Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by blenta
gospode kako je ova tema kul i urbana
Originally posted by Zonche!Učenje don Huana...
Originally posted by blenta
gospode kako je ova tema kul i urbana
![]()
BLJUJE mi se kada neko napise da je zavistan o zivot, ljubav, srecu, leptirice i plisane mede. Znaci JEBOTE! Odrastite. Patetika je so last season.
Svi smo zavisni o nesto, samo je pitanje koliko ko moze da podnese i koliko je neko mentalno dovoljno stabilan i jak da odredjenu supstancu podnese...bila to cigareta, joint ili nesto trece.
Ja mislim da se ti jako jako trezni ljudi plase sebe i da se to otrgne kontroli. Neki imaju lose iskustvo, pa zbog toga imaju takve fiksacije.
U svakom slucaju...dok tebi ne smeta sto su drogirani/trezni zasto uopste ulaziti u to zbog cega to rade ili ne rade?
Live and let...die?
Originally posted by KorvinOdAmberauuuuuuh
Mislio sam na to kada ti bilo koja supstanca postane sve oko cega ti se vrti svoj zivot...
Originally posted by TungiDa ti nije sva ta trezvenost sprzila mozak, mozda bi znao koliko je idiotski suvisno raditi inverziju inverzije.
Ili bi trebalo da bude ovako:
Drug is a crutch for people who can't handle reality.
Originally posted by KittrieKakav proser. Bljuc.
ipak ne vidim zasto bi neko tako strogo zivotno uskracivao sebi
sirenje horizonata, spoznaje i ajde, mallo zabave
koju neke legalne i ilegalne supstance donose.
....
Originally posted by *deni*Ispijanje kafe mi ne izaziva nikakvo culno zadovoljstvo. Na taj napitak ne mogu da gledam kao na nesto sto ce utoliti moju zedj, kao npr. coca-cola. Cigare,kao i ljudi koji ih puse,mi smrde.
Nije mi jasno zašto neki ljudi ne piju kafu.
Nije im fina ? Ili su čuli da nije zdrava ?
Originally posted by LaeremDečko o čemu ti pričaš?
Iskreno, srce mi se para kada vidim momke u cvijetu mladosti, a ostecene semanticke motorike, kako teturaju gradom grgljajuci jedne te iste beznacajne fraze, prsti ukoceni zbog ironicnih navodnika, keva u suzama, za caleta je mrtav...Nudili su i mene s tim gadostima svojedobno - "Hajde decko, probaj malo trijeznog, da samo znas kako ces moci praviti se da se zabavljas!" "Ej bre, ma sad koja metla u dupetu?! Nemoj da se brines, to su price za malu decu!"
Srecom, mama me rano naucila lekciju. Rekla je "Sine, kada ti drustvo nametne potpuno arbitraran set vrijednosti i prohibicija, i kada si okruzen hordama dosadnih supcina koji dilaju strah od vlastite sjene i ponude da ti okrece egzistenciju u neku uzbudljivu nijansu beža, sivila ili boje govna - samo reci NE!"
Originally posted by LaeremA biti hrvat je strašno jel da? Neoprostiva kleveta?
Optuzili su me za mnogo sta u zivotu, ali nikada, nikada za to da sam Hrvat!
Nisko.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!