Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by LaeremEvo, odgovora
Pa poanta je da dokucimo pozadinu mazohizma zbog kojeg si ljudi uskracuju neke od najljepsih iskustva koje ljudsko bice moze dozivjeti, i zasto prihvacaju znanstveno neutemeljena objasnjenja vladajucih garnitura.
Originally posted by Laerem
...uvest strogi rezim koliko osoba smije konzumirati secera, soli i masti?
Enlighten me!
Originally posted by Popeyestvarno?
nije da to nisam ocekivao, ali moralna panika u ovom topicu (s izuzetkom antibiotica, misfita i bas bleu) je fakat funny!![]()
Originally posted by hlaefdigenuff said
ljudi koji koriste nekakve droge su ovakvi.
ljudi koji ne koriste nikad nista su ovakvi.
u jeeeeeeee.....
Message original : Kittrieuh... za pivo sam narkoman.
i da za sve ovo oko pive, hrane, itd.. (hocu reci i ja TO, sporadicno)
no, mozda nekima i TO predstavlja .. alkoholizam i narkomaniju.![]()
Originally posted by KorvinOdAmberajao, ja sam sad poludila za apple cider-om.
Message original : Kittrieuh... za pivo sam narkoman.
i da za sve ovo oko pive, hrane, itd.. (hocu reci i ja TO, sporadicno)
no, mozda nekima i TO predstavlja .. alkoholizam i narkomaniju.![]()
![]()
![]()
Originally posted by Kittrie
{mada ne mislim da ce on ista shvatiti, a ako shvati, nece priznati. u stvari, mislim da on shvata samo pokusava 'uzjebavat' narod. enough 'baut him.}
Originally posted by Popeyeovom svom gornjem postu sam posvetila do 3 sec. usputnog razmisljanja o "nekome" o kome i ne znam skoro nista.
Originally posted by Kittrie
{mada ne mislim da ce on ista shvatiti, a ako shvati, nece priznati. u stvari, mislim da on shvata samo pokusava 'uzjebavat' narod. enough 'baut him.}
![]()
ono sto definitivno shvacam jest da ti nista ne shvacas.![]()
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2259486#p2259486]Laerem napisao:[/url]ili: Zasto ljudi postaju ovisni o trijeznosti? Koliko je svakodnevno konzumiranje trijeznosti stetno za psihicko zdravlje? Zasto ljudi svojevoljno ostaju zatoceni u iluziji jasno strukturirane i nepromjenjive dozivljajne stvarnosti? Cega se takvi ljudi boje? Od cega bjeze? Traumaticno djetinjstvo? Problemi na poslu?Botoksirana ispeglana baka sa montiranim osmehom...zbilja cega se boji?
bonus pitanje: Sazalite li se ikad nad trijeznim ljudima kad ih vidite na ulici? Treba li bavljenje sportom zabraniti mladjima od 18? Ono, zaglupljuje.
---
"Reality is a crutch for people who can't handle drugs"
- Lily Tomlin, M. D.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2259606#p2259606]Zonche! napisao:[/url]Moj utisak je drugaciji. Mislim da se ti jako, jako pijani ljudi plase pa moraju da drmnu neku/neki ne bi li rekli ili uradili nesto.Originally posted by blenta
gospode kako je ova tema kul i urbana
![]()
BLJUJE mi se kada neko napise da je zavistan o zivot, ljubav, srecu, leptirice i plisane mede. Znaci JEBOTE! Odrastite. Patetika je so last season.
Svi smo zavisni o nesto, samo je pitanje koliko ko moze da podnese i koliko je neko mentalno dovoljno stabilan i jak da odredjenu supstancu podnese...bila to cigareta, joint ili nesto trece.
Ja mislim da se ti jako jako trezni ljudi plase sebe i da se to otrgne kontroli. Neki imaju lose iskustvo, pa zbog toga imaju takve fiksacije.
U svakom slucaju...dok tebi ne smeta sto su drogirani/trezni zasto uopste ulaziti u to zbog cega to rade ili ne rade?
Live and let...die?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!