Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa jebote, znas za sta kupujes kartu....bukvalno je lutrija...kupis kartu za ejmi i moze da ti bude fenomenalno, a moze da je ne bude uopste....'to' kupujes sa kartom....

mene bi vise zanimao mobi svakako
Korisnikov avatar
By lav
ma ja sam ovo ocekivao od nje i na to sam i isao kada sam kupio kartu, svejedno, ovo se retko vidja, i drago mi je sto sam bio tamo!
By Glasnik
Drago mi je što sam bio u pravu kad sam raspravljao s ljudima zašto ne bih dao ni dinar za ovu.

Hteli ste Ejmi, eto vam Ejmi.

Da je bio Mobi zasebno, na njega bih uvek otišao ovako, sorry Moby, next time. ;)
Korisnikov avatar
By fica
Ja sam išao samo zbog Moby-a, njegov nastup je bio savršen ! :cool2:
Korisnikov avatar
By m..
nisam bila, slaba sa parama, volim amy, al skupo. pritom se nisam nadala dobrom gigu, mada mi ovakav fiasko nije bio u vidu.
Originally posted by Mage

Tužno...

Jbt. žena se raspada, a dovlače je tu na binu i prave klovna i cirkusnu atrakciju od nje. Taj koncert samo pokazuje koliko ljudima nije stalo ni do ničega drugog sem para.
upravo, ko mecku bozanu. zena je ocigledno u takvom stanju da joj treba ozbiljna pomoc i da se nalazi u strogo kontrolisanim uslovima, a ne da je izvlace iz rehaba i guraju na turneju (a ista stvar se desila u dubaiu na koncertu). pa jebote i bili holidej i kurt kobejn i njih brdo su imali problema sa drogama pa su bili u stanju da drze koncerte, ovde je prica otisla predaleko, zena je ocigledno nije u stanju da se brine o sebi. ovo otprilike dozivljavam kao eksploataciju nemocnog lica.

cela mi je prica potpuno potresna.

drugarica koja je bila host rece ovo na tviteru: "sati u hotelu su bili potresniji od nastupa. poveljom un-a zabraniti menadžerima da mentalno siluju artiste. i narkomani imaju dušu."

jebote ja bih te menadzere u zatvor. mislim zena trci da se baci s litice a ovi prodaju karte.

sad su joj otkazali turneju, nadam se da ce je hospitalizovati ili nesto.

a pritom likove kojima je to sve smesno stvarno ne razumem. ne mogu da zamislim te plitkoce i tuposti.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by m..

nisam bila, slaba sa parama, volim amy, al skupo. pritom se nisam nadala dobrom gigu, mada mi ovakav fiasko nije bio u vidu.
Originally posted by Mage

Tužno...

Jbt. žena se raspada, a dovlače je tu na binu i prave klovna i cirkusnu atrakciju od nje. Taj koncert samo pokazuje koliko ljudima nije stalo ni do ničega drugog sem para.
upravo, ko mecku bozanu. zena je ocigledno u takvom stanju da joj treba ozbiljna pomoc i da se nalazi u strogo kontrolisanim uslovima, a ne da je izvlace iz rehaba i guraju na turneju (a ista stvar se desila u dubaiu na koncertu). pa jebote i bili holidej i kurt kobejn i njih brdo su imali problema sa drogama pa su bili u stanju da drze koncerte, ovde je prica otisla predaleko, zena je ocigledno nije u stanju da se brine o sebi. ovo otprilike dozivljavam kao eksploataciju nemocnog lica.

cela mi je prica potpuno potresna.

drugarica koja je bila host rece ovo na tviteru: "sati u hotelu su bili potresniji od nastupa. poveljom un-a zabraniti menadžerima da mentalno siluju artiste. i narkomani imaju dušu."

jebote ja bih te menadzere u zatvor. mislim zena trci da se baci s litice a ovi prodaju karte.

sad su joj otkazali turneju, nadam se da ce je hospitalizovati ili nesto.

a pritom likove kojima je to sve smesno stvarno ne razumem. ne mogu da zamislim te plitkoce i tuposti.
mene najvise boli kad vidim muzicare-ljude koji rade sa njom da joj se smeju
Korisnikov avatar
By m..
au hevi, to nisam videla, iskljucila sam klip na pola. jebote ode svet u kurac.
Korisnikov avatar
By Kekica
Sada sam gledala na TV-u.

Bila je toliko pijana da nije uspela ni 5 pesama da otpeva kako treba i na kraju je samo ispustila mikrofon.Publika sa oko 20.000 ljudi je zvizdala i jako su nezadovoljni.Prikazali su i to njeno famozno bacanje po bini, UZAS!!!
Zašto je jednostavno ne ubiju -.-
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by hlaefdige

pa jebote, znas za sta kupujes kartu....bukvalno je lutrija...kupis kartu za ejmi i moze da ti bude fenomenalno, a moze da je ne bude uopste....'to' kupujes sa kartom....
Yep. I ako budu vracali lovu to nece da bude prvi put.
By Sixto
Kakva je ono farsa bila ispred hotela kad su objavili listu zahteva bez alkohola na celom spratu! :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
meni je bilo lepo :) kada isljucimo cinjenicu da sam smirivao ortakinje da se ne potuku medjusobno :lol:
a sto se tice Amy...she sould go back to the rehab ASAP! :)
Korisnikov avatar
By IriS
^ mala, nešto si 'tela?
Korisnikov avatar
By Belanos
ovo je strasno za njene fanove ali ja sam se bar lepo nasmejao :D :D :D
Korisnikov avatar
By ljubav91
nista,nista,samo me zanimalo jel si razmisljala da se prijavis za nobelovu nagradu za mir :glupan:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jako mi je zao Amy. Propada uzasno. I eksploatisu je, to je sada vec tako ocigledno. Zaslosno je da nema ko da se pobrine za nju, i da ne dozvoljava da je bagra vuklja po turnejama samo 2nedelje nakon rehabilitacije. Bas tuzno. :sigh:
Korisnikov avatar
By ljubav91
A sto se tice teme,sama je sebi to uradila tako da nema razloga za sazaljenjem. Zgadila mi se iako je nisam ni volela niti slusala
Korisnikov avatar
By IriS
^ jock. razmišljala sam o tome da pustim svoje unutrašnje aždaje da te prožderu sada... ali ono, kao, mrzi me da se bakćem...:volinevoli:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!