Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Oćel radikali ikada pobjediti na izborima?

Da
4
27%
Ne
7
47%
Gle!
4
27%
Korisnikov avatar
By spliff
jel mislish na radikale ili na naprednjake?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
njet.
za "naprednjake" već nisam tako sigurna. ako ništa drugo, ono zato što imaju (protivprirodan) "koalicioni potencijal".
Korisnikov avatar
By 2kune
sve je to isto... :odbij: na obje sam mislio... bilo kako... može simultano, može sekvencijalno... :hekla:
Korisnikov avatar
By spliff
radikali teshko da tje da predju cenzus
naprednjaci su vetj druga pricha...
Korisnikov avatar
By Tungi
Uz DSS,mozemo da ocekujemo i tu nesrecu.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ovi sa bedzom nikad, ovi bez bedza vrlo uskoro

(zouuurannaaaa uskouruoooo :hypno: )
By Kragi
Pobedjuju oni konstantno, i uvek imaju najvise poslanika u skoopsteenee, a to sto 'porazeni' uvek sklepaju neku koaliciju je druga prica ...
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se niko od politicara ne dopada, ni Cedomir, ni Tadic, ni Tomislav, a da ne govorim o radikalima i DSS.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Sunce
Meni se niko od politicara ne dopada, ni Cedomir, ni Tadic, ni Tomislav, a da ne govorim o radikalima i DSS.
:up:
ja se iskreno nadam da nece, nikada, nikada
Korisnikov avatar
By KiWi
Oni originalni radikali neće sigurno.

Naprednjaci možda hoće ... Ali i ako se to desi, imam osećaj da će biti kratkog daha.
By alexandermagic
Ali opcija "gle!"... :lol:

Pobedjuju oni konstantno, i uvek imaju najvise poslanika u skoopsteenee, a to sto 'porazeni' uvek sklepaju neku koaliciju je druga prica ...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Samostalno, nikad (nikad i nisu, jer zastupaju politiku koja, na srecu, nikada nije odgovarala vecini od 50+ procenata, u suprotnom bi imali nesto slicno Cetvrtom Rajhu). Uz trule koalicije, moguce.
Zapravo, uz ljubljenje guzica sbe je moguce.
Korisnikov avatar
By Tungi
Kako rece Jelena Trivan..Odvija se melodrama izmedju Kostunice i Nikolica.

StiLopol-melodrama:radosnice:

Naprednjaci ili DSS-ovci,iz istog su radikalnog gnezda.
Korisnikov avatar
By bern
Pa zašto samo demokrtate da upropaštavaju zemlju? Dajte malo i radikalima!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E kad se i hrvati brinu o nasim radikalima, sad ce stvarno morati da pobede.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Najveca tragedija koja u ovo vreme Srbiju moze da strefi nisu zemljotresi, poplave, ratovi, ekonomske i atomske katastrofe... vec radikali tj. naprednjaci ( i meni su oni jedno isto zlo)

Ako ste mislili da smo stigli do samog dna, nemate pojma koliko bi tek korupcije, kriminala, diskriminacije... bilo da oni dodju na vlast.
Ne toliko oni sami kao stranka, vec sto bi njihova pobeda i vlast bila dozvola za kriminal i povampirenje zlih duhova kao u doba slobe i mire ako ne i gore.

To sto bi svi tek onda digli ruke od nas, da i ne spominjem.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Wilhelmina

Samostalno, nikad (nikad i nisu, jer zastupaju politiku koja, na srecu, nikada nije odgovarala vecini od 50+ procenata, u suprotnom bi imali nesto slicno Cetvrtom Rajhu). Uz trule koalicije, moguce.
Wilhelmina, da li sam ti vec negde napisao da si divna. Evo sada cu: Wilhelmina, DIVNA SI!
Korisnikov avatar
By Srklet
pa neka pobjede napredni, da vidimo sta ce biti. iako uvijek moze gore, mislim da je ova vlada/vlast ipak zavidno uspjela biti grozna.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Drakche

Ako ste mislili da smo stigli do samog dna, nemate pojma koliko bi tek korupcije, kriminala, diskriminacije... bilo da oni dodju na vlast.
Prošlo je vrijeme Otomana i izreka koju si parafrazirao ("Zlo se trpi od straha gorega", Njegoš), ne važi. Ne važi zato što mi ne znamo da li bi bilo gore.

Takve fraze "kad bi oni ... onda bi bilo još gore" samo su dio suptilnih političkih manipilacija.
By Glasnik
Originally posted by Popeye

pa neka pobjede napredni, da vidimo sta ce biti. iako uvijek moze gore, mislim da je ova vlada/vlast ipak zavidno uspjela biti grozna.
:up:

Realno gledano, ovi su razočarali na velikoj većini polja... Da ne kažem, svim. :shrug:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by bern

Prošlo je vrijeme Otomana i izreka koju si parafrazirao ("Zlo se trpi od straha gorega", Njegoš), ne važi. Ne važi zato što mi ne znamo da li bi bilo gore.

Takve fraze "kad bi oni ... onda bi bilo još gore" samo su dio suptilnih političkih manipilacija.
Ali nekako ispada da je tako :shocked:

Vidim pre svega izloaciju i okretanje vanjske politike prema rusiji i slicnim nedemokratskim rezimima, to mi se cini kao prava nocna mora.
:gatara:

Sem toga,mazohisticki pokusavam vec neko vreme da cujem od bilo koga iz stranke da iznese neki strucni/konstruktivni predlog o resenju bilo cega, a kamoli nesto o poboljsanju standarda gradjana.
Sem politickog manifesta nemaju nista drugo.
To i ako imaju negde napisano onda stoji na nekoj polici i kupi prasinu.
Korisnikov avatar
By Elena
Hoće valjda ali ja nisam objektivna, ja sam radikal i baš bih volela neku konkretnu vlast pa da budem neki veliki drmr, vozam se službenim kolima i imam veeeeeliku platu :lol:

Šalu na stranu, ne verujem da će biti nekog iznenađenja na narednim izborima. Stranka ima određenih unutrašnjih problema i pojedine naopake kadrove sa kojima je nemoguće izboriti se. Ako se to ne reši kampanja neće biti dobro odrađena i samim tim ni rezultat neće biti impresivan ;)
Korisnikov avatar
By bern

Vidim pre svega izloaciju i okretanje vanjske politike prema rusiji i slicnim nedemokratskim rezimima, to mi se cini kao prava nocna mora.
A onba čuješ da je glavonja iz napradnjaka (ili radikala... svi su mi isti) uzimao privatne časove evropske politike od bivšeg ambasadora SAD u Srbiji... :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Sunce
Originally posted by Wilhelmina

Wilhelmina, da li sam ti vec negde napisao da si divna. Evo sada cu: Wilhelmina, DIVNA SI!
Jao, hvala :blush:
Sad razmisljam sta ima tako divno i mom postu... bas mi se cini deprimirajuc :evil:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by bern

A onba čuješ da je glavonja iz napradnjaka (ili radikala... svi su mi isti) uzimao privatne časove evropske politike od bivšeg ambasadora SAD u Srbiji... :D
Teska posla da ce Nikolicu pomoci svi privatni casovi ovog sveta da postane evropejac :arapin:
:D
Njihova najveca greska, a nasa sreca, je sto imaju takvog retarda na celu stranke.

Vucic se u svom ovcjem runu jos trudi da zvuci emancipovano, ali najgori su mi oni koji vrebaju da po nizim sektorima, preduzecima i lokalnim upravama zauzmu fotelje, jer se u toj stranci godinama sakupljao najveci sljam,
a Toma im je idol. :lol:
... ili pak Seselj! :uplasen:

U mom kraju predsednik radikala je moj bivsi profesor iz gimnazije, djubre korumpirano, svi smo ga mrzeli ko hitlera i sada se on konacno angazovao da sve svoje celozivotne frustracije i sav svoj hejt prema ljudima i svetu preusmeri ka sistematskom unistavanju istih.
Kao po nekom pravilu svi ovakvi janicari odlaze u radikale ili naprednjake.
Uopste ne zelim da znam kako bi bilo da su na vlasti, ne zelim ni da pomislim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!