Originally posted by smaug
^
1. A ti od svog zla ponudjenog bas izabra rat?
A bilo bi to sve ili nesto zato sto ne moze tako kako je Dacic zamislio.
Btw, da li se 'zvanicna' srpska vlada oglasila ovim povodom? Jel reko i Tadic koju?
2. Mene zanima kvantitet i kvalitet tog nekog 'ko ce biti ljut'. I kad ovako kazes - neko ce biti ozbiljno ljut- meni zvuci kao da pricamo o svadji u zabavistu pa se mala Ema naljutila...
To je samo moj utisak...pogresan, verovatno.
3. Ja sam i dalje pri stavu da je ideja o aneksiranju severnog dela Kosova velika greska. I da nece biti kraj nego pocetak velikog sranja.
4. Salis se, jel da kad kazes da je Dacic bitan te je zato zamenik premijera i glavni pub?
Bice da se ja nisam dobro izrazila - Dacic je opasn po zdravlje i glavu stanovnika. I njegovo vidjenje sveta i politika se od Slobine nije pomakla ni za ovoliko. A znamo svi kako je bilo suuuper za Slobina vakta, za vreme Slobinog Dacica.
5. E vidis, zanimljivio sto mislis da Dacic nije najpozvaniji za ovu pricu? Ne mislis da je Srbija pandurska zemlja?
A ja bas mislim da on jeste najpozvaniji. Potpuno pogubno sto jeste, al jeste. I, vidis, i on misli da jeste pozvan. I nikad Dacic ne kazes samo da bi reko. A i Tadic i on su neopisivo tupavi i nesposobni i netalentovani i totalno vremenom pregazeni politicari. Samo - ako je ovo Tadicevo maslo onda je on i suicidalan.
6. Super sto su sva pitanja vec postavljena. Samo, mozemo ti i ja da postavljamo pitanja do zauvek. A oni bi morali da daju odgovore i resavaju probleme. A ne da su sva vazna pitanja uvek otvorena. I ne da svako malo uz dobos i tananaaaa izvuku zeca iz sesira.
7. Neces ni da se igras 'javljanja'.
Evo ja cu da pogadjam.
En ten tinuuu savaraktiiinuuu, savarakatikataka, elem, belem buc, tric trac, truc: Amerika, Rusija, Kina protiv cepkanja. Nemacka i Turska za.
Francuzi uz Amere. UK takodje.
1. ma to 'pa makar i...' to 'makar i' uvek vuce na 'makar svi pomrli'. mrzim 'makar i..' ,)
zvanicna srpska vlada rekla 'ne damo kosovo'. isto i ministar za kosovo.
tadic rekao da ovo nije nova ideja. dok je blejao sa decom sa kosova, na kosovu, rekao kako podela kosova nije nova ideja. zamisli. nije nova.
2. i mene zanima. al maloj emi ne meres udovoljis u ovom slucaju sta god uradis.
3. sto? koje resenje ne bi bilo greska, zapravo? sta god se resi, bice greska. its a lose-lose situation.
4. zapravo, ne bas. ili ajde ovako - dacic nije bitan pa je zato glavni pub, no je glavni pub pa je zato bitan.
a u puboviji zemlje srbije jedva cekali se vrati stari dobri poznati sps sistem glavesina murije. sto je mnogo bitnije od samog dacica.
i ima veze sa tom 'promenom' politike sps-a, jel. i 'promenom' murije.
uzasi.
5. jeste, ko sto je i tadic najpozvaniji, a srbija je svakako pandurska zemlja.
al imamo jebenog ministra za kosovo koji je na papiru pozvaniji za pitanje kosova.
6. istina. morali bi. al nece.
opet, da kosovo 'zadrzimo' sanse nema, da ga priznamo nema sanse, a podela bar deluje kao neki blago moguci scenario.
cak i sa medjunarodne strane - broj zemalja u UN koje su proiznale i koje nisu govori o...podeljenosti, jel.
a nista drugo ne deluje ni blago moguce.
i u tom zecu grmi lez.
7. savarakatinu
de se seti toga .)
lm, da, verovatno, al cak mi deluje da nije nemoguce da ameri kazu kako 'nije to los pocetak nalazenja resenja problemu' i tome slicne semanticke akrobacije.
..
SuS, srbi tamo stvarno zive strasno sada. to, jel, znam jer poznajem par ljudi odatle.
i sve ove zajebancije su zanimljive za nagadjanje etc, ali realno treba pronaci nacin da se tim ljudima olaksa zivot.
dal je podela pravo resenje, pojma nemam.
al indikativna je stvar da neko iz vlade izadje sa pricom koja nije 'kosovo je srce planete'.
i mozda gresim, al ne verujem da je to eto dacic sad rekao jer eto to misli i jer eto krecemo u kampanju.
mislim da je svaka izjava u vezi kosova
iz vlade - izjava vlade.
..
i've been wrong before ,)