Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Tungi
![]()
Gwyneth je uvek bila odlicna glumica!Nju jednostavno moras da volis!
Originally posted by TungiOna je meni tako bledaaaaaa
![]()
Gwyneth je uvek bila odlicna glumica!Nju jednostavno moras da volis!
Originally posted by WaldorfThanks za info, nisam znao. Skinucu i stari, bas me iznenadio
Odličan je i remake.Ne mogu reći da mi je jednako drag, jer sam se na onaj prvi malko više navikla, ali dobar! Mada nije to baš remake u pravom smislu te reči - samo je osnovna premisa ista (battle of wits between two men), ali je Pinter potpuno novi scenario napisao za ovu verziju. Tako da slobodno gledaj i staru verziju - manje-više ćeš znati šta se na kraju kog čina dešva, ali to je ionako sekundarno.
Originally posted by WilhelminaSlazem se, osim do onog dela da su ''inspirisani istinitim dogadjajima''. Holywood ima legitimno pravo da napise ''based on a true story'' iako se true story nikada nije desila.
Film o egzorcizmu je uvek film o egzorcizmu i ne nudi nista novo i spektakularno (osim izuzetne glume gospodina Hopkinsa, ali ni to ne iznenadjuje). Licno, kao ateista, smatram da su ovakvi filmovi potencijalno opasni, jer su 'inspirisani istinitim dogadjajima', sto ne znaci i da su istiniti, te mogu ljude dovesti u zabludu da je egzorcizam i danas prihvatljiv metod lecenja.
Originally posted by castorI Ameri su snimili svoju verziju. Nije ni ona loša.
sjajan
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!