Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Vozaci Vs. Vozacice!?

Bolji su vozaci
12
26%
Bolje su vozacice
15
32%
Nema razlike
20
43%
Korisnikov avatar
By .L O S T
glasah vozaci, mada je jedna lezbejka bolji vozac od svih muskaraca koje znam!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by scout_finch
moja tetka je odlican vozac,cak i mrtva pijana vozi najbolje u mojoj familiji.mislim da nije vozila trezna od '97. godine.
WOW! :sarana:
By Sixto
Originally posted by Val
Originally posted by Sixto
Mimo ogranicenja brzine postoji i clan u zakonu koji kaze da se vozac moze kazniti ako usporava protocnost saobracaja!

Zamisli ti sad savesnog vozaca koji postuje ogranicenje od 60km/h u Rimu ili Kairu!

Ukoliko se drzhi "ogranichenja", mogu mu ga popushe. :smeh:
U ova dva grada bi ipak bio izvucen iz kola i prinudjen da pusi redom ili lize asfalt!
By Swanheart
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Ivana
Ja moram da kazem da lista nije potpuna jer "plavusa u dzipu" je totalno posebna kategorija, te ne mogu da glasam.

jedna moja draga drugarica je plavusa, a i vozi dzip i odlican je vozac...(vozacica hehe)

tako da :tetka:

ja sam plavusha u dushi i vozim dzip
gde se onda svrstavam? :grin:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
samo cu reci da u saobracaju tacno znam da prepoznam zenske i taksiste. prve mahom nemaju pojma sa voznjom a drugi su uzasno bezobrazni i ne postuju saobracajne propise. :auto:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by scout_finch
moja tetka je odlican vozac,cak i mrtva pijana vozi najbolje u mojoj familiji.mislim da nije vozila trezna od '97. godine.
:
:lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
Mimo ogranicenja brzine postoji i clan u zakonu koji kaze da se vozac moze kazniti ako usporava protocnost saobracaja!

Zamisli ti sad savesnog vozaca koji postuje ogranicenje od 60km/h u Rimu ili Kairu!

Ukoliko se drzhi "ogranichenja", mogu mu ga popushe. :smeh:
U ova dva grada bi ipak bio izvucen iz kola i prinudjen da pusi redom ili lize asfalt!

Za Kairo ne znam, al´ brate u Rimu ak´ se ne drzhish propisa, ponesi Black American Express!
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by starky
Mada,kada pogledas statistiku,daleko vise udesa su prouzrokovali muskarci.Toliko o tome.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Swanheart
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Ivana
Ja moram da kazem da lista nije potpuna jer "plavusa u dzipu" je totalno posebna kategorija, te ne mogu da glasam.

jedna moja draga drugarica je plavusa, a i vozi dzip i odlican je vozac...(vozacica hehe)

tako da :tetka:

u onu grupu, gde i ja spadam :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma nemojte zajebavati! Ta vi ste mozda izuzetci koji potvrdjuju pravilo! Koliko puta sam videla iskvarcovanu izblajhanu presminkanu gologuzu plavusu kako u dzipu na retrovizor stavlja "sminke" i generalno pravi opsti picvajz!
Poslednja je isparkirala na bulevaru u jugica de je covek sa decom stajao normalno i cekao semafor -kretenka je pricala tlefonom i nije gledala nist pozadi. Ali bitno da je imala hair ekstenzije!

:hejt:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ozbiljno ivana...

a znam jos jednu plavusu, koja je relista OZBILJNO, ima malog punta (kako ovo lepo zvuci hahahah) i riba je ludJak u pozitivnom smislu za volanom...:auto:
Korisnikov avatar
By Val
Jao, znam i ja jednu takvu! Vooooooziiiiiiiiiiii zhenaaaaaaaa u PM!
Korisnikov avatar
By cranky
Hmm, teško pitanje. Pa mogu samo za sebe da kažem. :)

Ovako...po gradu vozim kao sumanuta, nekad 40, nekad čak i 50km/h...i tad sam faca. :elvis:

Ali...kad stignem do tog finalnog i meni krajnje misterioznog čina parkiranja...to obično bude tragi-komično: za mene tragično a za posmatrače komično. :drama:

Tako da...ipak glasam za vozače.
Korisnikov avatar
By Myself
Ja obozavam brzu voznju, sto se ne bi moglo reci i za moje suvozace. Koce nogama i galame na mene. :(
Znaci - ja sam ocigledno los vozac. :rida:
E, sad, jel' to zato sto sam zensko ili zato sto vozim k'o sumanuta? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Wight
Razlika je u tome sto kad zena vozi najgore sto napravi je kolona, a muskarac ...pola ulice bude zakrceno rotacijom. Ubi ih ego.

i da, glupo je generalizovati, ali , sto se tice kategorije dobrih vozaca, zene su u toj kategoriji dosta pazljivije, dok muskarci voze u stilu (ako prodjemo-prosli smo). najradje bi im glavu zbog toga polupala.

*ja jako brzo vozim, i obozavam brzu voznju, kretenisem se kad sam sama i uvek na samo moju stetu.

pocnite sa pljuvanjem na strani 5, ne ranije.

Hvala
Korisnikov avatar
By Wight

swni, upravo si samu sebe svrstala u kategoriju must have.

neka ti je Bog u pomoci dete...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hasanaginica ima fenomenalnu recenicu: "pazi, hlaefdige, duuusa me moja boli sto cu ovo da kazem..ali brate, mnogo su bolji od nas u voznji"

mada...najbolji vozaci koje ja poznajem...recimo, prvo mesto bi zauzeo jedan momak, a ostala tri devojke....

drugo mesto je kissqueen....definitivno....brzo i sigurno...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Myself
Ja obozavam brzu voznju, sto se ne bi moglo reci i za moje suvozace. Koce nogama i galame na mene.
Rado bh se vozila sa tobom.
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by hlaefdige
hasanaginica ima fenomenalnu recenicu: "pazi, hlaefdige, duuusa me moja boli sto cu ovo da kazem..ali brate, mnogo su bolji od nas u voznji"
Ova tema moze mnogo ozbiljno da se posmatra.
Moja majka je los vozac. Los je zato sto retko vozi jer gde god idu ona i otac zajedno, otac vozi. Musko je, a ovo je Srbija i to je 'prirodno'.
Vecinu mojih straight drugarica voze momci ili braca voze sestre ako su zajedno u kolima.
Ne smatram da postoje 'netalentovani' za voznju. Kao i sve u zivotu, tako i voznju ucis i stices rutinu vezbajuci, odnosno vozeci.
Moj zakljucak je da su muskarci dobri vozaci brojniji od zena dobrih vozacica (ovo da budem politicki korektna :) ).

Delete - dogovoreno.
By Sixto
Originally posted by hlaefdige
Dakle smejem se vec 10min! :roflmao:

Kraljica!
By ...Sitnicava...
:pucaodsmeha:

E, živote.

ONT: Glasala sam sa muškarce, kažu istraživanja da se bolje snalaze u prostoru od žena.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dominion
vozaci, zene bi trebale imati strozije kriterijume na ispitu kad je voznja u pitanju.
imaju ih, believe me.
Korisnikov avatar
By m..
btw, ja imam vozacku vec 6 godina i ne vozim, prvenstveno sto nemam dobra kola (zapravo sad nemam nikakva jer je keva prekjuce prodala onaj, jugo koji se zapalio na pumpi, za 500 evra), a onda i zato sto necu da me neki ludak ubije na putu.

inace sto se tice nekih generalnih razlika izmedju muskaraca i zena i voznje. zene su oprezniji i stalozeniji vozaci, a muskarci imaju bolji periferni vid i percepciju prostora, i ta razlika je u principu neuroloska ali ima varijacija od slucaja do slucaja. (recimo ja imam odlicnu percepciju prostora, ali vozim ko manijak, doduse imam 4 voznje bez instruktora pa se i ne bih usudila bez par dodatnih casova da senem za volan, jer nisam vec 6 godina)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by m..
btw, ja imam vozacku vec 6 godina i ne vozim, prvenstveno sto nemam dobra kola (zapravo sad nemam nikakva jer je keva prekjuce prodala onaj, jugo koji se zapalio na pumpi, za 500 evra), a onda i zato sto necu da me neki ludak ubije na putu.

inace sto se tice nekih generalnih razlika izmedju muskaraca i zena i voznje. zene su oprezniji i stalozeniji vozaci, a muskarci imaju bolji periferni vid i percepciju prostora, i ta razlika je u principu neuroloska ali ima varijacija od slucaja do slucaja. (recimo ja imam odlicnu percepciju prostora, ali vozim ko manijak, doduse imam 4 voznje bez instruktora pa se i ne bih usudila bez par dodatnih casova da senem za volan, jer nisam vec 6 godina)

Moram da te ispravim sto se tice vida. Zene imaju siri periferni vid i u stanju su
da obrade vise detalja, a muskarci imaju manji periferni vid i mogu da obrade samo
jedan element slike, to jest fokusirani su na jedno.

Ovo je cisto hormonski, dakle dejstvo testosterona i estrogena na mozak i kako
se mozak onda ponasa...

Ja sam vozila dugi niz godina pod uticajem testosterona, i poslednje dve godine
vozim pod uticajem estrogena, (uz potpuno odsustvo testosterona).. i mogu
da kazem da su se ove primene prilicno burno desile u mome mozgu...
To vidno polje se promenilo, a osim toga potpuno drugacije vozim...
Korisnikov avatar
By Momo
Ja bih rekao da je voznja individualna stvar. Nekako nakon svih komentara na ovoj temi ispade da su muskarci "prirodno" predodredjeni za voznju a zene smotane i nesposobne.

Meni su i teca i tetka instruktori voznje i za 20 godina njihovog radnog staza nisam cuo da dele kandidatkinje i kandidate po polu/rodu (kad su u pitanju kriterijumi ocenjivanja sposobnosti) vec po licnim sposobnostima osobe da se snadje u prostoru i odreaguje dovoljno brzo.

Veliki uticaj na kvalitet voznje ima i praksa a posto kod nas u najboljem slucaju porodice poseduju jedan auto, zna se ko ga vozi pa prema tome zene u vecini slucajeva ni nemaju priliku da se ispraksuju dovoljno.

A kad smo vec kod licnih primera, moja baba vozi 40 godina i napravila je do sad 2 sitna prekrsaja iako cim ima priliku gruva maksimalnu dozvoljenu brzinu, dok je moj deda slupao kola jedno 15 puta.

Moj ujak je polozio voznju iz desetog puta i dva puta gubio posao zbog cestih saobracajnih prekrsaja sluzbenim kolima a ujna je vozila dok je imala sta da vozi tj dok ovaj nije i njihov auto spakovao na otpad.
Korisnikov avatar
By jenny
Hm...pa ne znam za koga da glasam.

Muskarci se bolje snalaze u prostoru,ali zene su oprezniji vozaci. I neko vec pomenu da po statstikama zene prave manje saobracajnih nesreca..

Sto se mene tice, lupala sam se do sad 3 puta.:kosa:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by Momo
Ja bih rekao da je voznja individualna stvar. Nekako nakon svih komentara na ovoj temi ispade da su muskarci "prirodno" predodredjeni za voznju a zene smotane i nesposobne.

Meni su i teca i tetka instruktori voznje i za 20 godina njihovog radnog staza nisam cuo da dele kandidatkinje i kandidate po polu/rodu (kad su u pitanju kriterijumi ocenjivanja sposobnosti) vec po licnim sposobnostima osobe da se snadje u prostoru i odreaguje dovoljno brzo.

Veliki uticaj na kvalitet voznje ima i praksa a posto kod nas u najboljem slucaju porodice poseduju jedan auto, zna se ko ga vozi pa prema tome zene u vecini slucajeva ni nemaju priliku da se ispraksuju dovoljno.

A kad smo vec kod licnih primera, moja baba vozi 40 godina i napravila je do sad 2 sitna prekrsaja iako cim ima priliku gruva maksimalnu dozvoljenu brzinu, dok je moj deda slupao kola jedno 15 puta.

Moj ujak je polozio voznju iz desetog puta i dva puta gubio posao zbog cestih saobracajnih prekrsaja sluzbenim kolima a ujna je vozila dok je imala sta da vozi tj dok ovaj nije i njihov auto spakovao na otpad.

Naravno da se svi koji voze kola dele na sposobne i nesposobne, ali cu opet
da dodam da uzasan uticaj na to imaju hormoni... ja sam to licno osetila na
sebi.. i ne kazem da losije vozim sada, vec potpuno drugacije...
.. evo ovako prostim jezikom, nemam potrebu za kurcenjem, da prostite,
i nekim ludorijama i rizicnim situacijama koje su mi ranije bile redovne.
Ne prolazim kroz zuto, vec kocim i stajem i slicno...

A jedan dan mi se promenilo vidno polje, i setila sam se sta mi je dr Svetlana
pricala o tome. Vozim kola vec 20 godina, i nikada nisam imala probleme,
a u protekle dve godine, od kada sam na hormone replacement terapiji, sam
se dva puta sudarila... ali to pre svega zbog promena i ne naviknutosti na
iste... u jednom danu mi se prosililo vidno polje i ziva sam se isprepadala,
a vozila sam od opstine NBG ka Brankovom mostu...

Ovo sve pisem iz licnog iskustva, jer sam vozila i kao vozac i kao vozacica,
i postoje razlike, u tom biohemijkom delu, definitivno... ali ne ni losije ni bolje,
nego je drugacije.. Kao torta sa cokoladom i vocna totra... pa sve zavisi
kako ih umesis...
Korisnikov avatar
By Blady
Imam utisak da muskarci vise sebi tolerisu kada naprave gresku, nego zenama.
I uvek je taj stav: Zena za kolima - negativno ...
A kada zena zna da vozi i odlicna je u tome, oni su ljubomorni, ni tada zene ne valjaju.
Takvih muskaraca mi je pun q.
Zena kada zna da vozi, vozi bolje i od najboljeg vozaca (muskarca)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
muškima psujem majke
ženama psujem majke
nema razlike
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!