Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Flex
slazem se sa BU. Dodajem da baterija traje dan, ako ste mislili da igrate igrice na njemu... zaboravite...ubija koliko je spor.
Korisnikov avatar
By bas bleu
why would anyone want this crap when there is iphone? :drama:
Korisnikov avatar
By Evdokija
^iphone is crap
narocito kad se dekidira da bi se koristio kod nas jer se ne prodaje za srpsko trziste
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bas bleu

why would anyone want this crap when there is iphone? :drama:
Because some of us have much better things in mind than paying good deal of money for average product.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Evdokija

^iphone is crap
narocito kad se dekodira da bi se koristio kod nas jer se ne prodaje za srpsko trziste
onda ti je zakljucak pogresan, srbija je crap :)
Originally posted by KiWi

Because some of us have much better things in mind than paying good deal of money for average product.
pa evo waldorf kaze da kosta skoro 500e. zar nije i to good deal of money?

ovde je iphone na bill pay tj post paid 200e a htc desire 130e (ni jedan ni drugi ne mogo da se kupe na pre paid). a to i nije tolika razlika. a sto se tice averageness proizvoda, koliko sam ja videla iphone se bolje kotira od htc.

a jeste li se igrali sa iphonom? :drama:
Korisnikov avatar
By Evdokija
rekla sam narocito kod nas.
ljudi kojima je fon malo vise od igre, vise cene htc od iphona
ali steve jobs je odradio svoje sa reklamom
Korisnikov avatar
By bas bleu
posebno ako iphone nije opcija, kapiram ms sour grapes. nista, idem ja da nastavim da igram tetris na svom :retard:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bas bleu
Originally posted by KiWi

pa evo waldorf kaze da kosta skoro 500e. zar nije i to good deal of money?

ovde je iphone na bill pay tj post paid 200e a htc desire 130e (ni jedan ni drugi ne mogo da se kupe na pre paid). a to i nije tolika razlika. a sto se tice averageness proizvoda, koliko sam ja videla iphone se bolje kotira od htc.

a jeste li se igrali sa iphonom? :drama:
500e jeste good deal of money, ali Desire nije average product.

Igrao sam se sa iPhonom i jedino što mogu da kažem dobro za njega su dve stvari: ima kristalno jasan display (što ima i Desire) i ima igrice koje podržavaju žiroskop (što ima i Desire). Mane su mu loša sinhronizacija sa Google servisima (koje ja koristim obilato) i nedostatak podrške za flash ... Baš me zabole što se Steve Jobs zainatio i neće da prihvati Adobe tehnologiju ... Flash je format koji je preplavio internet i prava je budalaština što su uopšte pravili telefon bez podrške za flash. Možda sada ova nova verzija ima podršku, ona sa kojom sam se ja igrao nije imala. A čujem da je i battery life očajan i da ne postoji način da isključiš procese koji jedu bateriju ... dok je to kod Androida jako lepo rešeno ...
Korisnikov avatar
By KiWi
ja obožavam sve od tošibe ... imam i laptop i externi hard, čak i flash :) imao sam i toshiba docking station, ali sam dao bratu pošto ga ja ne koristim :D

sviđa mi se ovaj fon, video sam neke klipove, ali ima duplo manje RAMa od Desire-a
Korisnikov avatar
By andjela
koliko god volis Toshibu ovaj telefon zaobidji :)
By vademecum
jel moze neka novija verzija na tatto osim 1.6?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by vademecum

Možeš preko nekog sajta da upgradeuješ na 2.1 i to je to ... Nadalje više neće praviti upgrade za Tattoo jer koncentrišu development resurse na nove telefone ...

Proguglaj malko :D
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by horus.

ma kakav iphone... toshibaaaaa... :bale: :love:

http://farm4.static.flickr.com/3078/324 ... 4cf62e.jpg

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2013/Toshiba/TG01
Mnogo im je bila dobra ideja i super je design, ali ima premalo RAMa i premalu bateriju za telefon koji je u vreme kad je izasao imao najbrzi procesor i najveci ekran.
Originally posted by vademecum

Moze, recimo ovaj ROM, ali to nije zvanican update i vrlo je moguce da neke stvari ne rade dobro. Ako se odlucis da da stavljas ovo DOBRO procitaj sva uputstva vise puta jer mozes da popuno sjebes telefon.
Korisnikov avatar
By 2kune
fuj! fuj! sve je to navlakuša prema cloud konceptu! :avalon:
PC ili smrt! :durenje:
Korisnikov avatar
By KiWi
Od kada wikipedija dikretno baca link nekog drugog sajta?

Ukucao sam gold card i dobio ovo ... http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_card ... ali kada se odabere onaj gold card koji mene zanima (za android) baca na neki drugi sajt ... to do sada nije bila praksa, obično su linkovi ka drugim sajtovima specijalno naznačeni ...
Korisnikov avatar
By 2kune
a čemu služe HTC telefoni? :retard:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ako ne znas cemu sluzi onda ti i ne treba :alexis:
Korisnikov avatar
By 2kune
nisu mi potrebiti ti moderni tehnički dodaci... ja sam lijepa na prirodan način... :sise:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Flex

slazem se sa BU. Dodajem da baterija traje dan, ako ste mislili da igrate igrice na njemu... zaboravite...ubija koliko je spor.
Onaj ko bi igrice moze da kupi i neku konzolu. Mislim... vecina danasnjih fonova je nabudzena pa nije realno ocekivati da baterija izdrzi duze od dan-dan i po.
Sto se HTC tice, moj izbor je HD 7. Jede malu decu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pozdrav sa mog novog htc desire-a ... :)
Korisnikov avatar
By htg
Imam HTC Desire HD od septembra prosle godine...
Jako sam zadovoljan... Preporucujem svakome
Korisnikov avatar
By Stripi
Uglavnom su svi sa htcima zadovoljni. A i to je danas status kao nekoć iphone.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by htg

Ja sam razmišljao da uzmem Desire HD (čak sam imao i dovoljno para za njega), ali mi je i Desire velik i jedva sam se navikao ... HD je još veći i teži ... a ima i slabiju bateriju. To su jedina dva razloga zašto ga nisam uzeo, inače je bolji od desire-a (ima jači procesor i sistemski podržan cloud backup)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by htg

takodje...ja evo imam drugi desire, a prvi je preminuo u toku leta (nekako je poleteo prema zidu, ne znam koji mu je dZavo bio... :kesa: )
Korisnikov avatar
By Dominion
imam htc desire skoro godinu dana. prezadovoljan. pre toga sam imao godinu dana iphone (poklon) - koje golo govno.

a sledeci ce koji cu da uzmem jeste ili htc 3d evo ili sensation. ne znam koji ce mi djavo kada je i desire vec fantastican ali me nesto privlaci da uzmem i jedan od ova dva :D
Korisnikov avatar
By andjela
jesi stavio gingerbread ili cekas official :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!