Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Hans
Nikakvih.

Govorim jasno, precizno i razgovetno.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Mislim da nemam jezičkih mana. Jedino mi se dešava da pričam tiše u nekim situacijama, kad imam tremu, na primer.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by scout_finch

jako brzo pricam, pa mi se ponekad desi da potpuno izbacim samoglasnike iz reci, pa onda kad skontam da ni ja sebe nisam razumela, vratim se da kazem celu rec:lol: mada se cesce desava da po faci sagovornika provalim da me nis nije razumeo/la, a neretko je i da mi kazu,e aj ponovi sad to sto si rekla, al' sporije.
identicno. :lol:

kad su R i L u nekoj reci blizu, ili ih ima par komada...nema sanse da izgovorim. npr: formular. gotovo...
i pomalo suskam, ali nije nesto primetno.
e da... i desava mi se da nekad umesto Ć izgovaram Č; rusini nemaju Ć, a i malo sam od babe pokupila. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Orlando the Lady

Imate li neku jezičku manu? I koju?

Ja ne znam da kažem /R/.
Da vas čujem kako ste mi se raskucali/e! :)
Ja znam. Al ga svejedno kotrljam, jer iziskuje nadnaravni napor da ga izgovorim pravilno, a i uspeh je u 20% slucajeva (isla sam kod logopeda godinama, jezik mi je prosto predugacak da ga stavim kako treba).

takodje kad sam preumorna shushkam i permutujem slogove (al to je tipa 78 sati nespavanja i rada)
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Umem da izgovorim sve lepo, ali kada sam nervozna ili kad mi je neprijatno, brzo pričam i zbrzavam reči, pa ni samu sebe ne razumem.
I rečenice su mi otišle u kurac onog trenutka kad sam završila gimnaziju.
Sve češće hvatam sebe kako rečenicu započinjem sa ,, Pa...".
Korisnikov avatar
By sort_of_me
e to nevaljalo Č i Ć i meni nekad zamene mesta... :D
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
Originally posted by m..
Originally posted by Orlando the Lady

Imate li neku jezičku manu? I koju?

Ja ne znam da kažem /R/.
Da vas čujem kako ste mi se raskucali/e! :)
Ja znam. Al ga svejedno kotrljam, jer iziskuje nadnaravni napor da ga izgovorim pravilno, a i uspeh je u 20% slucajeva (isla sam kod logopeda godinama, jezik mi je prosto predugacak da ga stavim kako treba).

takodje kad sam preumorna shushkam i permutujem slogove (al to je tipa 78 sati nespavanja i rada)

Predugacak jezik :leviathan:
Korisnikov avatar
By starky
Bolujem od iste bolesti kao kreatorka ove teme. :sesir:
By Paris
Dobar deo azbuke mi je zadavao probleme :sigh:

R, L, LJ...ali bar sam jedina koja nije znala da kaze LJ.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nisam znala da kazem slovo /R/... Isla sam dugo kod logopeda, neke 3-4 godine, mozda i vise, ne znam tacno. Naucila sam ga kad sam krenula na engleski, u drugom osnovne.
Meni je to bas bio problem i zelela sam da naucim, jednom prilikom u vrticu pred priredbu smo recitovali pesmu "Ruza", niko nije mogao da zapamti tekst bez greske sem mene, a vaspitacica mi nije dala da recitujem jer nisam znala da kazem "R" pravilno... kurvetina nesposobna, trebala je biti suspendovana, eee da mi je ova pamet, digla bi se i kuka i motika :sigh: :lol:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Blond Brat

Nisam znala da kazem slovo /R/... Isla sam dugo kod logopeda, neke 3-4 godine, mozda i vise, ne znam tacno. Naucila sam ga kad sam krenula na engleski, u drugom osnovne.
Meni je to bas bio problem i zelela sam da naucim, jednom prilikom u vrticu pred priredbu smo recitovali pesmu "Ruza", niko nije mogao da zapamti tekst bez greske sem mene, a vaspitacica mi nije dala da recitujem jer nisam znala da kazem "R" pravilno... kurvetina nesposobna, trebala je biti suspendovana, eee da mi je ova pamet, digla bi se i kuka i motika :sigh: :lol:
:roflmao:

sva si na majku :D
Korisnikov avatar
By smaug
Ja imam drugara koji ne ume da kaze R, tj kaze meko V kad izgovara R.

A ja ga redovno kad igramo poker mucim da kaze da ima 'sveta tri jerarha' umesto tri puba.
I onda, debil, umirem od smeha a on me tera u presun.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by starky
Originally posted by Blond Brat

:roflmao:

sva si na majku :D
:lol:

Mama :mazi:

Nemoj mi se smejati, nije smesno :lol:
By Kragi
Nemam, i bez lazne skromnosti, neki 'strucni' ljudi su mi rekli da imam jako dobru dikciju i da mi je odnos brzine govora (456899 reci u minuti) i razgovetnost ili kako vec, dobar :blush:

u ldp-u su mi posle 10 min razgovora ponudili angazman, a jednom su mi i posao na radiju nudili posle polusatnog zajebavanja :smeh:

devica ---> merkur ----> komunikacija

Al to samo kad mi dodje, nekad samo cutim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!