Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by acid drop

meni jedno rebro štrči, pas ne žalim.
Meni šrče oba para rebara, poooprilično, pa i pored toga imam fanove istih( ne rebara, trbusnjaka :lol: ).....i dalje mi nije jasno zasto :nesiguran: , ali...ako se njima sviđaju, neka im :giggle:

On: Dečkonjo, ne preopterećuj se, jer zaista nema potrebe za tim ;)
By vademecum
Ma samo treba redovno posecivati teretanu,znojiti se do nivoa vrtoglavice i rezultat ne moze da izostane!naravno uz odgovarajucu ishranu i trcanje!
Korisnikov avatar
By Zibro
lepi trbusnjaci ... mljac !
Korisnikov avatar
By antibiotic
Lepi trbusnjaci su tako sexy :)
Pogotovu kad sam aktivan :P

Sa njima obicno dolaze ostale lepe obline i linije donjeg dela tela - nisu to samo trbusnajci.
Ne znam za vas, ali ja bas i ne volim da vidim debelo salo kad mu podignem noge.
By Hans
Kljukajte se limunom, trčite i radite vežbe, pa će ih i biti. :)
Korisnikov avatar
By Timothy
Vežbanje, trčanje, dijeta? :roflmao:

Slika

Like a boss...
Korisnikov avatar
By tebra
Originally posted by vademecum

Ma samo treba redovno posecivati teretanu,znojiti se do nivoa vrtoglavice i rezultat ne moze da izostane!naravno uz odgovarajucu ishranu i trcanje!
Ma ne moraju ni da se znoje do nivoa vrtoglavice. Ja npr nisam opterecen izgledom, ali volim da radim vezbe. Nema nista lepse nego kad izbacis svu tu negativnu energiju koja se tokom dana gomila u tebi. Naravno, cool je sto se i usput fino izdefinises. Pa jos kada te i partner pohvali. Veca motivacija ti ne treba.
Korisnikov avatar
By Azdaja
mislim da prvenstveno radi sebe volis da ti je telo sredjeno i da je zdravo (meni telo sa viskom +10-20 kg nikako ne moze biti zdravo...a da ne pricam o nekoj vecoj kilazi ili osobama koje su fizicki aktivne od kuce do auta iz auta do radnog mesta i tako...)

ja sam esteta, volim da mi je telo preHebeno sredjeno kao sad :geisha: :lol:

nije potrebno ni da si tip top, ma ni da visis u teretani....izaberi ono sto ti se svidjaaaa...neko voli loptu, neko dzak, neko basket, rolere... ;)

znojiti se do nivoa vrtoglavice nije bas smart, osim ako nisi profi sportista koji pazi pre necheg "veceg" sta radi... ali, rece iskustvo kad se dobro oznojis nisH nisi propustio/la :D

nadjite nesto sto vas zabavlja, ne ide nista na silu....i uzivajte u tom sportu/ vestini...rezultati ce doci sami... :)
Korisnikov avatar
By Mars
Opterećenje - izdah, relaksacija - uzdah.

Ovaj drugi, animirani.
Korisnikov avatar
By Herald
Dobro je. Tako i radim.

Treba mi 30min da uradim 56 trbusnjaka. 7x8 sa velikim pauzama :) Ovako nekako,

samo bez savijanja u kolenima, i sa rukama iza glave, tacnije iza usiju. Kad idem napred idem do stopala. I sad me boli lumbalni deo :lol:

Bolje je da podizem samo torzo za vezbanje gornjih trbusnih misica a za donje treba da podizem i spustam noge.
Korisnikov avatar
By Mars
Nemoj do stopala. Dobro je za trbušnjake al nije za kičmene pršljenove (mada nisam siguran da ni za trbušnjake ima toliko efekta...)

Bolje ovo drugo ispod što si napisao.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357143#p2357143]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2221573#p2221573]antibiotic napisao:[/url]
Ne znam za vas, ali ja bas i ne volim da vidim debelo salo kad mu podignem noge.
Ako ti se to već desi, a ti prekri tu telesinu ispod sebe kakvim peškirom, ili čaršafom i nastavi da delješ. Hihihihihihi
:fuckbed:
:lol:

eh, u medjuvremenu se situacija preokrenula pa sam ja postao onaj sa salom sto dize noge :P

no to bi trebalo uskror da se promeni...

oko sala, mislim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!