Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Pogledah tek prvu epizodu 7. sezone... i jedina svetla tačka predvidive serije je Vanessa Williams :love:

Zbog nje sam spreman da otpratim dalja dešavanja.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by castor

yap, a Suzan dosadnija neg' ikad...
a bome jeste... potrošila se već s tim svojim forama u 1. sezoni...

u ovoj sedmoj Gaby se konacno malo vratila na staro :klap: ... a Bree u svakoj sezoni je konstantno luda ko kupus :leviathan:

no... ne znam je li to slucajno ali jadnu Lynette i dalje nikako ne dozivljavam :lol:

kako mi se ne da to skidati preko neta, u HR su na RTL-u prikazali vec dio 7 pa je stopirali i valjda ce na proljece nastavak :sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Jesus.

Nisam gledao nijednu epizodu,mislim da ne bih imao stomak za to.
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa sapunjara ko sapunjara, ni prva ni zadnja, ne ocekujes tamo ni nekakvo kasapljenje, a bome ni aristotelovu dijalektiku :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
E,al' ovo ima 15 strana:hypno:

Jos mi recite da je poput Sex&cityja(doduse ni to nisam gledao) :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
evo recimo ja ne mogu progutati sex&city al ovo pogledam :D
By Glasnik
Originally posted by erkondisn

pa sapunjara ko sapunjara, ni prva ni zadnja, ne ocekujes tamo ni nekakvo kasapljenje, a bome ni aristotelovu dijalektiku :lol:
:up:

Ponekad sednem sa sestrom da gledam i uvek ubrzo potom dođem do onog pitanja: ''A zašto ti ovo sr*nje gledaš?''
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Dobra serija, ali previse sezona. Mogli su jos na kraju 4. da je zavrse, ali ne.... mora da se produzi. Ima prica da ce biti jos koja sezona. :puzzle:
7. mi uopste ne odgovara, sve vec vidjeno, dosadno, predvidivo. Jedino mi Bree simpa. :tumble:
By Orion
Nadam se da neće biti 10 sezona kao što sam negde pročitao.
I ako nastave toliko da im peglaju face još malo pa će se svaka pretvoriti u verziju Amande Lepore.
Korisnikov avatar
By V25
Sedma sezona je objektivno sranje. Deluje kao da je scenario sniman pola sata pred snimanje epizode. Nadam se da će ovo biti, ako ne poslednja, onda barem pretposlednja sezona. Volim ovu seriju, ma kakva ona bila, ali definitivno su iscrpeli sve dobre ideje. ABC nije stavio seiju na listu onih koje se s jeseni vraćaju na program, i još uvek nije sigurno šta će sa samom serijom biti. Producenti su potpisali ugovore do 9. sezone a glumice do 7. Međutim, kako stvari stoje, biće i osme sezone jer je navodno Teri Hatcher potpisala ugovor. Na ostale se još uvek čeka. Lično smatram da je serija otišla u kurac kada su odstranili lik Edie Brit.
By str00ja
Originally posted by Orion

Nadam se da neće biti 10 sezona kao što sam negde pročitao.
I ako nastave toliko da im peglaju face još malo pa će se svaka pretvoriti u verziju Amande Lepore.
Joj jes vala.

E, a koja sad sezona pici na rtsu?

Ja sam bio skinuo i sagledao prvih 5 sezona, a sad cu i 6. kad mi prodje rok.
Korisnikov avatar
By lacky
Originally posted by Viktor Vilotijević

Lično smatram da je serija otišla u kurac kada su odstranili lik Edie Brit.

i meni je bilo mng krivo kad je Edie napsutila seriju...ona je pored Gaby bila najzanimljivija...inace, ovu seriju obozavam, i gledam trenutno ovu zadnju 7 sezonu, i jedva cekam da izbace 14 epizodu, da odgledam... :)
Korisnikov avatar
By Ferdie
Gledam povremeno, ali mi je ponekad muka od kojekakvih nameštaljki. Zato mi se i ne sviđa dolazak W.Villiams u seriju. `Em se njen lik tu ne uklapa, `em ga preteraše sa njenim dolaskom..
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Obozawam ih, skinuo sam sa neta swe sezone sem 7 i 5 , njih nisam uspeo da kwrcc :lepeza:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Imam ja peti sezonu. A imam i link s kog sam je nedavno skinula.
Korisnikov avatar
By levian
7ma sezona ima mlaku pricu, nema neke velike misterije, definitivno najbolja sezona je bila 6ta.
Ipak koliko god prica bila losa, volio bih da je snimaju sto duze. Mary Alice kao narator je jednostavno fenomenalna, ali ipak da nema u seriji Bree sve bi bilo smece. Bree <3
Korisnikov avatar
By Srklet
ja to gledam po inerciji, pojma nemam zasto. :shrug:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by levian

7ma sezona ima mlaku pricu, nema neke velike misterije, definitivno najbolja sezona je bila 6ta.
Ipak koliko god prica bila losa, volio bih da je snimaju sto duze. Mary Alice kao narator je jednostavno fenomenalna, ali ipak da nema u seriji Bree sve bi bilo smece. Bree <3
Da, dobra je šesta sezona. A i peta nije za bacanje.
By Manboy
Avatar govori umesto mene, potpuno obozavam ovu seriju! Znam skoro napamet svaku epizodu lol, ali zaista su savrshene i obozavam kombinaciju komedije i drame, monolozi Meri Alis su fantasticni i svaka domacica je simpa na svoj nacin (mozda mi je Linet malo ispred ostalih)...Sve pohvale, mogu reci da nisam znao sta je dobra serija pre ovoga...I smatram da je humor uspeo da se odrzi na visokom nivou tokom svih sezona sto je vrlo zavidno i nimalo lako...
Zivele jos sto godina lol!
By Manboy
Originally posted by Partybreaker

Ma puklo je sve jos u s05e19 :lizalica:
Jbg Idi je neponovljiva ali sestoj sezoni nije toliko falilo njeno odsustvo...:/ Bar mi se cini...I steta sto Drea de Matteo nije ostala duze od jedne sezone...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Manboy

Avatar govori umesto mene, potpuno obozavam ovu seriju! Znam skoro napamet svaku epizodu lol, ali zaista su savrshene i obozavam kombinaciju komedije i drame, monolozi Meri Alis su fantasticni i svaka domacica je simpa na svoj nacin (mozda mi je Linet malo ispred ostalih)...Sve pohvale, mogu reci da nisam znao sta je dobra serija pre ovoga...I smatram da je humor uspeo da se odrzi na visokom nivou tokom svih sezona sto je vrlo zavidno i nimalo lako...
Zivele jos sto godina lol!
ali Gabi :drama:
Korisnikov avatar
By V25
Šesta i sedma sezona su, objektivno, sranje. Peta za par nijansi manje. No, volim seriju. Zna li se na kraju jel se završava sa da ili će da istraju do 9. sezone kako je Marc Cherry insistirao? Mislim, kraj sezone je za mesec i po dana, a ABC još uvek nije dao zvanično saopštenje.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Videćemo u maju šta će biti...
Nadam se da neće, mada im ostvaruje dobar rejting, pa hoce da je ostave.
Po Markovim recima, on ima materijala za jos 10 sezona, jer je takva serija koja moze da traje i traje...
Craaaaaaaaaaaap :shok:
Korisnikov avatar
By clldl
Volem, ali davno je to prestala da bude serija u kojoj ljubavnik vara svoju curu sa njenim sinom, i gde si mogao da čuješ redove tipa: "Ne želim zube tvoje mrtve ljubavnice na našem bračnom krevetu!"[Bri]
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!