Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by svejedno
wow, man.
najbukvalnije ne znam na cemu prvo da ti cestitam .)
mozda na ovome:
Originally posted by Mage,)
This is just the beginning...
..
svaka cast.
Originally posted by MageDivno, Mage. Želim ti svu sreću, naročito za getting married!
Da, veoma čudan...
U avgustu prošle godine sam došao u Švedsku planirajući da odradim jedan semestar svog mastera ovde. Taj semestar se pretvorio u godinu... jednu veoma čudnu godinu punu novih iskustava, ljudi iz svih delova sveta, svih mogućih kultura i još mnogo mnogo toga![]()
I sada, moj dragi forume, sam primljen na doktorske studije iz biohemije ovde u Švedskoj!Nisam mogao da verujem kada mi je supervizor javio... srce mi zamalo nije iskočilo napolje
Radiću ovde narednih 4-5 godina na pronalaženju efikasnih metoda za dizajniranje novih proteina i peptida koristeći kompjuterske simulacije.
I to nije sve... Dečko i ja smo zakazali venčanje za mesec danaTako da... I'm getting married too!
Mada još uvek čekamo dozvolu, nadam se da će sve biti u redu...
Da mi je neko pre godinu dana rekao sve ovo, nasmejao bih mu se u facu. Ali eto... život je zaista zaista čudan.
Verovatno vas ne interesuju detalji mog ličnog života, ali eto imao sam neku potrebu da sve ovo napišemOvo su ogromni koraci za malog mene.
This is just the beginning...
Originally posted by MageZivot je pun preokreta. Nekad si na vrhu, nekad na dnu. Nikad se ne treba predavati i uvek treba ocekivati najbolje.
Da mi je neko pre godinu dana rekao sve ovo, nasmejao bih mu se u facu. Ali eto... život je zaista zaista čudan.
Originally posted by ultraviolet
mali ti. kolko beše, metar 50?
pupupu, nek' je na zdravlje i sriću.![]()
Originally posted by ultravioletDraga devojcice,
odvratna sam, sori mardžori![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!