Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Glasnik
Kittrie, pozdravila te moja drugarica Ejmi. :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by blenta

gospode kako je ova tema kul i urbana

:up:

BLJUJE mi se kada neko napise da je zavistan o zivot, ljubav, srecu, leptirice i plisane mede. Znaci JEBOTE! Odrastite. Patetika je so last season.

Svi smo zavisni o nesto, samo je pitanje koliko ko moze da podnese i koliko je neko mentalno dovoljno stabilan i jak da odredjenu supstancu podnese...bila to cigareta, joint ili nesto trece.

Ja mislim da se ti jako jako trezni ljudi plase sebe i da se to otrgne kontroli. Neki imaju lose iskustvo, pa zbog toga imaju takve fiksacije.

U svakom slucaju...dok tebi ne smeta sto su drogirani/trezni zasto uopste ulaziti u to zbog cega to rade ili ne rade?

Live and let...die?
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ yeah, like, live and let live, and whatever.

@glasnik:
ejmi sto se odlicno provela na koncertu ejmi vajnaus u beogradu? :wundy:
otpozdravi.

ama ljudi,
da ne budem pogresno shvacena,
nit' sam narkomanka (mada cuh da jesam :lol: ), alkos, niti zagovaram koriscenje droga ili bilo cega.
izrazavam svoje misljenje, i iznosim neke "hemijske" cinjenice.
By Glasnik
Kittrie, relax.
Šega, šala, pošalica.
:mazi:

''
:wundy:
Korisnikov avatar
By Kittrie
:lol: :smeh: :lol:

:)

ali ja toliko lupetam i ovde i uzivo pa onda.. :sigh:
osetila sam potrebu da se ogradim, kao ozbiljno, za promenu. :shrug:

:kiss:
Korisnikov avatar
By antibiotic
e da sam juce umro od overdose ne bih znao da pojedini ovde umeju da se tako nalupetaju gluposti ...

edit: and I don't mean Kittrie
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Zonche!
Originally posted by blenta

gospode kako je ova tema kul i urbana

:up:

BLJUJE mi se kada neko napise da je zavistan o zivot, ljubav, srecu, leptirice i plisane mede. Znaci JEBOTE! Odrastite. Patetika je so last season.

Svi smo zavisni o nesto, samo je pitanje koliko ko moze da podnese i koliko je neko mentalno dovoljno stabilan i jak da odredjenu supstancu podnese...bila to cigareta, joint ili nesto trece.

Ja mislim da se ti jako jako trezni ljudi plase sebe i da se to otrgne kontroli. Neki imaju lose iskustvo, pa zbog toga imaju takve fiksacije.

U svakom slucaju...dok tebi ne smeta sto su drogirani/trezni zasto uopste ulaziti u to zbog cega to rade ili ne rade?

Live and let...die?
Učenje don Huana... :bubbles:

EDIT: Što se odnosi i na uvodni post.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mislio sam na to kada ti bilo koja supstanca postane sve oko cega ti se vrti svoj zivot...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ljudi koji koriste nekakve droge su ovakvi.
ljudi koji ne koriste nikad nista su ovakvi.

u jeeeeeeee.....
Korisnikov avatar
By Misfit
ljudi koji ne konzumiraju droge nemaju psihopatologiju. stoga i nisu preterano zanimljivi.

(svaki ozbiljan odgovor na ovaj topik je pomalo... luckast.)
Korisnikov avatar
By Laerem
Originally posted by Tungi

Ili bi trebalo da bude ovako:

Drug is a crutch for people who can't handle reality.
Da ti nije sva ta trezvenost sprzila mozak, mozda bi znao koliko je idiotski suvisno raditi inverziju inverzije.

---
@ blenta

Znas sto je jos "kul i urbano", bas na taj seljobersko-sarkastican nacin?

Podrzavati gej parade. ;)

---

Iskreno, srce mi se para kada vidim momke u cvijetu mladosti, a ostecene semanticke motorike, kako teturaju gradom grgljajuci jedne te iste beznacajne fraze, prsti ukoceni zbog ironicnih navodnika, keva u suzama, za caleta je mrtav... :placko: Nudili su i mene s tim gadostima svojedobno - "Hajde decko, probaj malo trijeznog, da samo znas kako ces moci praviti se da se zabavljas!" "Ej bre, ma sad koja metla u dupetu?! Nemoj da se brines, to su price za malu decu!"

Srecom, mama me rano naucila lekciju. Rekla je "Sine, kada ti drustvo nametne potpuno arbitraran set vrijednosti i prohibicija, i kada si okruzen hordama dosadnih supcina koji dilaju strah od vlastite sjene i ponude da ti okrece egzistenciju u neku uzbudljivu nijansu beža, sivila ili boje govna - samo reci NE!"
Korisnikov avatar
By deran
a ja sam taman mislio da sam scontao temu... :lol:

no,ne pijem iz više razloga-imam taj sindrom prve čaše,pa kad se "načnem",ne prestajem dok se ne ubijem-negde sam već pisao da sam jednom zaspao na terasi bez jedne cipele,pa na wc šolji... :nope:

posle imam rupe u sećanju...rupetine,bre... :lol:

pa sam dosadan kad sam pijan i bogu i narodu,udavi' s pričom...i tako... :srbin:

a da,i mrzim mamurluk ko niko,jer me drži po tri dana-nit jedem nit pijem... :povez:

i još sam jednom u'vatio strejt tipa 'ladno za dupe-i nisam se zajebavao...

ne triba mi to sve,ipak...:snob:
By Sixto
Originally posted by Kittrie

ipak ne vidim zasto bi neko tako strogo zivotno uskracivao sebi
sirenje horizonata, spoznaje i ajde, mallo zabave
koju neke legalne i ilegalne supstance donose.

....
Kakav proser. Bljuc.

A nikad mi nece biti jasni ovi sto su jelte odrasli, drze zivot u svojim rukama i cine sve da bi opravdali sebe i svoje smrkanje po zurkama.
Trezni se plase, a oni su neustrasivi u tri picke lepe materine!

Ukoliko vam je neko 'dosadan' jer je cist ne oprvdavajte time svoju narkomaniju, bilo da je rekreativna ili kontinuirana.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ni ja vise ne kontam temu ...

elem, ljudima koji imaju panican strah da ce se navuci ako samo probaju to nije glavna dijagnoza.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by *deni*

Nije mi jasno zašto neki ljudi ne piju kafu.
Nije im fina ? Ili su čuli da nije zdrava ?
Ispijanje kafe mi ne izaziva nikakvo culno zadovoljstvo. Na taj napitak ne mogu da gledam kao na nesto sto ce utoliti moju zedj, kao npr. coca-cola. Cigare,kao i ljudi koji ih puse,mi smrde.
Ali,nije da nisam navucena. Slatkisi su moja droga, i ako bi kafa bila dovoljno slatka i ne bi ostavljala neprijatan ukus u ustima,mozda bih je i konzumirala kao poslasticu.
Korisnikov avatar
By bothways
A sta bilo koga zabole kurac ako neko ne zeli da proba iz razloga A, B ili 38. Ako nije probao, to automatski znaci da je skucenih vidika? :retard:
Korisnikov avatar
By bern
What the fuck is the point here?
Korisnikov avatar
By Misfit
poenta je da ne treba tražiti poentu. postavljač teme se samo dobro zajebava, ili da metnem još jednu inverziju: on prdi, a vi ga krstite. :)
Korisnikov avatar
By acid drop
povukla sam 5-6 dimova i bilo mi je loše... posle pola sata-sat vremena sam shvatila da mi je jebeno do jaja, raspištoljila sam se u fotelji, oko mene su titrale 3-4 cure, donosile mi čokoladice, sok... pored mene je prošao mladi gospodin i rekao: e, ovo je oligarhija.

my first puff<3

e, a temu, jebi ga, ne razumem. lol
Korisnikov avatar
By Laerem
Pa poanta je da dokucimo pozadinu mazohizma zbog kojeg si ljudi uskracuju neke od najljepsih iskustva koje ljudsko bice moze dozivjeti, i zasto prihvacaju znanstveno neutemeljena objasnjenja vladajucih garnitura.

Takodjer me zanima koji strahovi u nama produciraju fantazmatsku figuru "narkomana", i zasto se slicna figura ne pojavi kada odlucimo popiti casu vina, iako je alkohol prema istrazivanju britanskog vladinog savjeta za zlouporabe droge, objavljenom i u casopisu Journal of Psychopharmacology jedna od najstetniji droga, daleko vise od ecstasya, marihuane, LSD-a, psilocybina (lude gljive), pa cak i ketamina i speeda. Npr. jahanje konja svake godine oduzme 100 zivota u britaniji, dok je ecstasy odgovoran za samo 30. O alkoholu i duhanu bolje da ne govorim.

Stoga, znaci li to da treba zabraniti alkohol, duhan i konje, te uvest strogi rezim koliko osoba smije konzumirati secera, soli i masti?

Enlighten me!
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Laerem

Iskreno, srce mi se para kada vidim momke u cvijetu mladosti, a ostecene semanticke motorike, kako teturaju gradom grgljajuci jedne te iste beznacajne fraze, prsti ukoceni zbog ironicnih navodnika, keva u suzama, za caleta je mrtav... :placko: Nudili su i mene s tim gadostima svojedobno - "Hajde decko, probaj malo trijeznog, da samo znas kako ces moci praviti se da se zabavljas!" "Ej bre, ma sad koja metla u dupetu?! Nemoj da se brines, to su price za malu decu!"

Srecom, mama me rano naucila lekciju. Rekla je "Sine, kada ti drustvo nametne potpuno arbitraran set vrijednosti i prohibicija, i kada si okruzen hordama dosadnih supcina koji dilaju strah od vlastite sjene i ponude da ti okrece egzistenciju u neku uzbudljivu nijansu beža, sivila ili boje govna - samo reci NE!"
Dečko o čemu ti pričaš?
Korisnikov avatar
By bas bleu
vec neko vreme me zanima da li je zaista moguce da postenog srpskog pedera (ne odnosi se na magea, nego onako in general) ovoliko zbunjuje hrvatska avangardna pederska misao (opet, ne odnosi se iskljucivo na laerema, vec in general)?
Korisnikov avatar
By Laerem
Optuzili su me za mnogo sta u zivotu, ali nikada, nikada za to da sam Hrvat!

Nisko.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Laerem

Optuzili su me za mnogo sta u zivotu, ali nikada, nikada za to da sam Hrvat!

Nisko.
A biti hrvat je strašno jel da? Neoprostiva kleveta?
Korisnikov avatar
By bas bleu
@laerem

thousand apologies. bice da sam to zakljucila na osnovu fotorobota. :)
Korisnikov avatar
By bern
Pa dobro, kad neko nema svoje ja, a voli da bude egzibicionista najlakše je glumiti trola. Koliko ti je Laerem trebalo vremena da smisliš ovu temu? "Wow, obrnuću stvar tako da ispadne da je treveznost zapravo ovisnost! How deeeeep." Sedam dana? Više?

Well, svaka čast na istrajnosti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!