Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Lepa KrepaKao i LDP!
njet.
za "naprednjake" već nisam tako sigurna. ako ništa drugo, ono zato što imaju (protivprirodan) "koalicioni potencijal".
Originally posted by Sunce
Meni se niko od politicara ne dopada, ni Cedomir, ni Tadic, ni Tomislav, a da ne govorim o radikalima i DSS.
Pobedjuju oni konstantno, i uvek imaju najvise poslanika u skoopsteenee, a to sto 'porazeni' uvek sklepaju neku koaliciju je druga prica ...
Originally posted by WilhelminaWilhelmina, da li sam ti vec negde napisao da si divna. Evo sada cu: Wilhelmina, DIVNA SI!
Samostalno, nikad (nikad i nisu, jer zastupaju politiku koja, na srecu, nikada nije odgovarala vecini od 50+ procenata, u suprotnom bi imali nesto slicno Cetvrtom Rajhu). Uz trule koalicije, moguce.
Zapravo, uz ljubljenje guzica sbe je moguce.
Originally posted by DrakcheProšlo je vrijeme Otomana i izreka koju si parafrazirao ("Zlo se trpi od straha gorega", Njegoš), ne važi. Ne važi zato što mi ne znamo da li bi bilo gore.
Ako ste mislili da smo stigli do samog dna, nemate pojma koliko bi tek korupcije, kriminala, diskriminacije... bilo da oni dodju na vlast.
Originally posted by Popeye
pa neka pobjede napredni, da vidimo sta ce biti. iako uvijek moze gore, mislim da je ova vlada/vlast ipak zavidno uspjela biti grozna.
Originally posted by bernAli nekako ispada da je tako
Originally posted by DrakcheProšlo je vrijeme Otomana i izreka koju si parafrazirao ("Zlo se trpi od straha gorega", Njegoš), ne važi. Ne važi zato što mi ne znamo da li bi bilo gore.
Ako ste mislili da smo stigli do samog dna, nemate pojma koliko bi tek korupcije, kriminala, diskriminacije... bilo da oni dodju na vlast.
Takve fraze "kad bi oni ... onda bi bilo još gore" samo su dio suptilnih političkih manipilacija.
Originally posted by ZvezdasBGa to ti je zato jer su vaši radikali i naši radikali... zbog agresorske politike istih...
E kad se i hrvati brinu o nasim radikalima...
Originally posted by DrakcheA onba čuješ da je glavonja iz napradnjaka (ili radikala... svi su mi isti) uzimao privatne časove evropske politike od bivšeg ambasadora SAD u Srbiji...
Ali nekako ispada da je tako![]()
Vidim pre svega izloaciju i okretanje vanjske politike prema rusiji i slicnim nedemokratskim rezimima, to mi se cini kao prava nocna mora.
![]()
Originally posted by SunceJao, hvala
Originally posted by WilhelminaWilhelmina, da li sam ti vec negde napisao da si divna. Evo sada cu: Wilhelmina, DIVNA SI!
Samostalno, nikad (nikad i nisu, jer zastupaju politiku koja, na srecu, nikada nije odgovarala vecini od 50+ procenata, u suprotnom bi imali nesto slicno Cetvrtom Rajhu). Uz trule koalicije, moguce.
Zapravo, uz ljubljenje guzica sbe je moguce.
Originally posted by bernTeska posla da ce Nikolicu pomoci svi privatni casovi ovog sveta da postane evropejac
Originally posted by DrakcheA onba čuješ da je glavonja iz napradnjaka (ili radikala... svi su mi isti) uzimao privatne časove evropske politike od bivšeg ambasadora SAD u Srbiji...
Ali nekako ispada da je tako![]()
Vidim pre svega izloaciju i okretanje vanjske politike prema rusiji i slicnim nedemokratskim rezimima, to mi se cini kao prava nocna mora.
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!