sad pokaži da nisi tako zao i loš i daj nama ovde da i mi vidimo taj klipić.

Hvala

:google:
Korisnikov avatar
By bas bleu

tugica
ja sam vise mislila na forumski zivalj. mods need all the help they can get. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Kittrie
AMAN VISE !!
ovo se pretvorilo u "ciji je duzi".

"sunce" je , "naucno dokazano", prirodni antidepresiv.
tu se valjda bar svi mozemo sloziti.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by cybermikan

@baš bleu

si

tugica
E, aj sad pokaži da nisi tako zao i loš i daj nama ovde da i mi vidimo taj klipić.

Hvala

:google:

''

a u opisu klipa

Uploaded by WuujaZaRaju on Jun 18, 2011
Zemlja je na samoj granici ulaska u PETU DIMENZIJU. Realiteti su počeli da se preklapaju. Osetićete posebno ovih dana jača podrhtavanja pod nogama, dezorijentisanost, svrabež po koži, nesanice, trnjenje u telu, bolove u predelu vrata, strujanje u kičmi, bolove u stomaku, imaćete priviđenja i osećaje nečije "prisutnosti", biće vam sve mrsko, osetićete strašan priliv energije, osetićete kao da letite, moći ćete sve više čuti tuđe misli... to je sve radi prilagođavanja tela za 5D!

Samo malo sangejzinga je DOVOLJNO da podignete svoju svest i izađete iz ego principa.

NEMATE SE ČEGA BOJATI. VI STE DOŠLI SADA U OVOM TRENUTKU NA PLANETU ZEMLJU DA PREŽIVITE OVAJ TRENUTAK. OVAJ SVET MORA PROPASTI DA BI NOVI NASTAO! BUDUĆNOST NE POSTOJI. MI JE STVARAMO.

POČEĆE DA VAM "PUCAJU" RAZLIKE I RAZLIČITOSTI. POČEĆETE DA SE SUOČAVATE SA SAMIM SOBOM. NEĆE VAM BITI UGODNO TO ISKUSTVO, ALI ĆE VAM ONO DONETI OSLOBOĐENJE.
Category:
Education
Tags:
sungazing miroslav kis
License:
Standard YouTube License
Korisnikov avatar
By Kittrie
i da li moze na ovo forumu da postoji tema gde se ljudi ne "spopadaju" ovako medjusobno?
je l' to uvek bilo ovako ili se nesto cudno desava? :sigh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
so, we might just have to introduce an idea of forum moonglaze-ing. :lol:
{if it already doesn't exist. :nesiguran: }

Originally posted by Popeye
Originally posted by Kittrie

tu se valjda bar svi mozemo sloziti.
mene uvijek brinu te 'stvari oko kojih se svi mozemo sloziti'. :D
oh.
ok, da, "sve je relativno". osim neke "istine". doduse, i ona je relativna. vrzino kolo.
Boze, pa treba nam neki kompas u zivotu, radio on tacno ili pogresno. :nesiguran:
zasto se ljudi toliko okrecu religiji npr.?

napredak se postize, izmedju ostalog, i kroz "sukobljavanje ideja" (dakle neophodno je i pozeljno)- ali onda jedna prevagne.

no, meni se dopada ideja slaganja/poklapanja/nadovezivanja ljudskih misljenja.
bas zato sto je TAKO jebeno RETKA, a pruza neki mir i stabilnost. i ti momenti su neprocenjivi. momenti. momenti u zivotu koji prijaju.

ne zelim da osudjujem, ne zelim da "presudjujem", ne zelim da se fajtam.
mir i cista dusa, tome tezim. ako moze i nesto srece.
zar to nije divna stvar za teziti? :)

ok, otisla sam u off, oprostite , radila sam puno i nisam nesto ni spavala.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
"Врколак (вукодлак) је демон у који се претварају мушкарци одређених антрополошких и психолошких особина (риђи, гојазни, подбули, чудноватог понашања). Они једу Сунце и Месец као омиљену посластицу и главни су кривци за делимична или потпуна помрачења ових небеских тела. Неки Траило Догар из Рудне Главе, који није крио ову моћ, хвалисао се у сеоској кафани да је сунчево „месо“ нешто најслађе што човек може да окуси у животу. Он је и умро, прича се, приликом једног од таквих обеда. Био је у планини са стоком, па како се стока сама вратила кући, жена је кренула да га тражи. Нашла га је склупчаног испод неког дрвета. Није давао знаке живота и жена се вратила по кола и превезла га кући. Уверена да је мртав, разгласила је вест по селу и уредно га сахранила. Али, кроз неко време дође јој Траило у сан, љут што га је оданде померила. По повратку с небеса, где је био да "фруштукује" сунчево месо, није могао, вели, „да се нађе“ па је морао невољно да остане „на оном свету“!"

Okej, Mikane, dosta je bilo foliranja. Priznanje na Sunce. :kokice:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Dzelajza Rouz

"Врколак (вукодлак) је демон у који се претварају мушкарци одређених антрополошких и психолошких особина (риђи, гојазни, подбули, чудноватог понашања). Они једу Сунце и Месец као омиљену посластицу и главни су кривци за делимична или потпуна помрачења ових небеских тела. Неки Траило Догар из Рудне Главе, који није крио ову моћ, хвалисао се у сеоској кафани да је сунчево „месо“ нешто најслађе што човек може да окуси у животу. Он је и умро, прича се, приликом једног од таквих обеда. Био је у планини са стоком, па како се стока сама вратила кући, жена је кренула да га тражи. Нашла га је склупчаног испод неког дрвета. Није давао знаке живота и жена се вратила по кола и превезла га кући. Уверена да је мртав, разгласила је вест по селу и уредно га сахранила. Али, кроз неко време дође јој Траило у сан, љут што га је оданде померила. По повратку с небеса, где је био да "фруштукује" сунчево месо, није могао, вели, „да се нађе“ па је морао невољно да остане „на оном свету“!"

Okej, Mikane, dosta je bilo foliranja. Priznanje na Sunce. :kokice:
I onda treba isterati demone iz mene a? Ili me možda na lomaču i osuditi da sam đavolsko dete? A možda je evolucija uznapredovala pa smo mi neki postali superljudi?

''

I meksička televizija:

''

CEO Svet se budi u sangejzingu!

:mama:
Korisnikov avatar
By cybermikan
A, evo ga i tip iz Hrvatske kako radi sangejzing:

''

Uskoro će ju tjub biti preplavljen raznim iskustvima ljudi koji rade sangejzing i koji će snimiti svoje video iskustvo i postaviti ga na internet!

:opacupa:
Korisnikov avatar
By blenta
jest
uskoro ce i svet biti preplavljen knjigama
o toj velikoj mudrosti
pisanim brajevom azbukom

:wink2:
Korisnikov avatar
By bern

tugica
Počelo je, dakle.

Umišljeni new ageri kojima treba psihijatar pružili su svoje pipke zahvaljujući urednicima medija koji su jedva završili srednju školu.

This is fucking insane.
Korisnikov avatar
By *deni*
Predlažem da zvanična himna neformalnog kluba ljubitelja sunčarenja bude sledeća kompozicija :

''

:sunce:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by *deni*

Predlažem da zvanična himna neformalnog kluba ljubitelja sunčarenja bude sledeća kompozicija :

[youtube][/youtube]

:sunce:
:lol: :smeh: :lol:

oh deni, da nisi besplatan moja bi dusa morala da te placa.
Korisnikov avatar
By hlaefdige

Uploaded by WuujaZaRaju on Jun 18, 2011

cini mi se da je ovo mnogo jednostavniji nacin za sinhronizaciju tela sa petom dimenzijom....

ocigledno od sunca ne moras vise da jedes i pijes ali wuuja je wuuja :)
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!