Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by StripiHah, da ne znam ko si, shta si, chime se bavish, odakle si i kako se zovesh....pa i da ti poverujem!!!
Ju jebote, pa ti si ti!
Hej Najs, pa ?ao!!
Ovdje Jurica. :nostalgija:
Originally posted by zelenabombonicaDa dodam jos jednu ''rajsku'' fotku na svu ovu krasotu :
Evo malo fotki tog ''raja'' :
Najveci deo tog ''rajskog'' ostrva cini kamenjar i degradirani tipovi sumske vegetacije -sikara, gariga i makija koja iz daljine uzgleda zeleno, ali iz blizine lici na jednu zastrasujucu pustos koja deprimira. Ja u svemu tome ne vidim niceg rajskog.
Vegetacija vecine dalmatinskih ostrva lici na vegetaciju dalmatinskog zaledja. Demografska kretanja su takodjer slicna. Dakle, stanovnistvo se iz takvog ''raja'' uglavnom iseljava. Doduse, mnoga mesta u Dalmaciji su izgradnjom hotela postala turisticke destinacije, a turisti osim plaze i jeftinog hotela i ne vide nista drugo.
Pravi raj na zemlji su ostrva u Tihom okeanu sa bujnom tropskom vegetacijom. Za mene su raj i planinska jezera, recimo Crno jezero na Durmitoru okruzeno predivnom cetinarskom sumom. Nama najblizi raj su najlepse planine Srbije sa ocaravajucim pejzazima, sumskim vocem, lekovitim biljem, skrivenim vodopadima...
Originally posted by zelenabombonicaProklete ustaše! Ne znam za koji su se onda kurac borili za to sranje.
Najveci deo tog ''rajskog'' ostrva cini kamenjar i degradirani tipovi sumske vegetacije -sikara, gariga i makija koja iz daljine uzgleda zeleno, ali iz blizine lici na jednu zastrasujucu pustos koja deprimira. Ja u svemu tome ne vidim niceg rajskog.
Originally posted by StripiNije rec o ''sranju'', ali ni o raju. Na ovoj temi su neki ljudi ocigledno pobrkali loncice usled nedostatka iskustva kojeg je nadomestila bujna masta.
Proklete ustaše! Ne znam za koji su se onda kurac borili za to sranje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!