Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Elena

Nemam homofobe u svojoj blizini, pogotovo ne među ljudima do kojih mi je stalo.
Mislis li na porodicu, prijatelje i vojvodu ili samo na porodicu i prijatelje?
stvarno me zanima.
Korisnikov avatar
By smaug
E, Elena...Eno te sa ostalim nehomofobima.

''
Korisnikov avatar
By blenta
e jeste vrag ova elena
samo sto ne padoh sa stolice
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nemam homofobe medju bas najbliskijim prijateljima i porodicom.

One sa kojima nisam narocito bliska po kratkom postupku brisem iz zivota. Posebno one za koje znam da se sa mnom druze jer misle da mogu da im budem od koristi.
Mada, imam i ogromnu grupu ljudi koji su ni tamo ni amo. Ni tu generalno nemam problema, niko nije nasilan, a ja nemam ni volje ni snage da svakoga ponaosob prosvecujem po pitanju ljudske seksualnosti.
Korisnikov avatar
By bas bleu
jeez, people y'all act as if you've never come home after a hard day of flag-burning and ate some pussy... ts, ts, ts...
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by bas bleu

jeez, people y'all act as if you've never came home after a hard day of flag-burning and ate some pussy... ts, ts, ts...
uvek zaboravim na militantne lezbe :evilgrin:
Korisnikov avatar
By bas bleu
:lol:

damn, and i thought i finally had it under control.
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by Orlando the LadyMislis li na porodicu, prijatelje i vojvodu ili samo na porodicu i prijatelje?
stvarno me zanima.
Rekoh među ljudima do kojih mi je stalo a to su i porodica i prijatelji a među prijatelje naravno ubrajam i pojedine ljude sa kojima radim a i privatno se družimo.

Ostale kolege, koji mi ne dolaze u kuću niti se viđamo van posla, ne računam u svoje lične prijatelje već u saradnike sa kojima imam krajnje formalan odnos i uglavnom ne polemišemo o tome ko je homo a ko hetero.

Ljude ne procenjujem kao homofobe na osnovu političkih stavova već isključivo putem odnosa koji imaju prema meni ili prema njoj ... a ni od koga nikada nisam doživela da čujem kritiku, ružnu reč ili bilo šta tome slično, čak naprotiv, krajnje su korektni, čak i oni koji to "ne razumeju" i misle to radimo "jer ne znamo šta ćemo od sebe".

Od svih tih ljudi meni je jedino znalo da bude neprijatno zbog javnih izjava i stavova Dragana Todorovića koji priželjkuje da jednog dana svi budemo "izlečeni" ali to je Todorović :awesome: I na druge teme iznosi čudne stavove tako da smo navikli a privatno nemamo neku komunikaciju zbog koje bi mi taj njegov stav smetao ... korektan je a šta mu je u glavi to samo on zna.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
zasto se na to treba NAVIKNUTI?
zvuci kao da nesto treba istrpeti.

i, da, mali off: skroz si super izgledala :hail2:
Korisnikov avatar
By bas bleu
naviknuti za dobrobit naroda srpskog... a garant je tu i tamo preostala i jos po koja povlastica, to je valjda za istrpeti.
Korisnikov avatar
By Tomek

...
Todorović ...
korektan je a šta mu je u glavi to samo on zna.
a Vjerica Radeta?
od par ljudi sam cuo da je ona sasvim normalna osoba kad se ugase kamere
jako pametna, fina i prijatna...
ozbiljno pitam, ne zezam se... :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Iskreno, nemam tih problema. Outovao sam se porodici i drugovima pre par godina. Cak sam i strejt drugove vodio u smajli na pivo. Mislim da je vazno postaviti se pravilno prema homofobima. Ako sam sebe prihvatis onakvim kakav jesi ponosno i pravo, tad te i drugi cene i postuju.

Osim ako je u pitanju osoba koja ti placa racune ili kod koje zivis u kuci - nemas nikakav razlog da se ikome pravdas. Ja sam sa tim davno raskrstio. Ne dopada ti se sto sam gay? - onda mrsh! :cigareta:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja ne bih znala odakle da pocnem kad bih imala zivaca da odgovaram na ovu temu.

Ali recimo ovako -

ma ne mogu.

Znaci nema sanse da ja sad tu nesto palamudim.

In a natshel-ako neko gleda LGBTI kao gradjane drugog reda, ne moze da mi bude blizak, i svakako ne bih sebe stavljala u situaciju da branim stavove takve osobe/osoba.
Korisnikov avatar
By Srklet
gangrenu treba amputirati. isto s homofobijom.
Korisnikov avatar
By 2kune
homofobija dođe i prođe... jedino ljudi ostaju... :astral2:
By alexandermagic

In a natshel-ako neko gleda LGBTI kao gradjane drugog reda, ne moze da mi bude blizak, i svakako ne bih sebe stavljala u situaciju da branim stavove takve osobe/osoba.
Ovako. "Stavljao".
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by The Misfit

Izvinjavam se unapred ako je ovo već neko postavljao. Pretražio sam forum i nisam ništa našao, a veoma me zanima ova tema.

Siguran sam da su se neki od vas već susreli sa ovim problemom, odnosno da imate (ili ste imali) drage osobe u životu, članove porodice ili prijatelje koji su, nažalost, homofobični. Dakle, nema sumnje da vi volite tu osobu, i da ona voli vas, ali javlja se ovaj problem - bilo da ona zna ili ne zna da ste gej.

Da li ste bili spremni na kompromise ili ste kategorički odlučili da prekinete svaki odnos?

Kod prvog pristupa, postoji dilema: "Dobro, volimo se, ali kako da imam odnos sa osobom koja mrzi ili se gnuša jednog dela mene?"

Kod drugog, opet, javlja se sledeće: "Ali život nije tako jednostavan. Ništa nije idealno, a povrh svega: kako iskoreniti tu duboku, višegodišnju ljubav."

Treba pomenuti da tu postoje i dva ishoda: osoba može da promeni ili zadrži svoje homofobično mišljenje, a da u oba slučaja zadrži odnos sa vama, samo što će u ovom drugom slučaju da kompartmentalizuje taj deo vašeg života. Kod ovog prvog, s druge strane, rađa se skepsa: "Kako je tako olako promenila mišljenje, i sa kakvom se to osobom družim/imam u familiji ako joj je empatija toliko osiromašena da mora prvo da se intimno upozna sa pojedincem pre nego što prestane da ga bezrazložno diskriminiše/hejtuje?"

Then again, život bi bio tako dosadan da nije ovoliko komplikovan. :D
Moje okruženje je bilo prepuno... Jednog dana mi je bilo dosta i seo sam sa najboljim drugom kojeg smatram bratom :D Rekao sam mu sve i doživeo očekivano.. Lik je bacio kratak hejt kako je sve to njaaa i otišao... Nismo se čuli par dana i posle nekog vremena se on javio rečenicom tipa "kakav da si, moj si"
U početku je bilo problema da se on navikne i prihvati sve.. ali postepeno je shvatio neke stvari... Danas, moj najbolji drugar ima momente da se raspituje o likovima i preporučuje me :D

No, imam i drugu varijantu :( Drugarica sa kojom sam odrastao i jedno vreme živeo zajedno, je saznala.. Njoj je sve to fuj itd.. prihvatila me je ali je i dalje dosta homofobična.. No, moram priznati da, kada je saznala za mene, devojka je radila na tome da pred mojim gay prijateljima bude uvek fina i sve kul..

Moj recept je nekako prost.. ne autujem se osobama u prvih nedelju dana poznanstva već im dozvolim da me upoznaju, po mogućstvu zavole i onda... bum! :D
Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by Orlando the LadyMislis li na porodicu, prijatelje i vojvodu ili samo na porodicu i prijatelje?
stvarno me zanima.
Ljude ne procenjujem kao homofobe na osnovu političkih stavova već isključivo putem odnosa koji imaju prema meni ili prema njoj ... a ni od koga nikada nisam doživela da čujem kritiku, ružnu reč ili bilo šta tome slično, čak naprotiv, krajnje su korektni, čak i oni koji to "ne razumeju" i misle to radimo "jer ne znamo šta ćemo od sebe".
zanimljiv stav! ali, ako sam dobro razumeo - oprosti, mozak mi ne radi leti - to onda podrazumeva duple standarde kod tih osoba.
Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by Popeye

gangrenu treba amputirati. isto s homofobijom.
homofobiju treba amputirati - a ljude? odnosno, da na veoma nezgrapan način proširim ovu metaforu: ako ti je neka osoba veoma draga, da li ćeš se potruditi da joj pretesterišeš gangrenoznu nogu ili ćeš odustati i smrskati joj lubanju protivpožarnim aparatom?

''

p.s. Lucem Ferre je odlično ilustrovao ono na šta mislim.
Korisnikov avatar
By Anonymus
Jedan od mojih najboljih prijatelja je, recimo, homofobičan (to "recimo" stoji umesto gomile nepotrebnog objašnjavanja koje zaista nije potrebno u ovom kontekstu), i osećam da mi to pomalo predstavlja problem. U suštini, mislim da on i zna za mene (ma morao bi biti slep, ili još gore glupav da ne uoči o čemu se radi), ali da svesno izbegava da načne tu temu, a i ja činim isto.

Da, apsolutno sam svestan onoga što su svi sigurno i više puta napisali u ovoj temi, ako me neko ne prihvata takvog kakav jesam onda mi nije prijatelj. Ali nije sve tako crno-belo. Kada on ne bi mogao da me prihvati, ne bih rekao da mi nije prijatelj. Pre bih mislio da ne može da pronađe način da pomiri svoja uverenja sa činjenicom da sam mu drug. To je sve jako komplikovano i ja ne mogu znati šta takvi ljudi osećaju, kao što ni oni ne znaju kako se mi osećamo. Zato ni ne želim da ih osuđujem.

Jesam otegao, poenta je da je sve sasvim u redu u našem odnosu i da ni ja ni on ne želimo da se dotičemo te teme. Ne da ne bismo upropastili prijateljstvo; ko zna, možda bi sve i ispalo u redu. Ali ne bih da rizikujem.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by The Misfit

ako ti je neka osoba veoma draga, da li ćeš se potruditi da joj pretesterišeš gangrenoznu nogu ili ćeš odustati i smrskati joj lubanju protivpožarnim aparatom?
lemme think about it. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!