Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By maww
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=usmdgqM0 ... dded#at=41[/youtube]

New York, NY - Pop superstar Britney Spears achieves another benchmark with her current album, Femme Fatale. This week, Spears’ seventh album – which spawned the No. 1 hit “Hold It Against Me” and the Top 5 smash “Till The World Ends”- is certified platinum by the RIAA. With the release of the critically-acclaimed Femme Fatale, Britney has earned more distinctions and set new records: she is the only woman to have six albums debut at No.1 on the Billboard 200 albums chart; she and Mariah Carey are the only artists to debut at No. 1 on the Billboard Hot 100 chart with more than one song; Britney’s one of only seven artists- and just three women- with Hot 100 No. 1’s in three decades; Femme Fatale is one of the Top 10 longest running trending topics on Twitter.

album je ponovo #2 na Billboard-u i do sada WW prodaja je preko 800k, ocekuje se da TTWE bude u top3 ove sedmice isto, a moguce da bude i jos jedan (6) #1 singl u US.
Korisnikov avatar
By maww
"Britni je sada drugačija osoba… vremena su drugačija, kao i naša tela… Znam da je sada u drugačijem stadijumu. Ne želi da radi mnogo stvari koje je radila kada je bila mlađa. Kaže mi, Sada sam majka… imam dvoje dece. To je njena odluka, šta radi i kako želi da nastupa. Moramo da je pustimo da radi šta želi i da se pomiri sa tim, a ako ste fan, fan ste… nastavićete da budete. Ako ne želite da kupite album i gledate video spotove… to je vaš izbor." - Brajan Fridmen

Slika

Till The World Ends is passing 85 MILLION AUDIENCE IMPRESSION strongly heading to Top 3 MEDIABASE.
BILLBOARD: Till The World Ends #3 : 246,000k in US

Slika

Britni Spirs je izvođač sa najviše prodatih karata za koncert tokom ovog vikenda u Sjedinjenim Američkim državama, prema podacima kompanije Tiketmaster. Nakon Femme Fatale turneje, među Amerikancima su najpopularniji Mana, Marun fajv, Kings of Lion i Kejti Peri.

VIP karte za Britnin koncert – koje uključuju i susret sa pevačicom, a koštaju oko hiljadu dolara, raspodate su u većini gradova, uključujući Los Anđeles, Las Vegas i Majami.
Korisnikov avatar
By maww
Slika

I Wanna Go je singl #3 !

tek izlazi krajem maja ili pocetkom juna jer TTWE i dalje rastura na radiju,ima jako dobru prodaju i u top3 je na Billboard-u.

nadam se da ce Inside Out biti iduci singl :colorado:
Korisnikov avatar
By maww
Britney At Katrina Benefit

Slika

Slika

Slika

Slika

TTWE na radiju u US je postao jedan od njenih najvecih hitova, jako je blizu 100 mil. audience
Korisnikov avatar
By maww
Miss Britney Spears at Wango Tango

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By maww
Slika

Slika

Slika

Slika

21 pesma ce biti na turneji

Slika
Korisnikov avatar
By V25
Idem na koncert 31.jula u Washingtonu. Baš se radujem :)
By abrakaduda
TILL THE WORLD ENDS ponovo rastura na USA iTunesu

posle dojave o mogucoj apoalipsi i da nam je sudnji dan dsao pesma se popela na mesto br. 9 na iTunesu

i pretekla sve Gagine pesmice

BoW TO GODNEY
By abrakaduda
veceras na billboard music awards se ocekuje njen nastup...posle 4 godine...

zasenice sve...i sutrasnji izlazak Flopge

she is the legend

Slika
Korisnikov avatar
By maww
@ viktor: a da me povedeš :P

slika sa probe: Rihanna feat Britney Spears "S&M " ce veceras otvoriti Billboard Music AWARDS

Slika

ali to nije sve Britney i Nicky ce zatvoriti BMA sa mega hitom Till The World Ends (remix)

Pop Icon Britney Spears will do one performance -- potentially the opening number -- with Rihanna, 23. The duo will perform Rihanna's hit song "S&M."

Spears will also be performing for the first time ever with Nicki Minaj, 26. Spears and Minaj will partner up for a remix of Spears' hit Till The World Ends. Minaj first met Spears in April. Later that month, Spears confirmed on her website that Minaj would be joining her Femme Fatale tour this summer.

"I'm obviously honored to be out with Britney," Minaj told Us of the tour. "She's freakin' paved the way for so many things right now in pop culture. I'm excited to be on with her."

So what will Spears' return to the live television be like? "It's gonna be big," a source says. "People will definitely be talking about it the next day." The 2011 Billboard Music Awards air Sunday night at 8:00 p.m. on ABC.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Rihanna izgleda odlično :love:

A Britney i dalje ne peva ni preko playbacka, bedno... da li se zato pojavila samo pred kraj oba nastupa? :pucaodsmeha:

Na koju foru je Beyonce sitnija od Britney, i to prilično, deluje premršavo! :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

I WANNA GO ARTWORK!!!!

:love: :love: :love: :love:

Mada, nije jos official, ali bi bilo sjajno da se ispostavi da jeste.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Kad sam video omot, samo sam prokomentarisao "Wooow".
Dopada mi se jako i jako liči na Avril Lavigne na ovoj slici... :D

Ja lično mislim da će biti official, no videćemo još.

LIKE!
:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By maww
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K0e1DbvE ... e=youtu.be[/youtube]

Setlist

1) Hold It Against Me
2) Up N’ Down
3) 3
4) Piece of Me
5) How I Roll
6) Big Fat Bass
7) Lace and Leather
8) If You Seek Amy
9) Gimme More
10) Drop Dead Beautiful
11) He About To Lose Me
12) Boys (Remix)
13) Don’t Let Me The Last To Know
14) Baby One More Time
15) S&M
16) Trouble For Me
17) I’m A Slave 4 U
18) Burning Up (Madonna cover)
19) I Wanna Go
20) Womanizer
21) Toxic
22) Till The World Ends

na set listi nema Everytime, Circus,Ooops, Stronger ali dobro nek je ubacila i neke pesme koje nije izvodila na Circus turneji :)

sa FF mi je zao sto nema Criminal i Inside Out,a bas bi trebale jer su savrsene....ali ima puno pesama i hitova pa su sigurno to uklopili u neku celinu koja je tema turneje. Bila je proba za novinare i Britney vecinu (50% i vise ) pesama peva LIVE.

FF (#1) album je za sada WW presao cifru od 1.1 million++
Hold It Against Me #1 u USA je presao prodaju od 1.5 miliona a WW je preko 3 miliona.
Till The World Ends (#3) u USA je presao prodaju od 1.8 miliona i jos UVEK se nalazi u TOP10 na Billboardu, i jos uvek rastura na radiju, za koju sedmicu ce biti 2x platinum u USA a globalna prodaja bi sigurno mogla skociti do 3.5 - 4 miliona.
Korisnikov avatar
By maww
Slika

Shame on me to need release! I-I-I-Wanna-G-O-O-O video comes out June 22nd.

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Niti igra niti peva, kakva beda, ali super što još uvek uspeva da muze ljude bez sluha i ukusa :lol:

Da li je većina kostima trash najgori ili samo njoj loše stoje :pokazuje:

Dopada mi se scenografija, sigurno sve pare od prodaje karata odu na to i plesače, jer bez toga je ionako nula.

Da li će napokon izbaciti pristojan spot... ne želim da upropaste tako dobru pesmu nekim mlakim prizorima :sigh:
Korisnikov avatar
By spliff
poprilichno razocharavajutje :(

mislim na ove tzv. nastupe....
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!