Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by bas bleuOvo je previše nadražaja za moje oči i uši.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=36cDsMRi ... re=related[/youtube]
![]()
Originally posted by ManToyNije odvratan, ali retro jeste.
Ma daj odvratan je... a i njima je koreografija ala New Kids On The Block tako da su i oni retro.
Originally posted by wizardTIMEccc, a bas su lepi decaci kada da ih srede. i ne dozvole im da pricaju
ovi "celavi" Irci
Originally posted by Sixtozgleda da jesu...
Ja sam sad skontao da meni Radojka izgleda kao da su je bumbari izujedali. Faca joj je kao otecena.
JESU ONO TIPOVI KAO PRATECI VOKALI OKO NJE!? :O
Originally posted by *deni*Meni je potpuno nejasno zašto se uopšte brukaju sa ovakvim naivnim melodijama koje na Evroviziji nemaju nikakve šanse. Pobjedom Marije Šerifović Srbija se dokazala kao država koja može da ponudi dobru pjesmu (za uši Evrope) i da ostvari solidan rezultat. Poslije Marine Molitve se ne možemo više zadovoljavati nekim 16. mjestom; npr u Grčkoj ili Turskoj se 6. mjesto smatra velikim neuspjehom dok bi se u Belgiji, Hrvatskoj, Estoniji to proslavljalo kao da su trijumfovali.
A za našu Radojčićku kažu da je veliko pitanje hoće li uopšte ući u finale.
Njena energija i čarobna pesma izgleda nikog nisu očarale.
Originally posted by BurakReče dasa kome je Zorica Brunclik gay ikona... Burače, nemaš pojma. Zaš li ti uopšte šta je bordel? I avangarda?
Od Srbije se očekuje solidna pjesma i dobar plasman zbog čega mi je bolje da preskoče jednu godinu i ne šalju nikoga nego da se predstavljaju sa ovim bordelskim kvaziavangardnim smećem porodice Kovač..![]()
Originally posted by Burakma ko si ti da komentarises sta je smece, ti ama bas nemas nikakva prava da komentarises nasu predstavnicu koja je btw divna i jako simpaticna, a diskvalifikovao te je tvoj 'ukus' koji nam je svima vec od ranije poznat. cuo nekad za retro shik ? nisi, ma nema ni veze, uostalom, ti imas Merlina pa nek te predstavlja, a nas ostavi na miru!
Originally posted by *deni*Meni je potpuno nejasno zašto se uopšte brukaju sa ovakvim naivnim melodijama koje na Evroviziji nemaju nikakve šanse. Pobjedom Marije Šerifović Srbija se dokazala kao država koja može da ponudi dobru pjesmu (za uši Evrope) i da ostvari solidan rezultat. Poslije Marine Molitve se ne možemo više zadovoljavati nekim 16. mjestom; npr u Grčkoj ili Turskoj se 6. mjesto smatra velikim neuspjehom dok bi se u Belgiji, Hrvatskoj, Estoniji to proslavljalo kao da su trijumfovali.
Od Srbije se očekuje solidna pjesma i dobar plasman zbog čega mi je bolje da preskoče jednu godinu i ne šalju nikoga nego da se predstavljaju sa ovim bordelskim kvaziavangardnim smećem porodice Kovač..![]()
Originally posted by BurakLjakse.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!