Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Mene je moj pokojni muž analno zadovoljavao, tj. mislio je da me je zadovoljavao, a zadovoljio je samo sebe.
Nije mi prijao taj analni seks.
Korisnikov avatar
By zozefin st
brzi na jeziku je impotentan, ili ima minijaturni penis !
Korisnikov avatar
By zozefin st
nikad nije imao devojku, i par puta je mozda iskoristio pijane devojke
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja licno volim da me bilo ko oralno zadovoljava.
Ako mi se ta osoba ne svidja, ja samo zazmurim i zamislim osobu koja mi se svidja, a orgazmi samo stizu , stizu, a ja mokra kao Nijagara, joj...

Dakle, moze, nemam nista protiv toga da me muskarac oralno i analno zadovolji. Cak je i pozeljno, da.
:cvece:
Spremna sam i dzeparac da mu dam, samo da me oralno zadovolji, kad bolje razmislim.
Jao, izvinite....
Korisnikov avatar
By zozefin st
pa daliborka zar nisi rekla da ti nije prijao analni sex?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by zozefin st
pa daliborka zar nisi rekla da ti nije prijao analni sex?
Rekla jesam, ali opet - ono sto ti ne prija danas, ne znaci da ti nece prijati sutra.
:fist:

Sad volim analno.
Korisnikov avatar
By Daliborka
:roflmao:
bas si optimista nevidjeni
Zozefina, vidim da se smejes, pa kad si vec tako dobro raspolozena, hoces da mi olizes guzu i vaginu, a posle cu ja tebi.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By zozefin st
uuuuu daliborka, vidim i ja da si me mnogo licno shvatila nesto, tako da cu da odgovorim sa -no coment
Korisnikov avatar
By Daliborka
uuuuu daliborka, vidim i ja da si me mnogo licno shvatila nesto, tako da cu da odgovorim sa -no coment
Uuuuu Zozefina, pa niko ti i ne trazi da komentarises, nego da lizes.
:sladoled:
By tasa
Originally posted by Brz na Jeziku

Pozz svima,

Novi sam na GS, strejt momak. Nisam hteo da pravim fake zenski profil nego da ovako otvoreno priupitam lez populaciju:

Da li biste bar u najludjim snovima volele (ili bar probale) da vas muskarac oralno zadovoljava?

Ja stvarno to mnooogo volim da radim, ali u dosadasnjem iskustvu sa devojkama (na moje cudjenje) saznao sam da veliki broj strejt devojaka ne voli da se tako zadovoljava. Tj, devojke koje su to najvise volele su imale bar blage bi sklonosti (govorim iskljucivo o licnom iskustvu).

Moje subjektivno misljenje je da vecina strejt devojkaka mozda pod dominacijom muskaraca od pocetka svog seksualnog zivota naviknu i zavole vise klasican seks i da one zadovoljavaju muskarce.

Za bi devojke mi je jasno da to vole jer stvari vide iz jednog ugla vise, ali za lez nemam predstavu, zbog toga i pitam.

Znaci da li biste zarad sexualnog zadovoljstva dopustile i muskracu da vam liz liz? :)
ovaj momak me odusevio iskrenoscu
odgovor je naravno NE
e sada mene zanima da li str8 muskarci zaista ne znaju nista o lezbejkama
ili se prave blesavi ili je nesto trece u pitanju
p.s. ono sto je naveo za strejt devojke je izgleda istina jer sam se naslusala prica o sexu od strane svojih str8 drugarica i uglavnom nije bilo liz liz
By danijeladanci87
Korisnikov avatar
By EYA
ne znam o cemu je tema, ali znam da mi je obecan sladoled i jedva cekam da ga lizem :sladoled:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!