- 08 Apr 2011, 16:25
Ljudi, jesam li ja nešto labilnija u poslednje vreme ili ovaj čovek preti?! 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Sixtokako ovakve teme nepogrešivo isteraju banalni seksizam from under the rock. kad smo već u toj terminologiji.
Originally posted by BurakNe, to je vec 'kurcolomka' jer se ne jebava po terenu u cizmama, vec se jebava po upravi u stiklama i seda direktoru u krilo da 'zavrsi poso'!
Originally posted by Sixtomenadžerica procesa loma kamena
Kamenolomka!![]()
![]()
![]()
Originally posted by Burak
Slažem se sa Klajnom i više su dosadne ove šatro "feministkinje" sa svojim: građankama, stomatološkinjama, portparolkinjama.. Imenice žrtva, budala, osoba... imaju samo ženski rod pa se niko ne buni kada se kaže "Dvadesetogodišnji student prava Milan Milanović je žrtva internet prevare.."...![]()
Originally posted by Sixtok'o što rekoh,
Uh uh uh sto smo uvredjeni! Nadam se da vam forumska koleginice samo jos ta promena u Srbiji biti potrebna i da mozete reci da ste kao zena dostigli maksimum!
Originally posted by Sixtoi žrtvalo za srednji rod
Zrtvac! Ne ne, zrtvenjak! Ili mozda zrtvak!
Originally posted by unic0rnne znam ja da l' je klajn odobrio da postoji reč fejsbuk. treba to proveriti u novom pravopisu, a do tad se suzdržavati od korišćenja istog.
Ako ste se navikli na rechi kao shto su fisting, fejsbuk i dzastinka biber navicicete se i na rudarku, upravljacicu i psiholoskinju.
Picke muske nesposobne, ugrozavaju vas reci u zenskom rodu!![]()
Originally posted by KiWimislim da im se od same pomisli na to naprosto skvrči spolovilo.
A zašto se ne bi ekipica akademika sastala i odredila za sve češće profesije i ženski oblik.
Originally posted by KiWiDa, samo što psiholog, pedagog, geometar i slično uopšte nemaju značenje muškog roda, one su samo gramatički u muškom rodu (baš kao što je imenica žrtva ili osoba u ženskom) pa uopšte nema potrebe da se na taj način dokazuje neki feminizam jer ništa emancipovanije i ženstvenije nije
A zašto se ne bi ekipica akademika sastala i odredila za sve češće profesije i ženski oblik.
Uostalom, ako žena ima potrebu da npr. na svojoj vizit karti napiše Mara Marić psihologinica, nema tog Ivana Klajna koji to može da joj zabrani. Nepravilno je? Kad ostatak Srbije nauči bar osnove pravopisa možemo da razgovaramo o ovim sitnicama.
Originally posted by Hansisn't life just grand?
Veliki, pametni čika Klajn!!![]()
_žvak, žvak_
Imam novi pravopis i uživam u njemu.
Originally posted by Sixtonapisa on i ostade živ
Kakav proser feministicki!
Samo bi voleo
Originally posted by Lepa KrepaOf course. And show as well.
Originally posted by Hansisn't life just grand?
Veliki, pametni čika Klajn!!![]()
_žvak, žvak_
Imam novi pravopis i uživam u njemu.
![]()
![]()
Originally posted by HansNe vidim zašto meni 'rudarka' mora išta da znači da bih ja podržao uvođenje te ili bilo koje druge reči u pravopis. Ovo gotovo zvuči kao: ''Šta se ti javljaš kad nisi ugrožen?''
Npr. Glasnik je napisao 'šta više'...Šta njemu znači što postoji termin 'rudarka'...i
Originally posted by nscDjuro pa ti si divan, 'ajde sad idi! Radimo!
Originally posted by Sixtonapisa on i ostade živ
Kakav proser feministicki!
Samo bi voleo
bih Sixto bih
Originally posted by 2kuneOvo je tak vispreno smisljeno! Kunas, ti si zenomrzac! Sram te bilo!
eeerr... a kako se kaže muška pantljičara?![]()
Originally posted by 2kuneNekako još nisam čuo da je pantljičara zvanje i da se nekom pantljičara obratila pa da je neko na kraju izavio "Danas mi je pantljičara rekao..."
eeerr... a kako se kaže muška pantljičara?![]()
Originally posted by Stripividi se da nisi glasač HSS-a...
Nekako još nisam čuo da je pantljičara zvanje i da se nekom pantljičara obratila pa da je neko na kraju izavio "Danas mi je pantljičara rekao..."
Originally posted by Sixtoja se samo borim za ista prava pantljičara oba spola...
Ovo je tak vispreno smisljeno! Kunas, ti si zenomrzac! Sram te bilo!
Originally posted by Stripito je zato što si nestručan za jezičku problematiku, pa ne znaš da rangiraš prioritete. nisu sva pravila jednako bitna. slaganje gramatičkih rodova 1) u rečeničkoj konstrukciji; 2) sa društvenom realnošću; je od sekundarnog značaja u odnosu, recimo, na opasnost koja nam preti od smešnih reči. ljudi od struke znaju da je mnogo važnije sprečiti buraka i sixta da se kikoću, nego imati smislenu gramatiku.
Malo mi glupo zvuči kad kažem "doktor mi je rekla" ili "ministar je izjavila". Kad čujem da tako nešto neko izvali mislim da se zajebava.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!