Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
nije da to nisam ocekivao, ali moralna panika u ovom topicu (s izuzetkom antibiotica, misfita i bas bleu) je fakat funny! :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
zabraniti alkohol i cigarete, legalizovati esid i magične pečurke. :party:
zabraniti bensedin i legalizovati kanabis. :party:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Laerem

Pa poanta je da dokucimo pozadinu mazohizma zbog kojeg si ljudi uskracuju neke od najljepsih iskustva koje ljudsko bice moze dozivjeti, i zasto prihvacaju znanstveno neutemeljena objasnjenja vladajucih garnitura.

Evo, odgovora

:lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
tema, zapravo, uopste nije losa!
It made me think.

ako nista drugo barem odgovori govore nesto o forumasima sto da sada nismo znali.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
meni je glupo da tako generalizujem da bi svima to prijalo.

isto kao recimo sa cokoladom - neki je vole neki ne a dokazano je se luce hormoni srece dok se jede cokolada.

ne razumem zasto bi svi morali da vole taj osecaj. ljudi su razliciti.
Korisnikov avatar
By Srklet
@korvin: pa, nakon sto si vec priznao da lupetas, tko zna gdje ti je granica. :D

lijepo je imati maštu, i ja to jako cijenim, ali nema te mašte koja će ti omogućiti da dodiruješ muziku, da okusiš plavo nebo, da ti misao jednostavno izleti iz glave i leti na drugoj strani sobe, a ti je pokušavaš pročitati jer to je ono što sljedeće želiš reći, da se suočiš s prazninom u sebi dubokom kao grand canyon, da se boriš za fragmente vlastitog identiteta, da se pitaš kako se uopće zoveš, tko si i gdje si i je li to što vidiš pred sobom doista tu, i je li "tu" uopće "tu". itd.
Korisnikov avatar
By Kittrie
mislim da bi mogli biti manje "politicki korektni" ovde.
it's no fun.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja sam ipak pricao o tome kada ne mozes vise da zivis bez toga da ti misli lete naokolo po sobi..

Niti sam ti ja moralan (daleko od toga, sve sto sam zeleo, probao sam), niti pokusavam da serem ikome. Ali zaista, ako sve te supstance ti postanu centar zivota, a "trezvenost" simbol za nesto lose, onda to postaje problem..

Sve je to dobro, volim pivo, obozavam kafu, i hranu i sve zivo i jedem i pijem i uzivam u zivotu, duvnem ponekad mozda, za ostalo ne osecam potrebu. Ali to su sve ipak sporedne stvari meni.
Korisnikov avatar
By Kittrie
@korvin
koki duso, pusti popaja da parlara. on , the man, nish ne cuje, niti ga treba zamjetcivat'.

i da za sve ovo oko pive, hrane, itd.. (hocu reci i ja TO, sporadicno)
no, mozda nekima i TO predstavlja .. alkoholizam i narkomaniju. :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa. Sto.

Mislim, jebesh ga, ovde su diskusije, ljudi pricaju. Covek nesto pogresno shvatio, ja objasnim sta sam hteo reci. Covek se jos uvek ne slaze, pricamo o tome, kako mislimo, kako posmatramo iz svoje perspektive. Sada, da li cemo se sloziti ili necemo, nije ni bitno....

Bitno je da se diskutuje. :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
@korvin
ok duso. ispravan pogled. :)
{mada ne mislim da ce on ista shvatiti, a ako shvati, nece priznati. u stvari, mislim da on shvata samo pokusava 'uzjebavat' narod. enough 'baut him.}
Originally posted by KorvinOdAmbera
Message original : Kittrie
i da za sve ovo oko pive, hrane, itd.. (hocu reci i ja TO, sporadicno)
no, mozda nekima i TO predstavlja .. alkoholizam i narkomaniju. :lol:
uh... za pivo sam narkoman. :pivce: :)
jao, ja sam sad poludila za apple cider-om. :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
@korvin: i dalje se ne razumijemo. :D
moralna panika ne znaci da si defoltno moralan, nego da si uznemiren prijetnjom prevladavajucem moralnom poretku, u kojem vrijedi 'drugs are bad'. pa onda naglasavas opce mjesto da nije dobro postati ovisan o drogama. like, doh.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Unfortunately, no one can be told what the Matrix is. You have to see it for yourself. :sesir:
Korisnikov avatar
By hush
tema je zanimljiva...ali polako vodi do neresenog rezultata..
kao sto kazu-o ukusima ne treba raspravljati..
tako isto i ovde - biti trezan. il` ne biti, pitanje je sad?

:cool:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Kittrie

{mada ne mislim da ce on ista shvatiti, a ako shvati, nece priznati. u stvari, mislim da on shvata samo pokusava 'uzjebavat' narod. enough 'baut him.}

ono sto definitivno shvacam jest da ti nista ne shvacas. :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Popeye
Originally posted by Kittrie

ono sto definitivno shvacam jest da ti nista ne shvacas. :)
ovom svom gornjem postu sam posvetila do 3 sec. usputnog razmisljanja o "nekome" o kome i ne znam skoro nista.
dakle: nedovoljan info, subjektivno je, i nisam mu se posvetila- tako da i ne stojim nesto iza te "prolazne misli". a dok me ne zainteresujes, ipak cu te verovatno tako nekako percipirati.
{plus ono tvoje da ja NISTA ne razumem, opet podrzava ovu moju "prolaznu misao".}

opet, i tvoje shvatanje toga je subjektivno.

dakle, ne vidim ovde ikakav "raskol" misli.
ti pomislis svoje, ja svoje. :)
tj. niko i ne misli aktivno ista ovde. i guess. (at least for me considering you)
a ja volim da serem i pisem esejisticki kad mi je dosadno, evo sad npr. zbog sebe, egzibicionisticki recimo (nije kontradiktorno). mozda zato sto se nisam sexala nekoliko dana. visak energije.

vidis? boooring.
plain and simple.
Korisnikov avatar
By Srklet
ne shvatam.
odnosno shvatam.
ali necu to priznati!
ok, shvatam.
priznajem to.
ali samo pokusavam uzjebat narod.
dosta o meni.

nego, postoji li "raskol misli" izmedju tvojeg savjeta korvinu da sa mnom ne raspravlja i tvoje rasprave sa mnom? :giggle:

ne postoji.
ovdje nitko nista ne misli.
aktivno.
nisi me zainteresirala.
pa te percipiram kao smorušu koja nije sposobna sloziti pola koherentnog argumenta o bilo cemu, jer ne poznaje miru markovic u dusu.

vidis? booooring. :lood:
Korisnikov avatar
By Kittrie
edit - !!! sledece pisanije je klasicno dosadno, za razliku od severininih nogu !! :lija:

e to je ono o cemu sam pricala.
iznosenje subjektivnog misljenja sa de facto prizvukom bez dovoljnog info-a. a ono oko mire markovic je veoma los primer za ovo sto pokusavas reci. no, zasto bi ti to razumeo? kao i to da se korvin i ja nismo JEDNA OSOBA i ne percipiramo stvari isto. (to bi se trebalo podrazumevati ali izgleda da tebi ne. )

ponovicu se i dodati nesto da bi ti bilo jasnije:
vecina stvari koje napisem, izdvajam i naglasavam ovo sad, je sa ukljucenih 1% mog mozga i 0,1% truda. ne ocekujem da me neko razume tek tako, i ja treba da se ulozim bar nesto vise da bih bolje verbalizovala svoje nelinearne misli i smanjila logoreicnost, a iskreno me mrzi. e to je generalno, sad malo preciznije-
ne pratim tvoj 'rad' na forumu, stoga i ne stojim, niti branim ono sto pomislih o tebi na 3 sec. da me interesujes, posvetila bih ti vise vremena, svakako. nadam se da je ovo jasno.
jednog dana, ko zna, mozda cu te izdvojiti od rulje i kao ti komentarisati negde nesto sto si ti napisao na nekoj temi jer sam zapamtila konkretno. ali, oprosti, nisam te zametila dovoljno. no, ne samo tebe, nego svakako veliku vecinu. nadam se da je i ovo jasno.
ali, ako ti treba vise paznje, mogu se potruditi. :) i ovo je , valjda, jasno.

pa se onda i mozemo "raspravljati" , kao sto ti kazes, jer ovo za mene nije rasprava. diskusija, razmena misljenja/percepcija mozda. (a ovo i sve "za tebe" je napisano iz nekog opsteg postovanja prema skoro svakoj individui koja mi se obraca, i primarnije iz DO SA DE, ooohh, dosade.. i toga sto dugo nisam nista napisala pa mi valjda fali to pisanje, ovo je neki vid "lose vezbe") ..jasno?
a i simpaticno/smesno mi malo kako bi "da mi ga uteras". :lol: {ali necu ulaziti u to, onda bi i zalicilo na "pravu" raspravu sto me ne interesira, ja samo kenjam}

ono moje blebetanje dalje je pojasnjeno, to je licna dosada i izivljavanje koje nema nikakve veze sa tobom ili bilo kim. -- nije nejasno valjda?

i ovaj post je samo jos jedan dokaz toga KOLIKO mi je dosadno sad. --true.
buu fakin huu.

p.s. vidis, post se moze napisati bez i jednog ruznog epiteta. :yes:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Istina je da neko ko nije probao drogu ne moze NIKADA da shvati osjecaje koje izazivaju pojedine supstance.
Istina je da su neki od njih - skoro pa najljepsi/najprijatniji koji se mogu iskusiti.
Istina je da su na duge staze - droge lose. Na ovaj ili onaj nacin.

I istina je da su svuda oko nas stvari koje nam ovako ili onako narusavaju zdravlje, i da nema osobe koja bar neku od njih ne konzumira.

pitanje je samo ko je koliko, i za sta, spreman da "plati".

dovidjenja.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2259486#p2259486]Laerem napisao:[/url]ili: Zasto ljudi postaju ovisni o trijeznosti? Koliko je svakodnevno konzumiranje trijeznosti stetno za psihicko zdravlje? Zasto ljudi svojevoljno ostaju zatoceni u iluziji jasno strukturirane i nepromjenjive dozivljajne stvarnosti? Cega se takvi ljudi boje? Od cega bjeze? Traumaticno djetinjstvo? Problemi na poslu?

bonus pitanje: Sazalite li se ikad nad trijeznim ljudima kad ih vidite na ulici? Treba li bavljenje sportom zabraniti mladjima od 18? Ono, zaglupljuje.

---

"Reality is a crutch for people who can't handle drugs"

- Lily Tomlin, M. D.
Botoksirana ispeglana baka sa montiranim osmehom...zbilja cega se boji?
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2259606#p2259606]Zonche! napisao:[/url]
Originally posted by blenta

gospode kako je ova tema kul i urbana

:up:

BLJUJE mi se kada neko napise da je zavistan o zivot, ljubav, srecu, leptirice i plisane mede. Znaci JEBOTE! Odrastite. Patetika je so last season.

Svi smo zavisni o nesto, samo je pitanje koliko ko moze da podnese i koliko je neko mentalno dovoljno stabilan i jak da odredjenu supstancu podnese...bila to cigareta, joint ili nesto trece.

Ja mislim da se ti jako jako trezni ljudi plase sebe i da se to otrgne kontroli. Neki imaju lose iskustvo, pa zbog toga imaju takve fiksacije.

U svakom slucaju...dok tebi ne smeta sto su drogirani/trezni zasto uopste ulaziti u to zbog cega to rade ili ne rade?

Live and let...die?
Moj utisak je drugaciji. Mislim da se ti jako, jako pijani ljudi plase pa moraju da drmnu neku/neki ne bi li rekli ili uradili nesto. :D

Ali super je kad imas stav o tome da svako treba da radi sta mu je volja bez ulazenja u analizu zasto to neko (ne)radi ali ujedno izneses stav o 'onim drugima'.

Sto se topica tice - ja sam tu ili racionalan ili oprezan ili ne vidim nikakvo zadoboljstvo u tome.
Niti mi se daju pare za tako nesto, niti u tome vidim korist, niti su mi neke stvari koje sam probao na bilo koji nacin lepe. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!