Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ::fy::
Ovo pitanje postavljam iz prostog razloga �to u tome ne vidim svrhu i poentu! �ta se koga ti?e sa kim ja spavam u kretevetu? Pa to je moja intimnost! Za�to bi to morali da znaju? Mene stvarno ne zanima sa kim oni spavaju (mada nikako to ljudima da objasnim)!
Originally posted by spliffto nisam ni dovela u pitanje, samo jes zanimljivo kad se iskopa tako neki post
mozda je chovek promenio stavove. iopak je proshlo 5 godina...
Originally posted by manjanelijepo receno.
Zato sto se jedino nakon toga osecam slobodno...
Originally posted by ::fy::
Da, prošlo je 5 godina O.o i :fy: je outovan već 4 godine.
Post koji je citiran je bila moja reakcija na nagovaranje i pritisak tadašnjih prijatelja i partnera da se outujem roditeljima. Bez obzira na moje današnje stavove oko važnosti outovanja, nikada ni na koga ne bih vršio priisak da se što pre outuje. Svako primoravanje ima za posledicu inat što nikako nije dobro. Postoji mnogo bolji način da se nekome objasni koje su prednosti outovanja, ali i koje su mane.
Andrija87 napisao:Помислио би човек кад овако драматично причаш, да се не ради о аутовању, већ деловању влашке магије!
Uglavnom krenuli su problemi sa pritiskom,kratkim dahom,potpuna iscrpljenost,gusenjima,nervozom,bilo je tu i urgentnog,aritmije,preznojavanja, i sl... Stanje se samo pogorsavalo do te mere da sam za nekih 2 meseca izgubio 10ak kilograma i da bukvalno nista nisam mogao da jedem.
Slusa covek srce,pluca...sve savrseno...inace sam pre toga bio kod lekara fazon pre 3 godine na sistematskom lol...cak mi ni knjizica nije bila overena ali su me pustili jer kapiram da sam licio na,pa da nisam licio ni na sta....
Lekar se zaista zalozio za mene jer je covek video da ja ne mogu da stojim na nogama...I on meni bromazepam i da ujutru idem da vadim krv i mokracu i napise da mi rezultati hitno stignu istog dana...
Uradim kako mi bi zapovedjeno,sve analize odlicne...Covek gleda one rezultate i nista mu nije jasno...I kao ne zna sta da radi sa mnom jer covek vidi da meni nije dobro ali da ne zna kome da me salje...I tu on pozove jos dve doktorke i oni krenu da sumnjaju na koksaki posto sam imao te simptome....
Ckoby napisao: Posle price sa najboljim prijateljem i citave drame oko svega toga, shvatio sam da ljudi nemaju potrebe da bilo sta znaju o tome i da zivim onako kako ja hocu. Jer, kao sto rece, zdravlje je najbitnije.
grozan nick, should really think about changing it, we live in the 21st century where web stuff matters, i ničiji nick ne bi trebao biti andrija87! mozes se nazvati po pjesmi ledi gage, anything, samo ne andrija 87! i'm telling you this 4 your own good.Хахахахаха... А што ти не узе Олива?
Glasnik napisao:Speedygonsales očigledno nije video Popeye-vu sliku u temi Moja fotka.
Popeye napisao:@andrija87: congartz!fino si izbalansirao preteranu količinu pozitivne energije i odobravanja sa početka posta!to je dobar pocetak
ps
grozan nick, should really think about changing it, we live in the 21st century where web stuff matters, i ničiji nick ne bi trebao biti andrija87! mozes se nazvati po pjesmi ledi gage, anything, samo ne andrija 87! i'm telling you this 4 your own good.
Glasnik napisao:Speedygonsales očigledno nije video Popeye-vu sliku u temi Moja fotka.Видео сам ону једну где гура неки звучник... Сладак је, али не капирам да сам много одлутао од изјаве
macedonianlesbian napisao:bice ti lakse, vjerum mi...potpuno te razumijem, jer sam i ja kroz isto to skoro prolazio...sad je vec sve puno bolje
ovih dana nemam koncentracije za ucenje, znojim se, ruke mi se trese stalno, osecam se kao da padam u rupa (cak i kad sam budna a kad spijem se pogorsava) i ne znam sta cu. Valjda cu biti lakse kada se autovam.
macedonianlesbian napisao:Autovala sam se i sad je lakse! Prihvatila me, liberalna je i sad smo blizi nego ranije.Bravo!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!