Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by *deni*Dodala bih i da ne bih to uradila u ovim godinama, nego sa nekih 50-ak, da tako izgledam i sa recimo 70.
Da, pod uslovom da sprečava samo fizičke efekte starenja, a ne i da daje večni život.
Grozno bi bilo biti osuđen na večni život, da ne možeš nikako da umreš.
Originally posted by *deni*Da i to bas sada.
Da, pod uslovom da sprečava samo fizičke efekte starenja, a ne i da daje večni život.
Message original : AnhedonieLako ti je da pričaš sada kada si mlad i lep.
Ne. onda ne bih umeo da cenim zivot i postao bih prazna ljustura.
Originally posted by KorvinOdAmberati si rekao da sam lep?
Message original : AnhedonieLako ti je da pričaš sada kada si mlad i lep.
Ne. onda ne bih umeo da cenim zivot i postao bih prazna ljustura.
Ali kada dođeš u moje godine.![]()
Originally posted by EnzoI čemu će da ti služi taj elan ?
Definitivno. Naročito ako omogućava vječni život i konstantni, jednaki elan... auff.
Originally posted by *deni*Nitko nije postavio da nam hrana nije potrebna.
Originally posted by EnzoI čemu će da ti služi taj elan ?
Definitivno. Naročito ako omogućava vječni život i konstantni, jednaki elan... auff.
U tom večitom životu ćeš jednom ostvariti sve moguće ciljeve koji se daju zamisliti i postavitin i šta onda ? Da se dalje beskonačno boriš i trudiš, ali za šta ?
Hrana ti ne treba, jer ne možeš da umreš od gladi, zapravo ne možeš da umreš ni od čega i onda naprosto poludiš i tako lud i dalje nastaviš da živiš i postaneš masovni ubica, pa te stave u, gle ironije, doživotni zatvor, jer je smrtna kazna u tvom slučaju bespredmetna.
Grozno bi to bilo, ja ti kažem.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!