Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
Slika

na tv sad, ovo je definitivno jedan od onih filmova koji mi nikad nece dosaditi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Dopada mi se ideja "Dream within a dream..." i tako donekle i ja zamišljam Univerzum.

9.75/10

Mrzeo sam oduvek Leonarda Dicapria ali postao je pristojan glumac.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Gledala:
Slika

Neobican film. Prica je tako-tako, ali vizuelna resenja :wow: , cak i za deceniju posle. 9/10

Podsecala sam se najboljih filmova o serisjkim ubicama, te sam posle pogledala i:

Slika

Jedna od boljih uloga gospodina Pita. 9/10
Korisnikov avatar
By Waldorf
Slika
Razmiljam se da sredim Michael Caine kolekciju te pravim kombinacije. Daleko sam dogurala - zabola gledajući ovo posle 10 minuta. :love:
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Gledao sam remake iz 2007, meni se svideo :jerry:

Slika
Korisnikov avatar
By Waldorf
Odličan je i remake. :) Ne mogu reći da mi je jednako drag, jer sam se na onaj prvi malko više navikla, ali dobar! Mada nije to baš remake u pravom smislu te reči - samo je osnovna premisa ista (battle of wits between two men), ali je Pinter potpuno novi scenario napisao za ovu verziju. Tako da slobodno gledaj i staru verziju - manje-više ćeš znati šta se na kraju kog čina dešva, ali to je ionako sekundarno.
Korisnikov avatar
By bothways
127 Hours

OK je, ali nije da se raspametis.
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledah ponovo (posle mnogo godina) Memento.
I dalje mislim da je film fantastican.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Film o egzorcizmu je uvek film o egzorcizmu i ne nudi nista novo i spektakularno (osim izuzetne glume gospodina Hopkinsa, ali ni to ne iznenadjuje). Licno, kao ateista, smatram da su ovakvi filmovi potencijalno opasni, jer su 'inspirisani istinitim dogadjajima', sto ne znaci i da su istiniti, te mogu ljude dovesti u zabludu da je egzorcizam i danas prihvatljiv metod lecenja.

I:
Slika

Ni najmanje zanimljivo za bilo koga starijeg od 12 godina. Preskociti.
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Odlican film.Gwyneth je:wow:
Veoma dobra gluma.
Korisnikov avatar
By Tungi
:shamar:

Gwyneth je uvek bila odlicna glumica!Nju jednostavno moras da volis!
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by Waldorf

Odličan je i remake. :) Ne mogu reći da mi je jednako drag, jer sam se na onaj prvi malko više navikla, ali dobar! Mada nije to baš remake u pravom smislu te reči - samo je osnovna premisa ista (battle of wits between two men), ali je Pinter potpuno novi scenario napisao za ovu verziju. Tako da slobodno gledaj i staru verziju - manje-više ćeš znati šta se na kraju kog čina dešva, ali to je ionako sekundarno.
Thanks za info, nisam znao. Skinucu i stari, bas me iznenadio :lepeza:
Korisnikov avatar
By bothways
American Pie.

Ah, good times. Arhetip tinejdz komedije sa seksualnim konotacijama. Dobro za razbibrigu.

Secam se kad sam ovaj film gledao u bioskopu i bio zbunjen terminom "masturbacija" (kao i moja drugarica sa kojom sam isao), pa sam kasnije pitao moje sta to znaci. :facepalm:
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Originally posted by Wilhelmina

Slika

Film o egzorcizmu je uvek film o egzorcizmu i ne nudi nista novo i spektakularno (osim izuzetne glume gospodina Hopkinsa, ali ni to ne iznenadjuje). Licno, kao ateista, smatram da su ovakvi filmovi potencijalno opasni, jer su 'inspirisani istinitim dogadjajima', sto ne znaci i da su istiniti, te mogu ljude dovesti u zabludu da je egzorcizam i danas prihvatljiv metod lecenja.

Slazem se, osim do onog dela da su ''inspirisani istinitim dogadjajima''. Holywood ima legitimno pravo da napise ''based on a true story'' iako se true story nikada nije desila.
Inace malu ali ne i beznacajnu ulogu u filmu dobila je i nasa poznata glumica Marija Karan.
Korisnikov avatar
By castor
Cuh da rade i The Girl with the Dragon Tattoo.
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!