Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ValU ova dva grada bi ipak bio izvucen iz kola i prinudjen da pusi redom ili lize asfalt!Originally posted by Sixto
Mimo ogranicenja brzine postoji i clan u zakonu koji kaze da se vozac moze kazniti ako usporava protocnost saobracaja!
Zamisli ti sad savesnog vozaca koji postuje ogranicenje od 60km/h u Rimu ili Kairu!
Ukoliko se drzhi "ogranichenja", mogu mu ga popushe.![]()
Originally posted by AzdajaOriginally posted by Ivana
Ja moram da kazem da lista nije potpuna jer "plavusa u dzipu" je totalno posebna kategorija, te ne mogu da glasam.
jedna moja draga drugarica je plavusa, a i vozi dzip i odlican je vozac...(vozacica hehe)
tako da![]()
Originally posted by SixtoOriginally posted by ValU ova dva grada bi ipak bio izvucen iz kola i prinudjen da pusi redom ili lize asfalt!Originally posted by Sixto
Mimo ogranicenja brzine postoji i clan u zakonu koji kaze da se vozac moze kazniti ako usporava protocnost saobracaja!
Zamisli ti sad savesnog vozaca koji postuje ogranicenje od 60km/h u Rimu ili Kairu!
Ukoliko se drzhi "ogranichenja", mogu mu ga popushe.![]()
Originally posted by SwanheartOriginally posted by AzdajaOriginally posted by Ivana
Ja moram da kazem da lista nije potpuna jer "plavusa u dzipu" je totalno posebna kategorija, te ne mogu da glasam.
jedna moja draga drugarica je plavusa, a i vozi dzip i odlican je vozac...(vozacica hehe)
tako da![]()
ja sam plavusha u dushi i vozim dzip
gde se onda svrstavam?![]()
Originally posted by hlaefdigeOva tema moze mnogo ozbiljno da se posmatra.
hasanaginica ima fenomenalnu recenicu: "pazi, hlaefdige, duuusa me moja boli sto cu ovo da kazem..ali brate, mnogo su bolji od nas u voznji"
Originally posted by Swanheart
ja sam plavusha u dushi i vozim dzip
Originally posted by m..
btw, ja imam vozacku vec 6 godina i ne vozim, prvenstveno sto nemam dobra kola (zapravo sad nemam nikakva jer je keva prekjuce prodala onaj, jugo koji se zapalio na pumpi, za 500 evra), a onda i zato sto necu da me neki ludak ubije na putu.
inace sto se tice nekih generalnih razlika izmedju muskaraca i zena i voznje. zene su oprezniji i stalozeniji vozaci, a muskarci imaju bolji periferni vid i percepciju prostora, i ta razlika je u principu neuroloska ali ima varijacija od slucaja do slucaja. (recimo ja imam odlicnu percepciju prostora, ali vozim ko manijak, doduse imam 4 voznje bez instruktora pa se i ne bih usudila bez par dodatnih casova da senem za volan, jer nisam vec 6 godina)
Originally posted by Momo
Ja bih rekao da je voznja individualna stvar. Nekako nakon svih komentara na ovoj temi ispade da su muskarci "prirodno" predodredjeni za voznju a zene smotane i nesposobne.
Meni su i teca i tetka instruktori voznje i za 20 godina njihovog radnog staza nisam cuo da dele kandidatkinje i kandidate po polu/rodu (kad su u pitanju kriterijumi ocenjivanja sposobnosti) vec po licnim sposobnostima osobe da se snadje u prostoru i odreaguje dovoljno brzo.
Veliki uticaj na kvalitet voznje ima i praksa a posto kod nas u najboljem slucaju porodice poseduju jedan auto, zna se ko ga vozi pa prema tome zene u vecini slucajeva ni nemaju priliku da se ispraksuju dovoljno.
A kad smo vec kod licnih primera, moja baba vozi 40 godina i napravila je do sad 2 sitna prekrsaja iako cim ima priliku gruva maksimalnu dozvoljenu brzinu, dok je moj deda slupao kola jedno 15 puta.
Moj ujak je polozio voznju iz desetog puta i dva puta gubio posao zbog cestih saobracajnih prekrsaja sluzbenim kolima a ujna je vozila dok je imala sta da vozi tj dok ovaj nije i njihov auto spakovao na otpad.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!