Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Hans

A izvini, gde je pogrešio konkretno?

Ja ne kažem, Mladić je tamo gde mu je i mesto ali me interesuje gde je pogrešio? Da li svi narodi koji su učestvovali u ratu čiste svoje dvorište kao što to radi Srbija?
Da čujem, 2kune?

Evo, pođi od sebe, bitte.
Ništa nije pogriješio. Sve je točno izdeklamirao kao mali hrvatski neoustaša. U tome i jest stvar. Četnici i ustaše jednako zamjeraju Titu. A što to znači kad ti ekstremisti isto sude do u slovo? Da si bio u centru. ;)

Hvala ti što mene, skromnog forumaša 2kune stavljaš na isti rang kao i predsjednika Srbije. Jednako kao i on i ja sam svojeručno očistio svoje dvorište i to više puta u mandatu. Uglavnom pomoću pile i kosilice. :lol:

Inače da, nitko živ ne surađuje sa haaškim sudom i nitko nije ništa radio na čišćenju svojih ratnih zločina osim Srbije. Jasna stvar. Vidimo se u EU. :kiss:

Evo ja sam, da pođem od sebe ponovno, odlučio da mi je dosta biti predsjednik Srbije. Sada želim biti predsjednik EU. :turban:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by VANGEL

Sto neko rece mislio sam da je fora - kad medjutim ono stvarno - u sustini zabole me ku... mada opet sa druge strane nije ok - ispada da smo samo mi SRBI krivi - gde su ostali pocev od Bosanaca - Hrvata - Shiptara ...

:up:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : Azdaja

da, bosnjakasiptara:svejedno:
Nije svejedno..
Ratko Mladić je Bosanac. :D

Jao, jao.. Haj'mo da se mi dignemo i na ulice.

Sutradan osvanuli naslovi:

"Pederi, lezbejke i trandže iz revolta radi hapšenja Ratka opustošili radnje Armanija, Zare i najbolje juvelirnice i nakitare Beograda" :wundy:
By Hans
Korvine, hoćeš da ti pokažem svoj butik, pa ti probaj da ga...obiješ, hm? ;)
By Manboy
Fenomenalna vest za Srbiju, konacno da ova zemlja spere tu ljagu sa sebe i nastavi dalje ka evropskim integracijama. :)
Tadicu, svaka cast! ;)
Korisnikov avatar
By bas bleu
apropos ciscenja raznih dvorista, to sto neko drugi ne cisti svoje ne znaci da sopstveno ne treba da se pocisti.

Slika

Slika

Slika

Slika

ja sa ovim u svom dvoristu odbijam da zivim.
Korisnikov avatar
By Azdaja
kod mene u kraju toga nema, a ja vidim samo dokle vidik doseze... :awesome:

i kakve veze ima to sa mladicem i armanijem?
By Glasnik
:dance:

Konačno...

Samo da ne bude frke po gradu...
By Paris
Sada ce standard u Srbiji da procveta-.-
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zamisljam da ce atmosfera u Sheveningenu biti potkrepljena ovom kompozicijom:

''

Elem, da, bilo je vec krajnje vreme.
Korisnikov avatar
By 2kune
neegooo... reko je Tadić u obraćanju urbi et orbi da 'u Srbiji svak radi svoj posao'... :radosnice:
Korisnikov avatar
By 2kune
molio bih Vas u ime podrške predsjedniku Tadići da neometano nastavite raditi svoj posao u Srbiji... hvala... :plavuso:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Kad bi samo mladići padali svaki dan...kao kiša..
Pa ne moraš da izlaziš u lov...

"Rip out the roof and stay in beddd! Au!"

''
Korisnikov avatar
By bern
Osm.

''

Jeste da me zanima kako se odigravala ova predstava godinama, ali valjda je to sada manje bitno...
Korisnikov avatar
By Delete
Hoce li opet biti protesti, ovih dana mi trebaju nove patike?! :lol:

ot: Tadic je ovog puta odradio nesto zaista korisno za svoj narod, menjao je Mladica za opstanak na beloj sengen listi.
Sto se Mladica i slicnih tice, zaista mislim da je rasipanje novca i samo slanje u Hag. Treba pozvati prezivele iz Srebrenice i sl. mesta, da mu oni sude, mimo zakona, kako je presudjeno i njihovoj braci, sinovima, ocevima...
Korisnikov avatar
By 2kune
jel mogu ja kod nekog s foruma naručit patike? nekako mi je sneruke tako brzo stići do BG-a... nosim broj 45... :sweet:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ja treba da pokupim 46 za tatu, pa cu videti vec. mogu dva para da zgrabim, sta te briga, mozda ti i budu po meri.
Korisnikov avatar
By 2kune
dijete, ako to uspiješ, dobilo si očuha... :pervert:
Korisnikov avatar
By bas bleu
expert analyist about mladic on sky: he is a really nasty piece of work. do jaja ekspertski.
By faxsimil
Kada mrtvi postanu simbol najvećeg zločina živi su osuđeni da nose svoje pamćenje. ZAUVEK!!!

ON je odgovoran za

1. GENOCID;
2. Učestvovanje u genocidu;
3. Progone na političkoj, verskoj i nacionalnoj osnovi, kao zločine protiv čovečnosti;
4. Istrebljenje, kao zločin prema čovečnosti;
5. Ubistvo, kao zločin protiv čovečnosti;
6. Ubistvo, kao kršenje ratnih zakona i običaja;
7. Deportaciju ljudi, kao zločin protiv čovečnosti;
8. Nehumana dela (prisilna premeštanja), kao zločin protiv čovečnosti;
9-14. Protivpravno terorisanje civila, ubistvo, okrutno postupanje, nehumana dela, napade na civile;
15. Uzimanje talaca.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by bas bleu

expert analyist about mladic on sky: he is a really nasty piece of work. do jaja ekspertski.

Cekaj samo da se javi Tim Marshall...
On ce sve da objasni.
Secas se njega ?
Korisnikov avatar
By bas bleu
o da. on od mene ima kick in the nuts for being disrespectful :ozbiljan:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!