Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Sixto
Originally posted by IriS
Originally posted by Zibro

i da na primer jos neko podeli svoje zivotno iskustvo tema NIJE zamisljena kao "help please"
:pegla:
...
kad sam imala 23. godine i bila 4. godina faksa, tadašnji dečko je kroz priču provukao kako bi bilo super da se ja udam za njega.
moja reakcija na to je bila, doslovno: hahahahahahahahahahahaha, 'se ti zajebavaš? :nesiguran:

...
Nikad nisam razumeo ljude koji dozivljavaju ovakve izlive kad im se neko otvori. Jos uvek u meni tinja nada da nismo samo skup naelektrisanih cestica i da neka kosmicka sudbina ce vec urediti stvari tako da ostanu ko gluve kuje sami.
oce

kad crknemo i kad nas razloze bakterije skoro sve sto sad radimo nece imati nikakvog znacaja :wundy:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by blenta

jednostavno upamtio stvari koje si napisao a koje su mi bile neuobicajene

na forumu mi je najmanje stalo da budem sirokom auditorijumu zanimljiv

Ovo je zaista tacno. Pamti on kao slon i boli ga briga da bude zanimljiv.
Gde treba da potpisem?

No mene jako zabavljaju tvoji

1
2
3
4

postovi... :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
ti odjebi i prestani da me:

1)pratis;
2)sumanuto;
3)godinama.

^^
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by niotkuda

Pazi, već si zadovoljio svoj ego prcajući se sa profesionalnim personalnim trenerom, pa onda podelivši to sa ostatkom sveta, tako da je dečko definitivno odradio svoj deo posla pošteno.

Savetovao bih ti da nastaviš to prcanje dok ne nađeš nekog mladog menadžera/urbanog umetnika, koji može bolje da posluži kao trofej.

Kada te on ostavi zbog profesionalnog personalnog trenera, napiši autobiografiju i izbaci singl.
Hahahahahahaha vrh hahahahaha :lol:
By RuznaGlupaZla
Hm da li gubiti vreme na nekoga koga u (skorijoj) buducnosti vidite kao inkompatibilnog ili jednostavno saseci u korenu i move on?
Prvo sam mislila da treba sasjecati odmah, pa onda da ipak treba pružiti priliku razvoju odnosa, a sad opet mislim da sve samo odrezivati treba i to što prije, to bolje. :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by RuznaGlupaZla
Hm da li gubiti vreme na nekoga koga u (skorijoj) buducnosti vidite kao inkompatibilnog ili jednostavno saseci u korenu i move on?
Prvo sam mislila da treba sasjecati odmah, pa onda da ipak treba pružiti priliku razvoju odnosa, a sad opet mislim da sve samo odrezivati treba i to što prije, to bolje. :ostrisekiru:

ovo je definitivno sustina teme
elem
update za forumski auditorijum , sladak mi je ovaj neperspektivni nesto bas i nisam raspolozen da ga menjam za nekog "perspekivnijeg" barem ne jos pa kud puklo da puklo

:zibrozagrizomamac:

mada jos uvek racionalni deo mene govori da to nije dobra ideja :iskusenje:
Korisnikov avatar
By maxie_ns
Prestani da se opterecujes i uzivaj u trenutku :sudija:

Mozda sutra on odluci da prekine i resi te muka :burner:
Korisnikov avatar
By V25
Nikada ne bih mogao da budem u dosadnoj vezi, sa osobom koja nema ambicije, koja nije na istom ili sličnom intelektualnom nivou kao ja. Ne zato što imam previsoko mišljenje o sebi, već zbog toga što veza između ambiciozne i neambiciozne osobe nema šanse da uspe. Isto tako, ako je neko gluplji od mene, i ako ceo svoj život provodi dosađujući se, tu momentalno dolazi do razmimoilaženja. Ima toliko ljudi na planeti, niko ko je željan veze neće ostati bez para. Uvek krpa nađe zakrpu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!