Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Black LadyOT ne mucam vise
Slovo S mi previse shushti... do sada sam primetila... hm.. i nesto kao da mucam u poslednje vreme![]()
Originally posted by scout_finchidenticno.
jako brzo pricam, pa mi se ponekad desi da potpuno izbacim samoglasnike iz reci, pa onda kad skontam da ni ja sebe nisam razumela, vratim se da kazem celu rec:lol: mada se cesce desava da po faci sagovornika provalim da me nis nije razumeo/la, a neretko je i da mi kazu,e aj ponovi sad to sto si rekla, al' sporije.
Originally posted by Orlando the LadyJa znam. Al ga svejedno kotrljam, jer iziskuje nadnaravni napor da ga izgovorim pravilno, a i uspeh je u 20% slucajeva (isla sam kod logopeda godinama, jezik mi je prosto predugacak da ga stavim kako treba).
Imate li neku jezičku manu? I koju?
Ja ne znam da kažem /R/.
Da vas čujem kako ste mi se raskucali/e!![]()
Originally posted by m..
Originally posted by Orlando the LadyJa znam. Al ga svejedno kotrljam, jer iziskuje nadnaravni napor da ga izgovorim pravilno, a i uspeh je u 20% slucajeva (isla sam kod logopeda godinama, jezik mi je prosto predugacak da ga stavim kako treba).
Imate li neku jezičku manu? I koju?
Ja ne znam da kažem /R/.
Da vas čujem kako ste mi se raskucali/e!![]()
takodje kad sam preumorna shushkam i permutujem slogove (al to je tipa 78 sati nespavanja i rada)
Originally posted by Blond Brat
Nisam znala da kazem slovo /R/... Isla sam dugo kod logopeda, neke 3-4 godine, mozda i vise, ne znam tacno. Naucila sam ga kad sam krenula na engleski, u drugom osnovne.
Meni je to bas bio problem i zelela sam da naucim, jednom prilikom u vrticu pred priredbu smo recitovali pesmu "Ruza", niko nije mogao da zapamti tekst bez greske sem mene, a vaspitacica mi nije dala da recitujem jer nisam znala da kazem "R" pravilno... kurvetina nesposobna, trebala je biti suspendovana, eee da mi je ova pamet, digla bi se i kuka i motika![]()
![]()
Originally posted by starky
Originally posted by Blond Brat
Nisam znala da kazem slovo /R/... Isla sam dugo kod logopeda, neke 3-4 godine, mozda i vise, ne znam tacno. Naucila sam ga kad sam krenula na engleski, u drugom osnovne.
Meni je to bas bio problem i zelela sam da naucim, jednom prilikom u vrticu pred priredbu smo recitovali pesmu "Ruza", niko nije mogao da zapamti tekst bez greske sem mene, a vaspitacica mi nije dala da recitujem jer nisam znala da kazem "R" pravilno... kurvetina nesposobna, trebala je biti suspendovana, eee da mi je ova pamet, digla bi se i kuka i motika![]()
![]()
![]()
sva si na majku![]()
Originally posted by Parisnisi ljedina
Dobar deo azbuke mi je zadavao probleme![]()
R, L, LJ...ali bar sam jedina koja nije znala da kaze LJ.
Originally posted by zozefin stSad mi je lakse
Originally posted by Parisnisi ljedina
Dobar deo azbuke mi je zadavao probleme![]()
R, L, LJ...ali bar sam jedina koja nije znala da kaze LJ.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!