Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Da li ste fensi ?

1. Jesam, fensi sam
44
32%
2. Nisam, ali bih rado
4
3%
3.Hteo/htela bih, ali ne mogu
7
5%
4. Nisam
54
40%
6. Prezirem taj fazon
27
20%
Korisnikov avatar
By *deni*
Da li ste, u klasicnom smislu, fensi ?
Pod klasikom podrazumevam ono sto su:
Bosko
Sneki Dakic
Sani Armani
Luna Lu
Isidora Bjelica
Vendi
Ceca Raznatovic

Ako se pronalazite u bilo kojoj od ponudjenih varijanti, glasajte za opciju jedan.
Korisnikov avatar
By pazzaz
oni fancy :smeh: :smeh: :smeh:
ali wonna-be sigurno
Korisnikov avatar
By one of the people
fancy-shmancy eto to sam ...
pa volim da nosim dobru odecu ali ne bih se definisao takvom etiketom. ja fensi - jok. :no:
Korisnikov avatar
By djo
teško bogami....
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kao praktichan chovek nikad ne bih mogao da odvalim 100 evra za pantalone ili neki fancy majicu.... Mislim i da imam ne znam kakva bi morala da bude :)

Ne prezirem, ponekad se smejem jer stvarno ima preterivanja, kome se svidja nemam nista protiv, i ne pronalazim se u tome :)
Korisnikov avatar
By pazzaz
Nije sve u param ima nesto i u kvalitetu :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
To stoji :wink:

Ma sve zavisi od lifestyla
Korisnikov avatar
By Super Mario
Nisam fensi. Glasah za poslednju opciju, mada je preostra. Jednostavno ne volim da se druzim sa ljudima koji su opsednuti markama i modom.
Korisnikov avatar
By Aksa
Ako je to navedeno fensi... onda sam ja definitivno KONTRA od fensi.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ne, i ne volim da se druzim sa takvima jer su uglavnom dosadne i prazne osobe :elf:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by SouthSide
Ne, i ne volim da se druzim sa takvima jer su uglavnom dosadne i prazne osobe :elf:
:up: i za tebe i za Maria.
Korisnikov avatar
By KiWi
Daleko sam ja od fancy .. jel ima re? koja je suprotna od fancy? ako ima ja sam verovatno to
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Super Mario
Nisam fensi. Glasah za poslednju opciju, mada je preostra. Jednostavno ne volim da se druzim sa ljudima koji su opsednuti markama i modom.
I agree :yes:

Nisam fency i nemam zelju biti f. .. tko voli nek izvoli :merlinka:
Korisnikov avatar
By Savitar
Generalno nisam fensi... U tom smislu bih chak mogao da se nazovem "aktivistom casual-a"...
Mada znam da se fensiram u specijalnim prilikama... :vogue:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pomno pratim sta izjavljujete i kako glasate i za sada imam potrebu da reagujem na ovu izjavu:

"Ne, i ne volim da se druzim sa takvima jer su uglavnom dosadne i prazne osobe "

Molim korisnika cije su ovo reci da objasni zasto smatra da su fensi persone po pravilu dosadne i prazne osobe.
Ja znam dosta fensera za koje bh mogao da kazem dosta toga, ali ne i da su dosadni i prazni.:happysmoke:
By Бреее!!!
nisam lud za tim, uopste me ne privlaci ... praktican sam, sto rfece unic0rn ili neko drugi ... ali, ko voli nek izvoli, za druzenje mi nije bitno kako se ko oblaci, vec ponasa i sta ima u glavi ! :yes:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
ah ne... ja sam u nekom goth fazonu, mada imam fancy momente:):federi:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Savitar
Generalno nisam fensi... U tom smislu bih chak mogao da se nazovem "aktivistom casual-a"...
Mada znam da se fensiram u specijalnim prilikama... :vogue:
me too :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Uvazavajuci sve dosadasnje odgovore, moram ipak da primetim da svi veoma dosledno i postojano preskacemo opciju 5 u ovoj anketi, sto moze da znaci samo to da smo svi odreda, ma koliko bili protivnici fenseraja, odbacili mogucnost da nam fensi stil mozda ne pristaje.
Dakle, svi bismo mogli da budemo fensi, samo sto, dabome, neki od nas to ne zele,a pojedinci su cak sa gnusanjem i indignacijom prezreli fenseraj. :muzika: :bisou: :klap:
By APACH
ma znas kako, fancy stil mi definitivno ne pristaje, provereno. Kada sam raspolozen i srecan ima nesto u mojim ocima, feromonima, sta li...sto stvara efekat mnogo bolji nego da na sebi imam 2500eura fancy shita ili ne daj boze slusam Sneki i gledam City i Boshkica. Pritom, Balkan fancy stil podrazumeva i krajnje neprirodno ponasanje, usiljen smeh, nizak IQ u praxi te obavestenost samo o trivijalnim stvarima iz zivota sto DEFINITIVNO NISAM JA....

a i napravicu digresiju na temu kuvate li svome dragom.....sa parcencetom slanine u frizideru i komadom hleba ne mozes nikako biti fancy, samo gladan i wannabe.......

:mete:
Korisnikov avatar
By *deni*
APACH
a i napravicu digresiju na temu kuvate li svome dragom.....sa parcencetom slanine u frizideru i komadom hleba ne mozes nikako biti fancy, samo gladan i wannabe.......

Pa, sta ima veze....Vecini nam se u ovoj zemlji desavalo da nam se u frizideru zatekne samo komad slanine-sapunjare, a StepskiVuk nam je u jednoj temi opisao slucaj njegove prijateljice-intelektualke, koja je skocila sa sestog sprata u momentu dusevnog rastrojstva, jer je u frizideru imala samo serpicu supe i nista vise.
Sve je to zivot u ovoj tranzicionoj drzavi. Ne treba ocajavati, danas nemas, sutra imas...Eto, Zorica Brunclik je, recimo, zivela u kartonskoj kutiji kao mala, a vidi dokle je dogurala.
Pa i Zlata Petrovic je bila siromasna, a o Goci Bozinovskoj da i ne govorimo.:bisou:
By APACH
ima veze....ako imam samo komadic slanine necu se smiriti dok od toga ne napravim barem rolovanu piletinu sa salatom punom maslinovog ulja i najskupljim crnim hlebom. Fenseraj mi nece pasti na pamet. Dakle, prvo ide u kuhinji, onda na ostalim mestima.

A u tome mi nece pomoci trabunjanje Stepskog vuka niti imam nameru na pichq da zaradim sve to kao gorespomenute gospodje.

:okret:
Korisnikov avatar
By bigirl
Kako kad. Zimi da, leti ne.
Korisnikov avatar
By zboO
nope....i koliko sam primetila na zurkama, malo je fenseraja medju nama....sto je bash cool! Sto naravno ne znachi da smo svi mi kloshari jelte? :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By colorado
Glasao sam da mi taj fazon ne stoji, ali da pojasnim: Itekako mi dobro stoji, ali samo fizicki. Problem je sto ne znam da iznesem taj fazon, jer ga ne podnosim, pa se osecam kao najveci folirant na svetu.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Originally posted by deni
Pomno pratim sta izjavljujete i kako glasate i za sada imam potrebu da reagujem na ovu izjavu:

"Ne, i ne volim da se druzim sa takvima jer su uglavnom dosadne i prazne osobe "

Molim korisnika cije su ovo reci da objasni zasto smatra da su fensi persone po pravilu dosadne i prazne osobe.
Ja znam dosta fensera za koje bh mogao da kazem dosta toga, ali ne i da su dosadni i prazni. :happysmoke:
Mirjana, ne kapiram zasto bih uopste morao da ti obrazlazem svoje misljenje, kad je to samo moje misljenje proisteklo iz iskustva sa takvim osobama. Meni je sistem vrednosti jednostavno drugaciji, i apsolutno su mi dosadni i izprazni razgovori o odeci, koliko sve to kosta, ko je koliko sta platio, da budem pokocen, da izigravam nesto sto nisam, da izlazim na mesta na kojima cu ili da zevam od dosade ili da se izbezumljujem od muzike... Iz iskustva govorim, par puta sam izasao u fenseraj kombinaciji i smorio se do bola...a teme za razgovor!! Jebote, znaci bolje da sam pitao kevu da mi objasni proces uvijanja sarmi.... :wtf: A i rekao sam "uglavnom" a ne "po pravilu", ima razlike u tome, tako da ne generalizujem nista.

Ali sta sad, svako ima svoj ukus, a i hvala Bogu, mogucnosti da bira sta ce i sa kim ce, sto se mene tice
:auto: :sise: :moby: = :krava:
Dakle, no no, a ionako je taj fenomen fenseraja prisutan samo u Srbiji, i susednim nam zemljama sa slicni problemima i tendencijama, sto je rezultat visegodisnjih nenormalnih uslova, koji su doveli do kompleksa ovakve vrste....
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ja jesam fancy!

bar ja tako mislim...

:predaja:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!