- 26 Maj 2011, 14:00
Hvala ti što mene, skromnog forumaša 2kune stavljaš na isti rang kao i predsjednika Srbije. Jednako kao i on i ja sam svojeručno očistio svoje dvorište i to više puta u mandatu. Uglavnom pomoću pile i kosilice.
Inače da, nitko živ ne surađuje sa haaškim sudom i nitko nije ništa radio na čišćenju svojih ratnih zločina osim Srbije. Jasna stvar. Vidimo se u EU.
Evo ja sam, da pođem od sebe ponovno, odlučio da mi je dosta biti predsjednik Srbije. Sada želim biti predsjednik EU.
Originally posted by HansNišta nije pogriješio. Sve je točno izdeklamirao kao mali hrvatski neoustaša. U tome i jest stvar. Četnici i ustaše jednako zamjeraju Titu. A što to znači kad ti ekstremisti isto sude do u slovo? Da si bio u centru.
A izvini, gde je pogrešio konkretno?
Ja ne kažem, Mladić je tamo gde mu je i mesto ali me interesuje gde je pogrešio? Da li svi narodi koji su učestvovali u ratu čiste svoje dvorište kao što to radi Srbija?
Da čujem, 2kune?
Evo, pođi od sebe, bitte.
Hvala ti što mene, skromnog forumaša 2kune stavljaš na isti rang kao i predsjednika Srbije. Jednako kao i on i ja sam svojeručno očistio svoje dvorište i to više puta u mandatu. Uglavnom pomoću pile i kosilice.
Inače da, nitko živ ne surađuje sa haaškim sudom i nitko nije ništa radio na čišćenju svojih ratnih zločina osim Srbije. Jasna stvar. Vidimo se u EU.
Evo ja sam, da pođem od sebe ponovno, odlučio da mi je dosta biti predsjednik Srbije. Sada želim biti predsjednik EU.