Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Glasnik
Zaista divan post. Pozitivna energija isijava.

Čestitam ti i želim sve najbolje u daljem životnom putešestviju. ;)
Korisnikov avatar
By Anonymus
Što mrzim što u srpskom jeziku ne postoji reč kojom se može adekvatno izraziti oduševljenje. Umesto reči, bolje da kažem: usta mi se razvukoše u najširi mogući kez kad sam ovo pročitao.

Sve najbolje Mage, iskreno mi je drago zbog tebe iako te ne poznajem. :)
By str00ja
Sad cu otkucam post u gomili istih, ali divno! :love: Cestitke, puno srece u svemu i samo napred!
Korisnikov avatar
By Loni
O sve čestitke dragi Magi.

Stvarno lepa životna priča.
Jedino što kvari utisak je što sreću nisi našao u svojoj zemlji,
ali upravo ta priča treba da nas podstakne da se više potrudimo da i Srbija
jednom postane Swerige.
By Hans
Originally posted by Mage

Da, veoma čudan...

U avgustu prošle godine sam došao u Švedsku planirajući da odradim jedan semestar svog mastera ovde. Taj semestar se pretvorio u godinu... jednu veoma čudnu godinu punu novih iskustava, ljudi iz svih delova sveta, svih mogućih kultura i još mnogo mnogo toga :)

I sada, moj dragi forume, sam primljen na doktorske studije iz biohemije ovde u Švedskoj! :radosnice: Nisam mogao da verujem kada mi je supervizor javio... srce mi zamalo nije iskočilo napolje :giggle: Radiću ovde narednih 4-5 godina na pronalaženju efikasnih metoda za dizajniranje novih proteina i peptida koristeći kompjuterske simulacije.

I to nije sve... Dečko i ja smo zakazali venčanje za mesec dana :D Tako da... I'm getting married too! :lol: Mada još uvek čekamo dozvolu, nadam se da će sve biti u redu...

Da mi je neko pre godinu dana rekao sve ovo, nasmejao bih mu se u facu. Ali eto... život je zaista zaista čudan.

Verovatno vas ne interesuju detalji mog ličnog života, ali eto imao sam neku potrebu da sve ovo napišem :) Ovo su ogromni koraci za malog mene.

This is just the beginning...
Divno, Mage. Želim ti svu sreću, naročito za getting married! :love:
Ježim se sav trenutno od pomisli na gay venčanje negde tamo preko, sa nekim ko je spreman na isto što i ti...einfach super! :love:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Medz,
ovo je zaista divno za pročitati! Jako mi je drago što si podelio ovako važan deo tvog života...
:)

ČESTITKE, a pre svega čestitke na profesionalnom uspehu!

Tebi i tvom dečku želim svu sreću ovoga sveta!
:sweet: :trep:
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Sve cestitke.

Divna prica.
Originally posted by Mage

Da mi je neko pre godinu dana rekao sve ovo, nasmejao bih mu se u facu. Ali eto... život je zaista zaista čudan.
Zivot je pun preokreta. Nekad si na vrhu, nekad na dnu. Nikad se ne treba predavati i uvek treba ocekivati najbolje.
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
Cestitam! Samo napred ! Drago mi je kad cujem ovako nesto ! Ako si negde blizu Stockholma javi se da odemo na pice da proslavimo :d
Korisnikov avatar
By bern
Oduševljen sam. Mnogo me obradovala tvoja tema i novosti koje se podijelio sa forumašima :) Sve najbolje, i samo naprijed! :)
By Manboy
Awww evo moram i ja da se pridruzim cestitkama. :) Pretpostavljam da je ovo san svakog od nas ovde, sredjen zivot i na privatnom i na poslovnom planu. Kada cujemo da se nekome zaista obistinilo bude nam malo lakse. :D
Ocigledno si uspeo u zivotu i uzivaj u tome, zelim ti mnooogo prelepih trenutaka sa svojim buducim muzem (aw kako je lepo sto se to nekome desava) i da imate divno vencanje a da vam takav bude i ceo zajednicki zivot! :kiss: Na kraju, nista drugo vam nije ni potrebno, jer to je prava sreca! :)
Opet sam se raspisao a hteo sam samo da cestitam...Hvala ti na ovoj temi, ti si primer da je prava sreca dostizna i da vredi biti uporan...Ne postoji veca sreca nego da budes primer tako necega i cestitam ti na tome! ;) Zivela ljubav! :sweet:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by ultraviolet

mali ti. kolko beše, metar 50?

pupupu, nek' je na zdravlje i sriću. :shunkica:
Originally posted by ultraviolet

odvratna sam, sori mardžori :hug:
Draga devojcice,

uzmes 10 evri.
Nadjes nekog rmpajliju i platis mu 10 evri da ti popne loptu cementa do sredine pancevackog mosta.
zavezes si za noge i bacis se.

Drugog leka za ovakvu mozdanu gangrenu nema.

ot:

go Mardz go!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!