"Britni je sada drugačija osoba… vremena su drugačija, kao i naša tela… Znam da je sada u drugačijem stadijumu. Ne želi da radi mnogo stvari koje je radila kada je bila mlađa. Kaže mi, Sada sam majka… imam dvoje dece. To je njena odluka, šta radi i kako želi da nastupa. Moramo da je pustimo da radi šta želi i da se pomiri sa tim, a ako ste fan, fan ste… nastavićete da budete. Ako ne želite da kupite album i gledate video spotove… to je vaš izbor." - Brajan Fridmen
Till The World Ends is passing 85 MILLION AUDIENCE IMPRESSION strongly heading to Top 3 MEDIABASE.
BILLBOARD: Till The World Ends #3 : 246,000k in US
Britni Spirs je izvođač sa najviše prodatih karata za koncert tokom ovog vikenda u Sjedinjenim Američkim državama, prema podacima kompanije Tiketmaster. Nakon Femme Fatale turneje, među Amerikancima su najpopularniji Mana, Marun fajv, Kings of Lion i Kejti Peri.
VIP karte za Britnin koncert – koje uključuju i susret sa pevačicom, a koštaju oko hiljadu dolara, raspodate su u većini gradova, uključujući Los Anđeles, Las Vegas i Majami.