Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Mageupravo, ko mecku bozanu. zena je ocigledno u takvom stanju da joj treba ozbiljna pomoc i da se nalazi u strogo kontrolisanim uslovima, a ne da je izvlace iz rehaba i guraju na turneju (a ista stvar se desila u dubaiu na koncertu). pa jebote i bili holidej i kurt kobejn i njih brdo su imali problema sa drogama pa su bili u stanju da drze koncerte, ovde je prica otisla predaleko, zena je ocigledno nije u stanju da se brine o sebi. ovo otprilike dozivljavam kao eksploataciju nemocnog lica.
Tužno...
Jbt. žena se raspada, a dovlače je tu na binu i prave klovna i cirkusnu atrakciju od nje. Taj koncert samo pokazuje koliko ljudima nije stalo ni do ničega drugog sem para.
Originally posted by m..mene najvise boli kad vidim muzicare-ljude koji rade sa njom da joj se smeju
nisam bila, slaba sa parama, volim amy, al skupo. pritom se nisam nadala dobrom gigu, mada mi ovakav fiasko nije bio u vidu.
Originally posted by Mageupravo, ko mecku bozanu. zena je ocigledno u takvom stanju da joj treba ozbiljna pomoc i da se nalazi u strogo kontrolisanim uslovima, a ne da je izvlace iz rehaba i guraju na turneju (a ista stvar se desila u dubaiu na koncertu). pa jebote i bili holidej i kurt kobejn i njih brdo su imali problema sa drogama pa su bili u stanju da drze koncerte, ovde je prica otisla predaleko, zena je ocigledno nije u stanju da se brine o sebi. ovo otprilike dozivljavam kao eksploataciju nemocnog lica.
Tužno...
Jbt. žena se raspada, a dovlače je tu na binu i prave klovna i cirkusnu atrakciju od nje. Taj koncert samo pokazuje koliko ljudima nije stalo ni do ničega drugog sem para.
cela mi je prica potpuno potresna.
drugarica koja je bila host rece ovo na tviteru: "sati u hotelu su bili potresniji od nastupa. poveljom un-a zabraniti menadžerima da mentalno siluju artiste. i narkomani imaju dušu."
jebote ja bih te menadzere u zatvor. mislim zena trci da se baci s litice a ovi prodaju karte.
sad su joj otkazali turneju, nadam se da ce je hospitalizovati ili nesto.
a pritom likove kojima je to sve smesno stvarno ne razumem. ne mogu da zamislim te plitkoce i tuposti.
Originally posted by m..na prvom snimku se vidi... tj. kad je izasla na scenu
au hevi, to nisam videla, iskljucila sam klip na pola. jebote ode svet u kurac.
Originally posted by hlaefdigeYep. I ako budu vracali lovu to nece da bude prvi put.
pa jebote, znas za sta kupujes kartu....bukvalno je lutrija...kupis kartu za ejmi i moze da ti bude fenomenalno, a moze da je ne bude uopste....'to' kupujes sa kartom....
Originally posted by Zla_Barbikati si jedna jako tužna persona. jako jako jako tužna.
Zašto je jednostavno ne ubiju![]()
Originally posted by IriShahah ne T nego R
Originally posted by Zla_Barbikati si jedna jako tužna persona. jako jako jako tužna.
bila sam blaga. i kontrolišem se. baš se kontrolišem.
Originally posted by IriSwow jbt kako si ti humana osoba! Divim ti se
Originally posted by constantine"konrrolisem" bas i ne bi imalo smisla...
Originally posted by IriShahah ne T nego R
Originally posted by ljubav91Mozda Iris jeste, al ja nisam - aj mojne kakis.
nista,nista,samo me zanimalo jel si razmisljala da se prijavis za nobelovu nagradu za mir![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!