Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Tungitungi a jel mogu ja da dodjem?
Oni koji su inace planirali ovo okupljanje,i svi oni koji budu zeleli da dodju.
Originally posted by constantineNaravno da mozes.
![]()
Originally posted by Tungi
Originally posted by constantineNaravno da mozes.
![]()
Originally posted by commandoNe desava se nista...
Jel se desava nesto?
Vidim da je ovo otislo u zaborav...
sta je sa deckom?
Zna li neko?
Originally posted by KosmickaCesticaA sto se tice FB grupe jel' se mislilo da je on napravi ili neko od nas?
Predlazem da napravi FB grupu sa brojem racuna....
ili nekako da dostavi taj broj...
Originally posted by viktorce92mene baš ne tangira što poznajem svoje roditelje
Ja ni neznam ko su mi roditelji pa nikom nista...
zivim i borim se kako znam i umem...da ponekad pozelim da me nema ali to je obicno onda kada ostanem bez svake nade.
procitao sam oba dela price i ima nekih dodirnih tacaka s mojom pricom ali opet nisu iste...Ja se borim do poslednjeg daha i do trenutka kada imam za sta da se borim i za koga da se borim.
Originally posted by viktorce92Koliko su ti ispiti? U mojoj skoli 1200 din. bez pismenog dela, 2000 din. sa pismenim delom.
ja sam iz KS tako da mi SO nije ni najmanje blizu ali hvala u savakom slucaju.
Oni iz kafica me nisu ni pozvali tako da i dalje stojim u mestu po pitanju posla...
Sto se skole tice odgovorio bih Azdaji da skola kosta i to mnogo vise nego sto neki misle,zivot kosta,sve kosta i ja sa time u svojih 18 godina se jako tesko borim a znam koliko se i stariji ljudi koji imaju i posao i platu i stan-kucu zale na zivotni standard ...
Originally posted by viktorce92ovo je srbija
Kako ce se zavrsiti neznam,samo znam da me ceka duga i teska porba za najosnovnija prava svakog coveka: Skolu i zivot.
Originally posted by viktorce92
U vezi posla sam se dosta trudio u poslednje 2 nedelje,slao poruke,mailove,kontaktirao svakoga u vezi posla pa izmedju ostalih i neke sa foruma koji su mi ponudili posao pa nisu odgovorili-kao ni drugi van ovog foruma(konkursi,oglasi...)
Originally posted by shmizllica
Pa jel su forumasi organizovali privatnu zurku zbog ovog decka ili tek treba?
@Paki sta se desava sa onim sto si rekao da deo od zurki ide ovom decku?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!