Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by bas bleuBecause some of us have much better things in mind than paying good deal of money for average product.
why would anyone want this crap when there is iphone?![]()
Originally posted by Evdokijaonda ti je zakljucak pogresan, srbija je crap
^iphone is crap
narocito kad se dekodira da bi se koristio kod nas jer se ne prodaje za srpsko trziste
Originally posted by KiWipa evo waldorf kaze da kosta skoro 500e. zar nije i to good deal of money?
Because some of us have much better things in mind than paying good deal of money for average product.
Originally posted by bas bleu500e jeste good deal of money, ali Desire nije average product.
Originally posted by KiWipa evo waldorf kaze da kosta skoro 500e. zar nije i to good deal of money?
Because some of us have much better things in mind than paying good deal of money for average product.
ovde je iphone na bill pay tj post paid 200e a htc desire 130e (ni jedan ni drugi ne mogo da se kupe na pre paid). a to i nije tolika razlika. a sto se tice averageness proizvoda, koliko sam ja videla iphone se bolje kotira od htc.
a jeste li se igrali sa iphonom?![]()
Originally posted by vademecumMožeš preko nekog sajta da upgradeuješ na 2.1 i to je to ... Nadalje više neće praviti upgrade za Tattoo jer koncentrišu development resurse na nove telefone ...
jel moze neka novija verzija na tatto osim 1.6?
Originally posted by horus.Mnogo im je bila dobra ideja i super je design, ali ima premalo RAMa i premalu bateriju za telefon koji je u vreme kad je izasao imao najbrzi procesor i najveci ekran.
ma kakav iphone... toshibaaaaa...![]()
![]()
http://farm4.static.flickr.com/3078/324 ... 4cf62e.jpg
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2013/Toshiba/TG01
Originally posted by vademecumMoze, recimo ovaj ROM, ali to nije zvanican update i vrlo je moguce da neke stvari ne rade dobro. Ako se odlucis da da stavljas ovo DOBRO procitaj sva uputstva vise puta jer mozes da popuno sjebes telefon.
jel moze neka novija verzija na tatto osim 1.6?
Originally posted by FlexOnaj ko bi igrice moze da kupi i neku konzolu. Mislim... vecina danasnjih fonova je nabudzena pa nije realno ocekivati da baterija izdrzi duze od dan-dan i po.
slazem se sa BU. Dodajem da baterija traje dan, ako ste mislili da igrate igrice na njemu... zaboravite...ubija koliko je spor.
Originally posted by htgJa sam razmišljao da uzmem Desire HD (čak sam imao i dovoljno para za njega), ali mi je i Desire velik i jedva sam se navikao ... HD je još veći i teži ... a ima i slabiju bateriju. To su jedina dva razloga zašto ga nisam uzeo, inače je bolji od desire-a (ima jači procesor i sistemski podržan cloud backup)
Imam HTC Desire HD od septembra prosle godine...
Jako sam zadovoljan... Preporucujem svakome
Originally posted by htg
Imam HTC Desire HD od septembra prosle godine...
Jako sam zadovoljan... Preporucujem svakome
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!