Originally posted by deni
Pomno pratim sta izjavljujete i kako glasate i za sada imam potrebu da reagujem na ovu izjavu:
"Ne, i ne volim da se druzim sa takvima jer su uglavnom dosadne i prazne osobe "
Molim korisnika cije su ovo reci da objasni zasto smatra da su fensi persone po pravilu dosadne i prazne osobe.
Ja znam dosta fensera za koje bh mogao da kazem dosta toga, ali ne i da su dosadni i prazni.
Mirjana, ne kapiram zasto bih uopste morao da ti obrazlazem svoje misljenje, kad je to samo moje misljenje proisteklo iz iskustva sa takvim osobama. Meni je sistem vrednosti jednostavno drugaciji, i apsolutno su mi dosadni i izprazni razgovori o odeci, koliko sve to kosta, ko je koliko sta platio, da budem pokocen, da izigravam nesto sto nisam, da izlazim na mesta na kojima cu ili da zevam od dosade ili da se izbezumljujem od muzike... Iz iskustva govorim, par puta sam izasao u fenseraj kombinaciji i smorio se do bola...a teme za razgovor!! Jebote, znaci bolje da sam pitao kevu da mi objasni proces uvijanja sarmi....

A i rekao sam "uglavnom" a ne "po pravilu", ima razlike u tome, tako da ne generalizujem nista.
Ali sta sad, svako ima svoj ukus, a i hvala Bogu, mogucnosti da bira sta ce i sa kim ce, sto se mene tice

=
Dakle, no no, a ionako je taj fenomen fenseraja prisutan samo u Srbiji, i susednim nam zemljama sa slicni problemima i tendencijama, sto je rezultat visegodisnjih nenormalnih uslova, koji su doveli do kompleksa ovakve vrste....