Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Sixtooce
Originally posted by IriSNikad nisam razumeo ljude koji dozivljavaju ovakve izlive kad im se neko otvori. Jos uvek u meni tinja nada da nismo samo skup naelektrisanih cestica i da neka kosmicka sudbina ce vec urediti stvari tako da ostanu ko gluve kuje sami.
Originally posted by Zibro...
i da na primer jos neko podeli svoje zivotno iskustvo tema NIJE zamisljena kao "help please"
![]()
kad sam imala 23. godine i bila 4. godina faksa, tadašnji dečko je kroz priču provukao kako bi bilo super da se ja udam za njega.
moja reakcija na to je bila, doslovno: hahahahahahahahahahahaha, 'se ti zajebavaš?![]()
...
Originally posted by blenta
jednostavno upamtio stvari koje si napisao a koje su mi bile neuobicajene
na forumu mi je najmanje stalo da budem sirokom auditorijumu zanimljiv
Originally posted by blenta
ti odjebi i prestani da me:
1)pratis;
2)sumanuto;
3)godinama.
![]()
Originally posted by niotkudaHahahahahahaha vrh hahahahaha
Pazi, već si zadovoljio svoj ego prcajući se sa profesionalnim personalnim trenerom, pa onda podelivši to sa ostatkom sveta, tako da je dečko definitivno odradio svoj deo posla pošteno.
Savetovao bih ti da nastaviš to prcanje dok ne nađeš nekog mladog menadžera/urbanog umetnika, koji može bolje da posluži kao trofej.
Kada te on ostavi zbog profesionalnog personalnog trenera, napiši autobiografiju i izbaci singl.
Originally posted by ZibroPrvo sam mislila da treba sasjecati odmah, pa onda da ipak treba pružiti priliku razvoju odnosa, a sad opet mislim da sve samo odrezivati treba i to što prije, to bolje.
Hm da li gubiti vreme na nekoga koga u (skorijoj) buducnosti vidite kao inkompatibilnog ili jednostavno saseci u korenu i move on?
Originally posted by RuznaGlupaZla
Originally posted by ZibroPrvo sam mislila da treba sasjecati odmah, pa onda da ipak treba pružiti priliku razvoju odnosa, a sad opet mislim da sve samo odrezivati treba i to što prije, to bolje.
Hm da li gubiti vreme na nekoga koga u (skorijoj) buducnosti vidite kao inkompatibilnog ili jednostavno saseci u korenu i move on?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!