Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
pa sta mislis zasto sam uzela ovog smajlija :eya:

ce se dogovaramo negde od svibnja, samo da se setimo :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
U jebote, maj mi je prekasno!!!
Ja se ve? sada dogovaram šta ?u za Novu Godinu :party: :yay: :dancing:
Korisnikov avatar
By EYA
pa to ti je to, sad za novaka, u maju za more... ma mozemo i ranije (koji dan) :P
Korisnikov avatar
By * NajS *
Originally posted by Stripi
Ju jebote, pa ti si ti!
Hej Najs, pa ?ao!!
Ovdje Jurica. :nostalgija:
Hah, da ne znam ko si, shta si, chime se bavish, odakle si i kako se zovesh....pa i da ti poverujem!!!

:sleep:

Kako kashe bensendin:

Sledeci
..... ostali predajte zdravstvene knjizice!:doktor:
Korisnikov avatar
By Moa
Moram da dignem ovu temu gore,setila sam se pre par dana ove teme,opet isla da trazim slike ostrva i odusevila se jos jednom.Mislim da je ovo jedino mesto na planeti pored Novog Sada u kojem bih mogla da provodim vreme.
Bas bi bilo super imati recimo stan/kucu u mestu gde si svaki dan,u mom slucaju u Novom Sadu,i neku kucu na Visu,cisto da imas da odes....Pusti snovi eh :sweet:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Verovatno jeste najlepše od jadranskih ostrva, sudeći po tome što je tu osnovana prva grčka kolonija na Jadranu -- a oni se bar razumeju u lepa ostrva.

Dodaj na spisak poželjnih lokacija za vikendicu i južnu obalu Atike, na potezu Anavisos-Sunion, južni obod Peloponeza -Lakonija, Mesenija-, Paros oko Nause, Keos, Idru, Speces, Naksos, kalderu Santorinija, Astipaleju, Hios, Patmos, Kalimnos, Ios, Samos, i naravno Krit bez Paleokastra.

:drama:
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Evo malo fotki tog ''raja'' :

Slika

Slika

Slika

Slika

Najveci deo tog ''rajskog'' ostrva cini kamenjar i degradirani tipovi sumske vegetacije -sikara, gariga i makija koja iz daljine uzgleda zeleno, ali iz blizine lici na jednu zastrasujucu pustos koja deprimira. Ja u svemu tome ne vidim niceg rajskog.

Vegetacija vecine dalmatinskih ostrva lici na vegetaciju dalmatinskog zaledja. Demografska kretanja su takodjer slicna. Dakle, stanovnistvo se iz takvog ''raja'' uglavnom iseljava. Doduse, mnoga mesta u Dalmaciji su izgradnjom hotela postala turisticke destinacije, a turisti osim plaze i jeftinog hotela i ne vide nista drugo.

Pravi raj na zemlji su ostrva u Tihom okeanu sa bujnom tropskom vegetacijom. Za mene su raj i planinska jezera, recimo Crno jezero na Durmitoru okruzeno predivnom cetinarskom sumom. Nama najblizi raj su najlepse planine Srbije sa ocaravajucim pejzazima, sumskim vocem, lekovitim biljem, skrivenim vodopadima...
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by zelenabombonica

Evo malo fotki tog ''raja'' :

Slika

Slika

Slika

Slika

Najveci deo tog ''rajskog'' ostrva cini kamenjar i degradirani tipovi sumske vegetacije -sikara, gariga i makija koja iz daljine uzgleda zeleno, ali iz blizine lici na jednu zastrasujucu pustos koja deprimira. Ja u svemu tome ne vidim niceg rajskog.

Vegetacija vecine dalmatinskih ostrva lici na vegetaciju dalmatinskog zaledja. Demografska kretanja su takodjer slicna. Dakle, stanovnistvo se iz takvog ''raja'' uglavnom iseljava. Doduse, mnoga mesta u Dalmaciji su izgradnjom hotela postala turisticke destinacije, a turisti osim plaze i jeftinog hotela i ne vide nista drugo.

Pravi raj na zemlji su ostrva u Tihom okeanu sa bujnom tropskom vegetacijom. Za mene su raj i planinska jezera, recimo Crno jezero na Durmitoru okruzeno predivnom cetinarskom sumom. Nama najblizi raj su najlepse planine Srbije sa ocaravajucim pejzazima, sumskim vocem, lekovitim biljem, skrivenim vodopadima...
Da dodam jos jednu ''rajsku'' fotku na svu ovu krasotu :

Slika

Komiza, Vis
By alexandermagic
Svojom propagandom ćeš uništiti hrvatsku turističku sezonu. Kako ovu, tako i buduće... Ajme meni, što učiniti?

Not. :kafa:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by zelenabombonica

Proklete ustaše! Ne znam za koji su se onda kurac borili za to sranje.
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by Stripi

Proklete ustaše! Ne znam za koji su se onda kurac borili za to sranje.
Nije rec o ''sranju'', ali ni o raju. Na ovoj temi su neki ljudi ocigledno pobrkali loncice usled nedostatka iskustva kojeg je nadomestila bujna masta.

Ljudi imaju razlicitu percepciju rajskog mesta. Mogli bismo prosiriti ovu temu na to kako ljudi dozivljavaju raj.
Pravi RAJ nema nikakve veze sa prenatrpanim plazama na kojima polugoli ljudi jasu jedni po drugima niti je raj nekakva kamenjarska pustahija sa ponekim zbunom. Ja ni u ludilu ne bih mogla Dalmaciju nazvati rajem. Doduse ima i divnih mesta, ali vise su izuzetak nego pravilo. Mljet jeste najlepse i najsumovitije dalmatinsko ostrvo, narocito onaj deo ostrva koji je u sastavu nacionalog parka.

Evo jos malo fotki ''rajskih'' mesta u Dalmaciji :

Pag

Slika

Korcula

Slika

Krk

Slika

Hvar

Slika

Makarska

Slika

Split

Slika

Brac

Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Nije ti palo na pamet da se nekome to sviđa? Evo, ja sam više kontinetalac i prije ću ljeto provest u nekom gradu sa gomilom dobrih mjesta za izalazak i šoping, nego na nekom tropskom otoku. Bali? Ništa mi ne znači, prije bih otišao u New York. Ok, imaš mjesta na moru na kojima su nikli ogromni gradovi ali samo uživanje na plaži je skoro ravno nuli. Opet, za mene su kontientalni gradovi raj za istraživanje. Nekom je ovo gore. Nemok treće nešto treće. Nije ti to možda palo na pamet?
Korisnikov avatar
By Azdaja
bejah prosle godine na bracu, posle dobriH 20god?! (letov'a sam sa roditeljima tamo svake god...)

meni je bilo odlicno, ma fenomenalno - volim brac :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!