Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
vidi, evo sad bi lovila i u irskoj, a nemam nista ni protiv mazanja krvi po licu :D

drugo, piletina iz inkubatora... ne znam da li si kuci ili kod ujaka/babe/dede imala inkubator i dozivela da bukvalno lezes te pilice i hranis ih hranis, hranis...do klanja?!

lakse mi je upucati zeku nego zaklati to pile iz inkubatora, jer sam se 6-7 meseci pre tog klanja radovala tom malom zivotu... ;)

i da, da li jedes meso? :)
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Azdaja

vidi, evo sad bi lovila i u irskoj, a nemam nista ni protiv mazanja krvi po licu :D

drugo, piletina iz inkubatora... ne znam da li si kuci ili kod ujaka/babe/dede imala inkubator i dozivela da bukvalno lezes te pilice i hranis ih hranis, hranis...do klanja?!

lakse mi je upucati zeku nego zaklati to pile iz inkubatora, jer sam se 6-7 meseci pre tog klanja radovala tom malom zivotu... ;)

i da, da li jedes meso? :)
Da li jedem ili ne jedem meso nije nikakav argument za ubijanje zabave radi. Ali evo - ne ne jedem.

Sve ostalo je up to you.

Ja sam protiv ubijanja ubijanja radi.
A to sto ti je lakse da ubijes zeca a ne pile je jos jedan potpuno bizaran argument.
Sta, divlji zec nije bio lep i mek i nezan i sta sve kad je bio 'mali zivot'. Naravno da je bio.
Ali je tebi lakse da ubijes zeca zato sto ga nisi gledala kad je bio mali...Ne poznajes ga 'licno' ? To je prilicno strasno cuti.
Kako li bi se ti ponela prema ljudima koje ne poznajes od malena a malo su 'divlji' mogu samo da zamislim. Ako bas hoces da koristim tvoj argument.

Ali - sve ok. Ja cu i dalje da budem protiv a ti i dalje razmazuj krv.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ah, eto...ne jedes meso, to potpuno menja stvar - kad malo bolje razmislimO ;)

svi mi imamo neko svoje misljenje i uglavnom je razlicito, fala bogI :D
Korisnikov avatar
By smaug

ah, eto...ne jedes meso, to potpuno menja stvar - kad malo bolje razmislimO ;)

svi mi imamo neko svoje misljenje i uglavnom je razlicito, fala bogI :D
Rekoh ti da taj argument da li neko jede ili ne jede meso nije nikakav. Ti sad mislis da ja ne jedem meso zato sto sam protiv ubijanja zivotinja?Ili sam protiv ubijanja zivotinja spota radi pa ne jedem meso? Ili mislis da ne jedem meso zato sto imam zdravstvenih problema? Ili mislis da ne jedem meso zato sto je skupo pa ne mogu da sebi priustim, pa bi trebalo da od tebe pozajmim pusku i odem u lov...

A jel ti lovis zato sto ne mozes da se prehranis drugacije. Ili ce biti da lovis iz sporta i zadovoljstva?

Jel vidis kako znas u koji pretinac da stavis stvari koje nisu kako ih ti vidis, i samo picis po frazama koje nista ne znace.
Ne jede meso = vegeterijanac/vegan = protiv ubijanja zivotinja.

Nece da bude....
Korisnikov avatar
By Azdaja
drugacije bi gledala na to meso da ga jedes - MOJE MISLJENJE, bez fraza...

da li moram ponaosob da odg zasto mislim da ti ne jedes meso, da nagadjam ili bi ti mogla biti malo finija pa lepo napisati bez podjebavanja...?! ;)

lovim jel volim lov, a meso cu svejedno jesti, ok? :)

mozemo ovako do sutra...a ne vredi, ja cu i dalje loviti i jesti meso, fino, FRISKO, NAJUKUSNIJE JE KAD JE ODMA ZAKLANO, bez cuvanja u zamrzivacu...a ti i dalje neces jesti meso i busices gume ljudima/lovcima...

:kiss:
Korisnikov avatar
By smaug

drugacije bi gledala na to meso da ga jedes - MOJE MISLJENJE, bez fraza...

da li moram ponaosob da odg zasto mislim da ti ne jedes meso, da nagadjam ili bi ti mogla biti malo finija pa lepo napisati bez podjebavanja...?! ;)

lovim jel volim lov, a meso cu svejedno jesti, ok? :)

mozemo ovako do sutra...a ne vredi, ja cu i dalje loviti i jesti meso, fino, FRISKO, NAJUKUSNIJE JE KAD JE ODMA ZAKLANO, bez cuvanja u zamrzivacu...a ti i dalje neces jesti meso i busices gume ljudima/lovcima...

Ali ja sam i kad sam jela meso bila protiv lova.
Kako to tumacis?
Ja finije ne mogu da ti napisem da ti ne znas zasto neko ne jede meso i da ne mozes da kazes da su oni koji ne jedu meso protiv lova i blood sports. I obrnuto. Ne znam sta jos mogu da uradim pa da shvatis da ima ljudi koji jedu meso i koji su protiv lova. I onih koji ne jedu meso ali nisu protiv lova.
Ne, ne podjebavam te. Ako ti se cini da da onda nisi sigurna u sopstvene argumente. Tu vec ne mogu nista.

Ja ne volim lov sporta radi.
I znam da se oni kojima su probusene gume nikad nisu vratili da love ovde. I nece. A i ovi novi ce brzo da nauce.
Uzgred, blood sports ce da budu zabranjeni u Srbiji koliko u sledecih nekoliko godina. Tako da je to to.
A i ovde ce. Pa cu morati da smislim neki drugi 'hobi'. Gledaj pa i ti. Da te zabrana lova ne zatekne nespremnu.
Korisnikov avatar
By Azdaja

nije tema o tvom i mojOm naklapanju...

(sad stvarno moram do lokala, kad se vratim mozemo nastaviti, ako vidis neku svrhu, ja je ne vidim:) ali i dalje postujem tvoj hobi ;) )
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : smaug

Jel vidis kako znas u koji pretinac da stavis stvari koje nisu kako ih ti vidis, i samo picis po frazama koje nista ne znace.
Ne jede meso = vegeterijanac/vegan = protiv ubijanja zivotinja.

Istini za volju, ja ne mogu da zamislim vegeterijanca ili vegana koji je za ubijanje života...
Korisnikov avatar
By smaug
Ni ja. Ali si preskicio prvi deo. A u tome je poenta. Neko ko ne jede meso ne mora automatski da bude vegeterijanac ili vegan. I tako dalje i tako dalje.
Korisnikov avatar
By smaug

nije tema o tvom i mojOm naklapanju...

(sad stvarno moram do lokala, kad se vratim mozemo nastaviti, ako vidis neku svrhu, ja je ne vidim:) ali i dalje postujem tvoj hobi ;) )
Tek sad ne razumem. Postavis temu, pitas za misljenje. Ne slozis se sa misljenjem a onda kazes da nije rec o razmeni istih?
Ok. Onda otvoris fan klab oruzje. I brojis clanove.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : smaug

Ni ja. Ali si preskicio prvi deo. A u tome je poenta. Neko ko ne jede meso ne mora automatski da bude vegeterijanac ili vegan. I tako dalje i tako dalje.
Ma znam da jesam. Nisam te citirao radi poruka na drugim i trećim nivoima kojima se vas dvije bacate naokolo, i šta kako treba da znači.

Ali ako neko NE JEDE MESO onda jeste automatski VEGETERIJANAC.

To je u definiciji te reči.
Korisnikov avatar
By smaug
Vegeterijanac potice od latinske reci vegetus sto znaci snazno/zivo/zivahno. To je jedna definicija. Oksfordski recnik prihvata i da je nastala od vegetable i sufiksa arian. Dakle nije samo kako ti tvrdis. Drugo i vegetarijanstvo i veganstvo su filozofije a ne samo apstinencija od mesa. I postoje razlicite vrste u oba slucaja. Hoces da kazes da su svi po manastirima vegeterijanci? Jesi i ti bio vegeterijanac na veliki petak?
Bas me zanima. A ti neces da bacis naokolo svoje vidjenje lova zabave radi? No?
Korisnikov avatar
By scout_finch
omiljene igracke iz detinjstva su bili pistolji. plasticni, naravno.
i pucala sam vise puta iz pravog pistolja, nije da nije zabavno.

lov ne volim. lovce jos manje. i to je tako jos od kad sam saznala da postoji lov kao sport. cak i kad mi je omiljena igracka bila puska, ideja da neko ubija zivotinju da bi se bavio sportom mi je bila uzasna. u mom kraju ima dosta ljudi koji se bave tim "sportom". secam se recimo u 5. razredu da je moj najbolji drug molio dedu da ga povede u lov, i ja sam bila jako ljuta na njega danima, a deda ga cak nije ni poveo. samo zbog toga sto je zeleo da ide i sto mu je to delovalo zabavno.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
To od koje reči potiče, ne znači da mu je to i definicija.

Vegetarijanizam je prevashodno i najpre način ishrane (diet). Iz kojih pobuda ljudi istoj pribegavaju nema veze sa tim.
Svi po manastirima nisu vegeterijanci, jer oni, koliko znam jedu ribu?

Ne, nisam bio jer sam smazao ribu.

Moje viđenje? Hm. Nemam nikakvih emocija. Ne praktikujem isti, niti ga volim, ali drugi mogu se slobodno baviti istim, dok god se ne naruši ekosistem radi preteranog lova.

Osim toga, ta lovačka društva su presmešna. Moj ćale je u jednom od tih i sastoji se od 15-ak muškaraca od 40 do 50 godina koji odu da kao nešto ulove, a zapravo prošipče zeza radi 8km i budu malo u prirodi, da bi na kraju otišli u restoran i krkali.
Korisnikov avatar
By Azdaja
kako gledate na ribolov? i on je na neki nacin lov :awesome: :)
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by scout_finch

omiljene igracke iz detinjstva su bili pistolji. plasticni, naravno.
ovo me podseti na momente iz detinjstva kada sam htela da bijem drugare koji su onim pištoljem sa plastičnim metkićima gađali golubove i vrapce. :sniff:
Korisnikov avatar
By smaug
U manastirima je najcesce ne jede ni riba. U petak je bio strogi post. Dakle ni riba. Dakle vegeterijanci. Jel tako. Nije. Definicija postanka reci. Dakle jeste i jedno i drugo. Vegeterijanizam je i nacin ishrane. Ali nije samo to. No ja ne
Mislim da se ti i ja ne slazemo. I sad smo se udaljili od upucavanja zivotinja sporta radi ovoliko.

Te se ja povlacim u svoju jazbinu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
u kojim se manastirima na veliki petak nije jela riba? :)

(evo necu, stajem i ja....)

smaug, ako ti posaljem jos jedan, tj treci :kiss: osh i ti meni? :lol: ;)
Korisnikov avatar
By smaug

u kojim se manastirima na veliki petak nije jela riba? :)

(evo necu, stajem i ja....)

smaug, ako ti posaljem jos jedan, tj treci :kiss: osh i ti meni? :lol: ;)
Po kanonu ni-u-jednom manastiru se nije jela riba za uskrsnji post. Jedan jedini dan kad je razresen post bio tj kad je bilo dozvoljeno da se jede riba je bilo na blagovesti. Cela nedelja pred uskrs je strog post - iliti post na vodi. Bogoslovija je dobila blagoslov od patrijarha tj razresenje da mobu deca da jedu ribu - zato sto su deca. Toliko.

Aj posalji.
Pa cu i ja tebi.

@Korvin - ju ovo u cetiri oka zvuci ko obracun kod ok korala. Pa neeeeeznaaaam. Sto u cet'r oka?
:pervert:
Korisnikov avatar
By smaug
Aj salji poljubac azdajo da zmaj moze da pali odavde.
Korisnikov avatar
By smaug
:lol:

Jes nije da nisi.

Adio drugari.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ma, zato što me smara pričanje preko foruma... Ne mogu da vidim ruke, noge, izraze lica. xD
A i delujete kao osobe sa kojima se mogu zapodeti interesantne diskusije. (:
Korisnikov avatar
By IriS
ne volim oružje, plašim se oružja.

u oružje ne računam damski pištolj koji nosim u svojoj ženskoj tašnici :kosa:
By LeDeNa_
Ne volim ali bih volela da vidim kako ovo radi.Za sta sluzi ovo pozadi ne znam lol

Slika

p.s.valjda se stavljaju tu metkovi :lol:
By tasa
uh kakva tema :oklagija:

ajde da krenem od kraja :D

mislim da nema razlike izmedju lova u kome pucas u zivotinju ili kako to irci rade pa puste pse da raskomadaju zeku, poenta je ubijanje zar ne i to ubijanje nekoga ko je nemocan da se odbrani a sve to zarad uzivanja
dalje ne bih u psihologiju

sto se tice mesa koje vecina nas konzumira ukljucujuci i mene smatram da nam je to deo kulture i mentaliteta i da nas jednostavno uce odmalena da je sasvim normalna sudbina jedne domace svinje, pileta, teleta i sl da zavrse kao hrana i da je to nacin odrzavanja normalanog balansa sto se brojnosti zivotinja tice i jos ni pracovek nije bio vegan e sada kome je to prihvatljivo a kome nije ne bih ni o tome
iz vlastitog iskustva mogu da kazem da volim meso i ne znam da li bi mogla bez njega ali pod uslovom da to meso tj zivotinju ne vidim zivo

u lov sam isla sa namerom da nesto ucinim za jadne male zivotinje
i uspela mi je zavera ali su me provalili na kraju :D i umalo pucali sacmaricom u dupe kako su mi zapretili
evo kako je to bilo: neki moji rodjaci i komsije lovci pozovu me da idem sa njima i ja naravno odbijem i tako nekoliko puta a svaki put kad bi doneli zeku ja bi plakala danima i svasta sam radila od da im ispustim gume na autu (za busenje nisam imala petlje) pa do sakrivanja metaka koje bi ipak nasli i onda dodjem na ideju da ipak idem sa njima i ubedim ih kako cu ja osluskivati zivotinje jer su oni jelte cesto u pripitom stanju... to mi je uspelo i idem ispred njih a puni mi dzepovi kamenja i kad vidim zivotinju npr levo ja bacim kamen na desnu stranu i oni svi pucaju u tom pravcu i zivotinja pobegne... uspelo mi je to puno puta i prvo su bili u cudu gde su zivotinje pa onda poceli sa zezanjem kako sam baksuzna jer otkad idem sa njima mesecima nista nisu ulovili da bi sve to zavrsilo protuzaverom jer su eto sumnjali i pratili me sta radim i uhvate me kako bacam kamen... imala sam par minuta da pobegnem iz sume inace rekose da ce mi sacmaricom pucati u goozu
posle sam im sipala soli u jelo koje bi pravili od divljaci da presolim :D i nakon par diverzija odustala jer je ocito nemoguce bilo sta uciniti za te jadne male zeke i srne
jedino sto sam mogla jeste da im zabranim da mi spomenu lov
i tako je bilo do pre koju godinu kada se zima bas otegla pa su zivotinje ostale bez hrane
medvedi su izasli iz brloga pa su ih nahranili i vracali u brlog i isli smo da hranimo srne
te dane nikada necu zaboraviti

sto se tice ljudi koje odusevljava oruzje i krv uh bolje da cutim
secam se da u ratu nisu bili bas narocito muzjacki hrabri
takvi me asociraju na muzjake koji pipkaju konobarice jer misle da je to uracunato u cenu pica a kod kuce su nevidjeni papucari :D

oruzje sam imala u ratu ako se to racuna
bili smo na liniji razdvajanja i desavalo se u tom delu u neka sela da upadnu i ubiju nekoga a u selu su bile zene deca i starci koji su drzali seosku strazu dok nisu odredili da to cinimo mi srednjoskolci jer su ti starci bili slabijeg sluha i vida pa se desavalo to sto se desavalo
u to vreme sam imala zelju da imam pistolj, svoj
po zavrsetku rata nisam pozelela ni noz da imam
Korisnikov avatar
By Azdaja
ledena ne kontam sliku, aj objasni đes nasla spravu i cemu sluzi :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!