Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by castora bome jeste... potrošila se već s tim svojim forama u 1. sezoni...
yap, a Suzan dosadnija neg' ikad...
Originally posted by erkondisn
pa sapunjara ko sapunjara, ni prva ni zadnja, ne ocekujes tamo ni nekakvo kasapljenje, a bome ni aristotelovu dijalektiku![]()
Originally posted by OrionJoj jes vala.
Nadam se da neće biti 10 sezona kao što sam negde pročitao.
I ako nastave toliko da im peglaju face još malo pa će se svaka pretvoriti u verziju Amande Lepore.
Originally posted by Viktor Vilotijević
Lično smatram da je serija otišla u kurac kada su odstranili lik Edie Brit.
Originally posted by levianDa, dobra je šesta sezona. A i peta nije za bacanje.
7ma sezona ima mlaku pricu, nema neke velike misterije, definitivno najbolja sezona je bila 6ta.
Ipak koliko god prica bila losa, volio bih da je snimaju sto duze. Mary Alice kao narator je jednostavno fenomenalna, ali ipak da nema u seriji Bree sve bi bilo smece. Bree <3
Originally posted by IriSslazem se...
kako je dooobar trejler za novu sezonu![]()
''
Originally posted by PartybreakerJbg Idi je neponovljiva ali sestoj sezoni nije toliko falilo njeno odsustvo...:/ Bar mi se cini...I steta sto Drea de Matteo nije ostala duze od jedne sezone...
Ma puklo je sve jos u s05e19![]()
Originally posted by Manboyali Gabi
Avatar govori umesto mene, potpuno obozavam ovu seriju! Znam skoro napamet svaku epizodu lol, ali zaista su savrshene i obozavam kombinaciju komedije i drame, monolozi Meri Alis su fantasticni i svaka domacica je simpa na svoj nacin (mozda mi je Linet malo ispred ostalih)...Sve pohvale, mogu reci da nisam znao sta je dobra serija pre ovoga...I smatram da je humor uspeo da se odrzi na visokom nivou tokom svih sezona sto je vrlo zavidno i nimalo lako...
Zivele jos sto godina lol!
Originally posted by ManboyI šteta što je šesta sezona trajala celu sezonu!
Originally posted by PartybreakerJbg Idi je neponovljiva ali sestoj sezoni nije toliko falilo njeno odsustvo...:/ Bar mi se cini...I steta sto Drea de Matteo nije ostala duze od jedne sezone...
Ma puklo je sve jos u s05e19![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!