Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Hys.svuda oko nas
Originally posted by DinaTo se i ja pitam.
Originally posted by tasaGde vi nalazite te ljude? Kakvi su strejteri koje srecete?
Originally posted by Viktor Vilotijevićviktore ovakve su i lezbe
Ne znam zašto je pederima toliki problem da budu u vezi. Gospode Bože, koje žaljenje za nebrojenim kurčevima na koje se nisu natakli ili guzicama u koje nisu penetrirali. Ili onaj najgori, "cockteaser" tip, kom je žao što ne može da bude "glavna mačka" gej klubova i koketira sa svima.
i sto je najgore poigraju se sa nekim i uvuku u vezu a ustvari niti zele vezu niti znaju njen smisao
meni danas u ovom nasem ludom svetu nista nije jasno
![]()
Originally posted by tasaako je jedina razlika polna kombinacija zasto nije ok praviti poredjenje? or am i missing something?
a odgovor na drugo pitanje je: zasto bi se uporedjivala sa strejterima
jedina razlika izmedju njihove i nase veze je polna kombinacija
Originally posted by DinaDina citala sam tvoje postove o poliamoriji.
Taso,
nisam pitala radi poredjenja...
Veze i brak imaju onakvu sustinu kakvu im mi damo. Ono sto ja vidim ovde je upravo to da ljudi prihvataju iskljucivo tradicionalizam u vezama i braku, nesto vise u strejt svetu ali nije ni gay svet slobodan mnogo vise... Svaka tema o poliamoriji i na ovom forumu je bila sa nizom komentara kako ne postoji nista sem veze jedan na jedan, veze dvoje ljudi, nista se ne da zamisliti ni odrzati, to ne postoji... Tako da ja ne vidim neku krizu monogamije, naprotiv...
Originally posted by Hys.to je u pomenutom primeru nametnut problem zmurecem
^ hosh da kazes da mislis na varanje. Kad se neko jebe sa nekim a neko drugi ne zna da se neko taj jebe sa nekim?
Neverovatno, ali na kraju price, toliko stvari se svodi na razmenu telesnih tecnosti.
"Ima cak i primera gde se ta "tajna" otkrije i opet ona osoba koja je zaista za monogamnost veze zazmuri i pusti partnera da radi sta hoce jer ga jelte voli onako kako njega/nju taj isti partner nikada nije voleo ni postovao,"
To je vec problem zmureceg, sto ne nadje sebi monogamnog. Ali kapiram, nije to crno i belo, volis nekog, pa mislis, precices preko stvari koje ti ne pasu.
Mada, meni je to mnogo manje bitno u ovoj postavci od onoga "nikada nije onako voleo i postovao".
Originally posted by tasazbog mora nesigurnih/ljubomornih/posesivnih ljudi.
Zasto je cesto prva asocijacija na vezu gubitak slobode
Originally posted by tasaSad mi je jasnije zasto se nismo razumele od pocetka, zasto susrecemo razlicite ljude tj i ako bismo susrele iste mi bismo ih verovatno razlicito opisale
Originally posted by DinaDina citala sam tvoje postove o poliamoriji.
Taso,
nisam pitala radi poredjenja...
Veze i brak imaju onakvu sustinu kakvu im mi damo. Ono sto ja vidim ovde je upravo to da ljudi prihvataju iskljucivo tradicionalizam u vezama i braku, nesto vise u strejt svetu ali nije ni gay svet slobodan mnogo vise... Svaka tema o poliamoriji i na ovom forumu je bila sa nizom komentara kako ne postoji nista sem veze jedan na jedan, veze dvoje ljudi, nista se ne da zamisliti ni odrzati, to ne postoji... Tako da ja ne vidim neku krizu monogamije, naprotiv...
Vidi ovako ja vezu i brak dozivljavam veoma ozbiljno.
U mom slucaju iskljucivo sam za monogamnu vezu i idem u pravcu lezbejske bracne zajednice. Kod nas je poliamorija itekako rasprostranjena samo je upakovana da lici na monogamnost. I toga ima i kod strejtera i u nasoj populaciji. Sto se mene tice ko sta voli neka izvoli tako da zivi samo mi nije ok
kada neko nekoga zavuce u toboze monogamnu vezu lazima da ce biti takva
veza i da je ta osoba takva a ona nakon nekoliko meseci ili godina jedna strana otkrije da je ona druga svo vreme zivela sasvim drugacijim zivotom.
Ima cak i primera gde se ta "tajna" otkrije i opet ona osoba koja je zaista za monogamnost veze zazmuri i pusti partnera da radi sta hoce jer ga jelte voli onako kako njega/nju taj isti partner nikada nije voleo ni postovao,
Kada su obe strane za poliamoriju i otvoreno definisu svoju vezu kao takvu
nemam nista protiv ako je njima lepo jer u tom slucaju niko se ne poigrava nicijim zivotom niti ko trosi necije vreme.
Originally posted by Dinaovo mi je bila polazna tacka za jedno pitanje/konstataciju/misljenje/ne-znam-ni-sama-sta. i kapiram da je mozda ovom postu vise mesto u temi o poliamoriji ali mi je zgodno da se nadovezem na ovo o aseksualnosti. i generalno slobode u vezi.
...ljudi koji sebe dozivljavaju (skoro) aseksualnim govorili kako im se dopada koncepcija poliamorije i raspravljali smo moze li se povezati aseksualnost i poliamorija.
Originally posted by makaAli ako je uzmeš nonšalantno, prilagođeno debljini i obliku, možda ispiješ nešto lepo.
ljubav je kao casha, ako je drzis cvrsto slomice se,ako je pustis iz ruke opet ce se slomiti. u svakom slucaju ce da se slomi.
Originally posted by unic0rnmeni nisi, keep going
Ali!!!
Kako vi bre disete bez njega/nje??? :besni:![]()
(znam da sam dosadan, al bitno da je meni smeshno!)
Originally posted by unic0rnuniiii
Ali!!!
Kako vi bre disete bez njega/nje??? :besni:![]()
(znam da sam dosadan, al bitno da je meni smeshno!)
Originally posted by Anhedonie
mene najvise gusi ljubomora. to meni najvise gusi slobodu. ljubomora i nepoverenje.
Originally posted by Hys.hahha znam da jeste
errr...kako da ti ovo kazem taso (ili tasa?) ali...khm....:neprijatan trenutak:
Uni je bio sarkastican
Originally posted by Hys.kakav sad bre rastanak
Ok.
Mene samo zanima, kod takve povezanosti, kada ti je neko alfa i omega, kako izgleda rastanak.
Kada ti je neko tako sve, sta ostane kada tog vise nemas, na bilo koji nacin.
Meni je to krajnje zastrasujuce. I nezamislivo, da sam do te mere uvezana sa bilo kim. To me seti na ono Galatejino, o emotivnim okovima, kad mi je uni pojasnio na sta misli.
mene najvise gusi ljubomora. to meni najvise gusi slobodu. ljubomora i nepoverenje.
Originally posted by tasa
uniiii![]()
ja ne umem da disem i ne zelim da disem bez moje maze
ona mi je alfa i omega u svemu
moj mikrokosmos i moj nukleus
nadopunjujemo se, podrzavamo, razumemo, pomazemo
pridrzavamo i dajemo snagu jedna drugoj
jednostavno smo jedno i nikada nismo osetile nedostatak
ni vazduha ni slobode ni bilo kojeg dela sopstvenosti![]()
Originally posted by Tungi''zena ce uvek oprostiti muskarcu ako je ljubomoran, ali nikada nece ako on to nije''
Mozda je uvrnuto,ali poverenje u osobu imam tek kad je ljubomorna.I ne mogu reci da me gusi,u nekim odredjenim,normalnim okvirima je zdrava.Zapitao bih se tek sta nije u redu,ako ljubomora izostane,ako je uopste nema.
Originally posted by tasapročitaj ovu temu
uniiii![]()
ja ne umem da disem i ne zelim da disem bez moje maze
ona mi je alfa i omega u svemu
moj mikrokosmos i moj nukleus
nadopunjujemo se, podrzavamo, razumemo, pomazemo
pridrzavamo i dajemo snagu jedna drugoj
jednostavno smo jedno i nikada nismo osetile nedostatak
ni vazduha ni slobode ni bilo kojeg dela sopstvenosti![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!