Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Radojčićka je već u Dizeldorfu, ne ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Kažu da je, po izveštajima iz kladionica, Francuska pobednik.
:oskar:
Korisnikov avatar
By *deni*
A za našu Radojčićku kažu da je veliko pitanje hoće li uopšte ući u finale.
Njena energija i čarobna pesma izgleda nikog nisu očarale.
Korisnikov avatar
By ManToy
Zato ce opera da pobedi? Wtf? Meni ce biti samo krivo ako ne bude pevala na engleskom a koliko sam video sa prvih proba peva na srpskom. :(
Korisnikov avatar
By wizzy
Ljudi ja sam se zaljubiska pa me nije bilo odavno:sweet:
a Evrovizija samo sto nije tako da evo malo novosti sa vesele parade ozbiljnih muzickih numera:
Ove godine ce (kao valjda i svake) akcenat biti na sto "bombasticnijim" nastupima. Procitah malopre da su ovi "celavi" Irci cak hteli da dovedu tigrove na scenu:D sto im naravno iz bezbednosnih razloga nije omoguceno. Nasa Ninica je sa druge strane kritikovana da joj je nastup previse obican i dosadan. Pa mislim kako posle tigrova i pirotehnike dovoljne za Treci svetski rat retro nastup u amero stilu 60-ih da bude zanimljiv? Mislim stvarno, KAKO?
Korisnikov avatar
By Loni
Kad bi neki Srbin pevao na stranom jeziku, mislim da bi ga patriJotska RTS zajedno sa narodom razapela na krst.

Zaista ima smisla pevati na svom jeziku ako je pesma u etno fazonu. Međutim ako odabereš pesmu u retro pop USA stilu '60-tih, a insistiraš na srpskom, koji 95 % glasača na ESC neće razumeti, u čemu je fora?

Samo u srpskom inatu.

Pesma je ok na engleskom. Nina ga dobro zna (Preslušajte verziju Magical). Ne znam šta ga tupe.

Inače Francuska operska pesma mi je bezveze. Ok je operski stil, ali konkretno ta pesma ne nudi ništa posebno. Nikakav ekstra refren niti ariju kao što postoji kod Karmen, Seviljskog berberina i sl.
By Sixto
Ja sam sad skontao da meni Radojka izgleda kao da su je bumbari izujedali. Faca joj je kao otecena.

JESU ONO TIPOVI KAO PRATECI VOKALI OKO NJE!? :O
Korisnikov avatar
By ManToy
Ma daj odvratan je... a i njima je koreografija ala New Kids On The Block tako da su i oni retro.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by ManToy

Ma daj odvratan je... a i njima je koreografija ala New Kids On The Block tako da su i oni retro.
Nije odvratan, ali retro jeste.

I ne vidim čemu toliki hejt ka Nini!
Korisnikov avatar
By wizzy
meni je sladak:trampolina:
Korisnikov avatar
By Val
Cje vam mahnem iz publike! :saksofon:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Sixto

Ja sam sad skontao da meni Radojka izgleda kao da su je bumbari izujedali. Faca joj je kao otecena.

JESU ONO TIPOVI KAO PRATECI VOKALI OKO NJE!? :O
zgleda da jesu... :srbin:

kako li sam to promašio... :lol:

valjda ih neće masakrirati javnost... :povez:

FRANCUSKA DO POBEDE!!! :colorado:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By lav
ja ne znam sta ljudi vide u francuskoj pesmi
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by *deni*

Meni je potpuno nejasno zašto se uopšte brukaju sa ovakvim naivnim melodijama koje na Evroviziji nemaju nikakve šanse. Pobjedom Marije Šerifović Srbija se dokazala kao država koja može da ponudi dobru pjesmu (za uši Evrope) i da ostvari solidan rezultat. Poslije Marine Molitve se ne možemo više zadovoljavati nekim 16. mjestom; npr u Grčkoj ili Turskoj se 6. mjesto smatra velikim neuspjehom dok bi se u Belgiji, Hrvatskoj, Estoniji to proslavljalo kao da su trijumfovali.
Od Srbije se očekuje solidna pjesma i dobar plasman zbog čega mi je bolje da preskoče jednu godinu i ne šalju nikoga nego da se predstavljaju sa ovim bordelskim kvaziavangardnim smećem porodice Kovač.. :burka:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Burak

Od Srbije se očekuje solidna pjesma i dobar plasman zbog čega mi je bolje da preskoče jednu godinu i ne šalju nikoga nego da se predstavljaju sa ovim bordelskim kvaziavangardnim smećem porodice Kovač.. :burka:
Reče dasa kome je Zorica Brunclik gay ikona... Burače, nemaš pojma. Zaš li ti uopšte šta je bordel? I avangarda?
Korisnikov avatar
By lav

Meni je potpuno nejasno zašto se uopšte brukaju sa ovakvim naivnim melodijama koje na Evroviziji nemaju nikakve šanse. Pobjedom Marije Šerifović Srbija se dokazala kao država koja može da ponudi dobru pjesmu (za uši Evrope) i da ostvari solidan rezultat. Poslije Marine Molitve se ne možemo više zadovoljavati nekim 16. mjestom; npr u Grčkoj ili Turskoj se 6. mjesto smatra velikim neuspjehom dok bi se u Belgiji, Hrvatskoj, Estoniji to proslavljalo kao da su trijumfovali.
ma ko si ti da komentarises sta je smece, ti ama bas nemas nikakva prava da komentarises nasu predstavnicu koja je btw divna i jako simpaticna, a diskvalifikovao te je tvoj 'ukus' koji nam je svima vec od ranije poznat. cuo nekad za retro shik ? nisi, ma nema ni veze, uostalom, ti imas Merlina pa nek te predstavlja, a nas ostavi na miru!
Korisnikov avatar
By ManToy

Ljakse.
Korisnikov avatar
By wizzy
Nasa Nina mi je u prvi mah bila skroz simpaticna i zanimljiva, ali kako se blizi esc nekako mi je sve iritantnija... Kako god imamo solidnu pesmu i mozemo da se i nadamo solidnom uspehu.
A evo kako to radi mlada Lena po drugi put:) meni se Nemacka i ove godine djasvi:D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-guiwEXN ... detailpage[/youtube]

JOS DVA DANA DO PRVOG POLUFINALA!:dance:
Korisnikov avatar
By *deni*
Bože, ala ste isključivi. :nope:
Čoveku osporavate pravo da iznese svoje mišljenje, koje, iako je oštro, ne sadrži užasne uvrede, kao što su one koje se od nekih od vas mogu ovde pročitati na račun Cece Ražnatović, na primer u njenom fan klubu.
A što se ''ukusa muzičkog '' tiče, pasionirani obožavaoci evrovizijskih pesama bi trebalo da su svesni da se većina tih pesama na Evroviziji po kvalitetu i muzičkoj vrednosti ne razlikuju mnogo, skoro uopšte, od pesama u izvedbi Cece, Seke, Jece, Viki, Siki i ostalih...
:cigareta:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!