Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Ne.

Sve mi je lepsi sto sam stariji.:saksofon:
By Sixto
Yep. Voleo bi docekati suton civilizacije. Da gledam kako Sunce explodira i cekam momenat kad ce da sprzi zemlju i mene s njom.
Korisnikov avatar
By Torry
I wish I was Dorian Gray

female
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, pod uslovom da sprečava samo fizičke efekte starenja, a ne i da daje večni život.
Grozno bi bilo biti osuđen na večni život, da ne možeš nikako da umreš.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by *deni*

Da, pod uslovom da sprečava samo fizičke efekte starenja, a ne i da daje večni život.
Grozno bi bilo biti osuđen na večni život, da ne možeš nikako da umreš.
Dodala bih i da ne bih to uradila u ovim godinama, nego sa nekih 50-ak, da tako izgledam i sa recimo 70.

Zelim da budem dobrodrzeca gospodza :tetka:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
bih, čini mi se i bez razmišljanja.

još bolje,
podelila bih je s nekim ljudima :shunkica:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne. onda ne bih umeo da cenim zivot i postao bih prazna ljustura.
Korisnikov avatar
By Enzo
Definitivno. Naročito ako omogućava vječni život i konstantni, jednaki elan... auff.
Korisnikov avatar
By Enzo
Hoćete se karat sada? ^^
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Enzo

Definitivno. Naročito ako omogućava vječni život i konstantni, jednaki elan... auff.
I čemu će da ti služi taj elan ?
U tom večitom životu ćeš jednom ostvariti sve moguće ciljeve koji se daju zamisliti i postaviti i šta onda ? Da se dalje beskonačno boriš i trudiš, ali za šta ?
Hrana ti ne treba, jer ne možeš da umreš od gladi, zapravo ne možeš da umreš ni od čega i onda naprosto poludiš i tako lud i dalje nastaviš da živiš i postaneš masovni ubica, pa te stave u, gle ironije, doživotni zatvor, jer je smrtna kazna u tvom slučaju bespredmetna.
Grozno bi to bilo, ja ti kažem.
:yes:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da si ti meni živa i zdrava, mi se karamo svaki dan......u mozak... :giggle:

@anhe: Fuck... Sada ćeš postati nepodnošljiv, je l da? xD

edit: HAHahahahahaha. Retardirani umovi silčno misle. <3
Korisnikov avatar
By Enzo
Originally posted by *deni*
Originally posted by Enzo

I čemu će da ti služi taj elan ?
U tom večitom životu ćeš jednom ostvariti sve moguće ciljeve koji se daju zamisliti i postavitin i šta onda ? Da se dalje beskonačno boriš i trudiš, ali za šta ?
Hrana ti ne treba, jer ne možeš da umreš od gladi, zapravo ne možeš da umreš ni od čega i onda naprosto poludiš i tako lud i dalje nastaviš da živiš i postaneš masovni ubica, pa te stave u, gle ironije, doživotni zatvor, jer je smrtna kazna u tvom slučaju bespredmetna.
Grozno bi to bilo, ja ti kažem.
:yes:
Nitko nije postavio da nam hrana nije potrebna. :D Ako je tako, neću da pijem pilule lilule. :D
All jokes aside.. s vječnim životom, mogla bih napraviti sve ono što ne mogu u ovih kratki 6o do 8o godina života - pogledati sve filmove ikad snimljene, pročitati sve knjige, proputovati cijelu planetu, naučiti sve što me zanima više ili manje, vječni život bi bio kao konstantni level up gdje nema limita.

S obzirom kako svijet napreduje, stalno se stvara nešto novo što se može naučiti, a civilizacija nam propada tako da ne sumnjam da bih umrla za parsto godina when aliens come and start doing anal probing. Not necessarily in that order. :trep:
Korisnikov avatar
By Enzo
Korvin, ti to meni?
Ma nisam ni mislila da se kuvate, muvate, vatate, put it as you like. (hohooo see what I did there?) Samo sam se šalio. Znam ja da ste se već kresnuli. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Blady
Jesam, da bih mogla zajebavati sve koji stare.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@enzo: Yeah real subtle innuendo. :P

Znam da nisi.
Ali ti ne znaš da ja znam da nisi.
Samo što ja ne znam da li ti sada zaista znaš da ja znam da nisi.

Elem.
Nismo!

I smej se unic0rn-ovm postu, inače ćemo oboje popiti ban. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Reče čovek večna mladost, a ne večni život. Uvek može da se skonča na neki način, npr. kad čovečanstvo uznapreduje, uzmete šatl i zaletite se u Sunce :awesome:

Popio bih takvu pilulu, bez razmišljanja, a ako mi život dosadi, uvek bih mogao da se zakucam u Sunce nekim svemirskim brodićem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!