Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Brz na Jezikuovaj momak me odusevio iskrenoscu
Pozz svima,
Novi sam na GS, strejt momak. Nisam hteo da pravim fake zenski profil nego da ovako otvoreno priupitam lez populaciju:
Da li biste bar u najludjim snovima volele (ili bar probale) da vas muskarac oralno zadovoljava?
Ja stvarno to mnooogo volim da radim, ali u dosadasnjem iskustvu sa devojkama (na moje cudjenje) saznao sam da veliki broj strejt devojaka ne voli da se tako zadovoljava. Tj, devojke koje su to najvise volele su imale bar blage bi sklonosti (govorim iskljucivo o licnom iskustvu).
Moje subjektivno misljenje je da vecina strejt devojkaka mozda pod dominacijom muskaraca od pocetka svog seksualnog zivota naviknu i zavole vise klasican seks i da one zadovoljavaju muskarce.
Za bi devojke mi je jasno da to vole jer stvari vide iz jednog ugla vise, ali za lez nemam predstavu, zbog toga i pitam.
Znaci da li biste zarad sexualnog zadovoljstva dopustile i muskracu da vam liz liz?![]()
Originally posted by ultraviolet
Originally posted by Azdajahahahahhaa
PRD
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!