Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Evo ovako...Mi cemo da se okupimo u subotu.Javno sad pozivam sve zainteresovane,da se nacrtaju kod mene od 18h.Sav prikupljeni novac cemo uplatiti na tvoj racun.
Ako budes mogao da dodjes odlicno,ako ne,opet ok...;)
Korisnikov avatar
By Tungi
Oni koji su inace planirali ovo okupljanje,i svi oni koji budu zeleli da dodju.
Korisnikov avatar
By antibiotic
juhu! ima da padnu muvanja, zagledanja, ogovaranja, srameznjavanja :awesome:
Korisnikov avatar
By viktorce92
Hvala vam puno svima.
:friends: :friends:

Izgleda da necu biti u mogucnosti da dodjem,ali zelim svima da vam se puno zahvalim.
By commando
Jel se desava nesto?
Vidim da je ovo otislo u zaborav...
sta je sa deckom?
Zna li neko?
Korisnikov avatar
By viktorce92
Originally posted by commando

Jel se desava nesto?
Vidim da je ovo otislo u zaborav...
sta je sa deckom?
Zna li neko?
Ne desava se nista...
Da izgleda da je sve otislo u zaborav a problema sve vise kao sto je i normalno...
Nigde nikog,nigde niceg,izgleda da sam aktuelan samo kada mi se dogodi nesto
jako ruzno a toga nema hvala bogu vec neko vrema ako izuzmem finansijsku situaciju sve
ostalo je manje vise u dobrom stanju.
Korisnikov avatar
By lav
pazi, nema leba od samosazaljevanja, nego se bori, niko se nece toliko sazaliti nad tobom da te sam ispetlja iz te situacije u kojoj si, i uradi posao koji zapravo moras sam da uradis, s duznim postovanjem za sve kroz sta si prosao, ali tako stoje stvari.
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa jel su forumasi organizovali privatnu zurku zbog ovog decka ili tek treba?

@Paki sta se desava sa onim sto si rekao da deo od zurki ide ovom decku?
By commando
To sam i ja pitao nego niko ne odgovara...???
:cekam:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Očigledno ništa... :nope:

A ni Victorce nije mogao da dođe, koliko vidim.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Predlazem da napravi FB grupu sa brojem racuna....
ili nekako da dostavi taj broj...
By commando
Vec je bio objavljen racun.
Sada sam poceprkao po ovoj temi da ga nadjem i evo ga.

KOMERCIJALNA BANKA ,

TR205900101231643623
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
kod mene se situacija popravlja. sto se tice para, dobro stojim. radim fizikalu i izradjujem sajtove.
i dalje se lecim od depresije
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
jebi ga... kad se rodiš u pogrešno vreme na pogrešnom mestu
postoje ljudi kojim treba zabraniti razmnožavanje, kao šo su moji roditelji
Korisnikov avatar
By lav
hej pa nemoj tako da razmisljas, stvari se uvek desavaju s razlogom, svi mi imamo svoju ulogu u ovom svetu, pa tako i ti svoju!
Korisnikov avatar
By viktorce92
Ja ni neznam ko su mi roditelji pa nikom nista...
zivim i borim se kako znam i umem...da ponekad pozelim da me nema ali to je obicno onda kada ostanem bez svake nade.
procitao sam oba dela price i ima nekih dodirnih tacaka s mojom pricom ali opet nisu iste...Ja se borim do poslednjeg daha i do trenutka kada imam za sta da se borim i za koga da se borim.
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
Originally posted by viktorce92

Ja ni neznam ko su mi roditelji pa nikom nista...
zivim i borim se kako znam i umem...da ponekad pozelim da me nema ali to je obicno onda kada ostanem bez svake nade.
procitao sam oba dela price i ima nekih dodirnih tacaka s mojom pricom ali opet nisu iste...Ja se borim do poslednjeg daha i do trenutka kada imam za sta da se borim i za koga da se borim.
mene baš ne tangira što poznajem svoje roditelje :cekam: s obzirom kakvi su. mogu da umru, nikakve emocije ne mogu da pokazem prema njima.

meni je bolje otkako sam poceo sa terapijom. da ne uzimam lekove mislim da bih se odavno ubio. losa strana je sto sam vec sad postao ovisnik. ali kao što kaže jaganjac: "problemi su ostali tu, ali ništa više nije bilo važno". ne patim kao pre, ali svestan sam da su problemi ostali
pa opet, često mislim na te proklete izgubljene godine pod stresom i patnjom, na godine koje su pojeli skakavci. najteže mi padaju implikacije toga vremena na svaku sferu mog današnjeg života.
mene je sustigla ona jevrejska u svakom smislu: "dabogda im'o pa nem'o". narod kaže da je to najgora kletva - što mogu da potvrdim

ljudi su ubili sve ljudsko u meni. postao sam emocionalna ljuštura. ne mogu više nikog da volim, niti iko mene voli. mada, verovatno zbog lekova, vise ne ocajavam zbog toga. nikome ne verujem. bez svakog sam respekta prema svima. postao sam hladan. vise ni ne placem
ne pamtim kad sam se poslednji put nasmejao. poslednji (doduše lažni) osmeh dobio sam od šalteruše u banci dok sam uplaćivao ispite.
postao sam ravnodusan na sve.

ima stvari koje me na neki nacin cine zadovoljnim ("ispunjavaju"). bavim se fotografijom za svoju dušu (kad uhvatim malo vremena), a više zbog para bavim se i web developmentom i pomalo vektorskom grafikom i animacijom (samo kad upadne neki honorarni poslić).
ali jebes to sve kad moram da rmbačim najodvratniju fizikalu svaki jebeni dan da bi imao da platim ispite. ustani u 5 da stigneš u 6, da konjošeš od 7 do 17. dođeš kući u 18.30 sav skljokan. dok se okupam, jedem i bar malo odmorim uz jima morrisona već bude 19.30-20.00. ostatak dana raspodelim na učenje i sovuljagino "spavanje". to naravno niko ne ceni. pogotovo moji bivsi "prijatelji" i poznanici, koji neće da se jave kad ih sretnem na ulici jer im je ispod časti. ranije sam se sekirao zbog tih njihovih postupaka, a sada me baš briga => mamini i tatini sinovi i najobičniji gotovani koji u životu nisu teže od kašike podigli.

viki, je li tvoja sestra isto usvojena ili je ona zapravo njihova biološka ćerka?
Korisnikov avatar
By poslednjalatica

ja sam iz KS tako da mi SO nije ni najmanje blizu ali hvala u savakom slucaju.
Oni iz kafica me nisu ni pozvali tako da i dalje stojim u mestu po pitanju posla...
Sto se skole tice odgovorio bih Azdaji da skola kosta i to mnogo vise nego sto neki misle,zivot kosta,sve kosta i ja sa time u svojih 18 godina se jako tesko borim a znam koliko se i stariji ljudi koji imaju i posao i platu i stan-kucu zale na zivotni standard ...
Koliko su ti ispiti? U mojoj skoli 1200 din. bez pismenog dela, 2000 din. sa pismenim delom.
Korisnikov avatar
By poslednjalatica

Kako ce se zavrsiti neznam,samo znam da me ceka duga i teska porba za najosnovnija prava svakog coveka: Skolu i zivot.
ovo je srbija :( jebena, usrana, buđava srbija. ovde NEMAŠ pravo na besplatno obrazovanje (kao što je to slučaj u skandinavskim zemljama), a pravo na život je diskutabilno :( :(
Korisnikov avatar
By Azdaja

U vezi posla sam se dosta trudio u poslednje 2 nedelje,slao poruke,mailove,kontaktirao svakoga u vezi posla pa izmedju ostalih i neke sa foruma koji su mi ponudili posao pa nisu odgovorili-kao ni drugi van ovog foruma(konkursi,oglasi...)

ponudila sam ti posao, bila sam u so 3 nedelje, nisi odg...neko dr se javio i sta da ti kazem...ali, nemoj prozivati leba ti, ponudila sam, mogao si reci ocu- necu.....jeb 3 nedelje
Korisnikov avatar
By Paki
Otišao je deo, zaboravio sam da mu pustim SMS... ali čućemo se valjda sutra ili će videti na računu.

Za sada nije ni mnogo ni malo, ali će biti s vremena na vreme po nešto.
Originally posted by shmizllica

Pa jel su forumasi organizovali privatnu zurku zbog ovog decka ili tek treba?

@Paki sta se desava sa onim sto si rekao da deo od zurki ide ovom decku?
Korisnikov avatar
By Paki
Ono što nikako ne treba i ne sme da se desi je da se ova tema i cela priča pretvore u hronični reality show.

Sva dosadašnja podrška i pomoć su imale i imaju podržavajuću ulogu (da se ne tresne na samo dno na kome nema života), ali i podsticajnu, da bi se prikupila snaga i krenulo dalje.

Žao mi je što nije realizovana ponuda koja je postojala u Somboru - u ovakvim periodima i situacijama se grabi i prihvata, a treba imati herca za rizik i teže lične odluke da bi se podiglo sa dna.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!